اگر پاسخ شما مثبت است، کتاب زندگی بی حد و مرز نوشته نیک وویچیچ دقیقاً همان چیزی است که به آن نیاز دارید. در این مقاله، به نقد و بررسی کتاب زندگی بی حد و مرز میپردازیم و شما را با محتوای الهامبخش آن آشنا میکنیم. بی حد و مرز کتابی نوشته جیم کوئیک درباره سلامت مغز است. سرعتِ مغزِ شما با سرعتِ پرشتابترین ماشینهای مسابقه یکی است. همچون اثرانگشتتان، مغزتان هم مختص به خودتان است و در جهان دو مغزِ یکسان وجود ندارند. مغزِ شما سریعتر از تمام رایانههای موجود در جهان عمل میکند و ظرفیتِ ذخیرهاش بینهایت است.
🔵 مرحله چهارم تثبیت است، زمانی که همه چیزهایی را که در طول حالت جریان به دست آورده اید، جمع آوری می کنید. 🔵 مرحله سوم جریان است، زمانی که شما تجربه تمرکز را داشته باشید. 🔵 مرحله دوم آرامش است، زمانی که شما در کار آرامش دارید. این مورد می تواند به معنای داشتن یک محیط کاری مرتب باشد یا همچنین می تواند اجتناب از مکان هایی با هوای آلوده باشد. احساسات اصلی که می توانند ما را برانگیزانند لذت، درد، امید، ترس، پذیرش اجتماعی و طرد اجتماعی هستند.
ویل اسمیت معتقد است کوییک در کتاب بی حد و مرز، می داند که چگونه از من به عنوان یک انسان، حداکثر بهره را ببرد. کوییک در این کتاب می گوید، ما برای متحول کردن دنیای خود به جادو نیاز نداریم. زندگی هیچ محدودیتی ندارد به جز محدودیت هایی که خود شما برای خودتان تعیین کرده اید. جیم کوییک تلاش دارد تا در کتاب بی حد و مرز به سراغ اثرات مخرب مدرنیته برود و نشان دهد که چگونه ذهن انسان با برخورد دیجیتالیسم، به چیزی مصنوعی و دست دوم تبدیل شده است. کوییک معتقد است که تولد و زندگی ما در دنیای فناوری و دیجیتال امروز، نیازمند یاد گرفتن تفکیک دادهها و ابداع روشهایی برای فرار از سلطه دیتا بر خود ذهن است.
برای انجام این کار، ابتدا برای خودتان روشن کنید که چرا یادداشت برداری می کنید. دوم، تا جایی که ممکن است به جای رونویسی کلمه به کلمه گفته های گوینده، از یافته ها و برداشت های خودتان استفاده کنید. به این ترتیب، شما در واقع آنچه را که گوینده گفته است پردازش می کنید. 🔵 روش سوم، برنامه ریزی برای انجام کارهایی که حواس شما را پرت می کنند مثلا یه زمانی را برنامه ریزی کنید که نوتیفیکیشن های گوشی تان را چک کنید. 2- به خود زمان کافی بدهید تا کار را با سرعتی راحت انجام دهید.
نویسنده با اشاره به ۳ تکنیک مهم، به مخاطب کمک می کند تا در گام اول در راستای تقویت حافظه خود قدم بردارد. او می گوید باید به این موضوع فکر کنید که چرا یاد می گیرید و چه چیزی را یاد می گیرید. کوییک با اشاره به بحث مشاهده می گوید، یکی از نکات مهم در تربیت ذهن، مشاهده است.
همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن به خلاصه کتاب صوتی این اثر نیز دسترسی خواهید داشت. من بهشدت اعتقاد دارم همگی ما اَبَرقدرتهایی فوقالعاده در وجودمان داریم که منتظرند فعال شوند. حواسپرتی دیجیتالی، سیل اطلاعات دیجیتالی، استنتاج دیجیتالی و فراموشی دیجیتالی عوامل مخربی به شمار میروند که کوئیک در صدد معرفی آنان است. این عاملها در طول پیدایش دنیای مدرن به وجود آمدهاند و وظیفۀ آنان، سلب تفکر صحیح از انسان است.
ثبت ديدگاه