کتاب نان یکی از کتابهای آموزش آشپزی موسسه فرهنگی هنری ساناز سانیا است. این موسسه از سال ۱۳۵۷ با مدیریت ساناز مینایی، کار خود را آغاز کرد و توانست یکی از کارآمدترین و بروزترین موسسات آموزش آشپزی و شیرینیپزی را در ایران راه اندازی کند. برای دریافت کتاب کیک 2 به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. برای دانلود قانونی کتاب کیک 2 به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
در این نوشته تلاش کرده است تا اندازه ی ممکن زیادترین متنوع به کار گرفته شده است.تا دوستان با هر سلیقه و ذائقه ای از دستورهای پخت و غذاها لذت خواهند برد. در پایان امیدواریم از خواندن کتاب انواع کیک ساناز سانیا لذت ببرید. در صورت تمایل می توانید سایر کتاب های آشپزی در شهر کتاب را نیز مطالعه کنید.
غذا درست کردن یک هنر است که تنوع زیادی دارد؛ اگر به اندازه تمام روزهای عمرتان هم یک غذا یا دسر درست کنید، باز هم موارد جدید پیدا میشود.
در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز شیرینیهایی همچون شیرینی نوروزی، باقلوا، بامیه و انواع بستنی و دهها کیک و دسر خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد. در کتاب شیرینی ساناز سانیا، با دستور تهیه انواع شیرینیهای خوشمزه آشنا میشوید و میتوانید به شکل دقیق پخت شیرینی را یاد بگیرید، بدون اینکه از اندازه مواد یا زمان فر نگران باشید. مشاهده، دانلود رایگان یا خرید کتابهای صوتی یا الکترونیک، که نویسنده یا مترجم آنها ساناز مینایی است. موسسه ساناز سانیا تاکنون در جهت شناسایی فرهنگ آشپزی، پذیرایی و خوراکهای ایرانی به دنیا فعالیتهای ارزندهای انجام داده است . برای دسترسی قانونی و آسان به بیش از ۵۰،۰۰۰ کتاب الکترونیک و کتاب صوتی فارسی اپلیکیشن کتابراه را، رایگان نصب کنید.
امید است با داشتن کتاب «کیک 2 به روایت ساناز سانیا» دست به خلق جذابترین و خوشمزهترین کیکها بزنید. ساناز مینایی نویسنده، ناشر،محقق و صاحب ۲۷ عنوان کتاب آشپزی و شیرینیپزی و دارنده مجوز دانشگاه علمی و کاربردی است. او تولید و پخش دهها فیلم آموزشی و نخستین برنامههای آموزشی از صدا و سیمای ایران و برنامههای برونمرزی کانال آفتاب را در کارنامه دارد. کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است.
وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همینطور کشورهای اروپایی و آمریکایی. سفیده و زرده تخم مرغ هارا از هم جدا می کنیم و در ظرفی سفیده را طوری باهم زن می زنیم که سفیدو حجمش دوبرابربشود .2. زرده هارا اضافه کرده و شکررا اضافه می کنیم و باهم زن می زنیم .3.
ثبت ديدگاه