پس اگر در جستجوی لحظاتی ناب در دنیای خیال و قصه‌های مسحورکننده هستید، به جمع خوانندگان رمان بوک بپیوندید و نغمه‌ی دلنشین داستان‌ها را در وجودتان زمزمه کنید. تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. برای دریافت نرم افزار های مورد نیاز مطالعه کتاب ها با لینک مستقیم بر روی اینجا کلیک کنید.

تمام حقوق سایت متعلق به کتاب جم میباشد و هر نوع کپی برداری تنها با ذکر نام کتاب جم به‌صورت لینک‌دار مجاز است. در میان غبار روزگار، قصه‌هایی ناگفته در انتظار نغمه‌ای دلنشین بودند تا در تار و پود وجودمان ریشه بدوانند و جان تازه‌ای به کالبدمان ببخشند. رمان بوک، گویی قافله‌ای از راویان قصه‌گو، این نغمه‌ها را به گوش جانمان می‌رساند و ما را به سفری شگفت‌انگیز در قلمرو بیکران داستان‌ها رهنمون می‌شود.

طرح مسئله‌ی عدم قطعیت، بنیان‌های فلسفی رایج در جهان را تغییر داد و بر اساس مشاهدات عینی، علم را برای توجیه مسائلی که باورشان برای عقل موجبیت‌گرا ناممکن بود، ممکن ساخت. به نظر الیس، این رویکرد، اعتقاد به وحی را –که برای باور مذهبی ضروری است- بدون اتخاذ دیدگاه معجزه با نقض قوانین طبیعت میسر می‌سازد. اما سعی کرده است الهیاتی را ایجاد کند که علاوه بر سازگاری با علم مدرن، با این اعتقاد هم‌خوانی دارد که خدا حتی برای وحی و معجزات هم قوانین طبیعت را نقض نمی‌کند، به عبارت دیگر او سعی کرده است، “الهیات طبیعت” را ایجاد کند(11). وحی‌هایی که به پیامبران شده است، جایگاه مهمی در ادیان توحیدی دارند و این موقعیت‌های خارق‌العاده نیز با نظریه کوانتوم مرتبط شده‌اند و تلاش شده است در چارچوب قوانین طبیعی توضیح داده شوند.

برخی معتقدند که این تفسیر توضیح بنیادینی از ذات ماده ارائه نمی‌دهد و صرفا پیش‌‌بینی‌های درستی ارائه می‌دهد. در واقع مدافعان تفسیر کپنهاگی می‌گویند که چون این رویکرد «کار می‌کند» و با آن می‌توان نتایج آزمایشگاهی خوبی بدست آورد پس باید از آن استفاده کرد. منتقدان از این‌که صرفا چون کوانتوم کپنهاگی کار می‌کند پس همین کافی است خوشنود نیستند و بحث می‌کنند که مسائلی چون فروپاشی تابع موج و عدم قطعیت و غیره را باید طور دیگری توضیح داد.

در طی یک قرن اخیر تلاش‌هایی برای ارائه نظریه‌ای دقیق‌تر که نقاط ضعف کوانتوم کپنهاگی را نداشته باشد و یا تفسیر بنیادی‌تر و بهتری ارائه دهد انجام شده است. از جمله «تفسیر چندجهانی» که توسط هیو اورت مطرح گردید یا رویکرد موج هدایتگر (Pilot wave) که توسط لویی دوبروی و دیوید بوهم مطرح گردیدند. نظریه‌ی کوانتوم یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین تئوری‌های تاریخ علم است که با ظهور و بسط خود، سلطه‌ی فیزیک نیوتنی را به چالش کشید و نظرگاهی دیگر به سمت دنیای فیزیک گشود. در دوره‌ی سلطه‌ی فیزیک نیوتنی، جهان به نحوی موجبیت‌گرایانه و رئالیستی درک می‌شد. دنیا مانند سیستمی بسته تصور می‌شد که قوانینی لایتغیر بر آن حاکم است و این قوانین تا پایان دنیا ادامه خواهند داشت.