برای دانلود قانونی کتاب هنگامی که نیچه گریست و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. یالوم در این رمان به طرز ماهرانهای عناصر واقعی تاریخی و فلسفی را با داستانسرایی خیالانگیز ترکیب میکند. او به ویژه بر روی موضوعاتی چون معنای زندگی، مرگ، آزادی، و تنهایی تمرکز دارد و این مفاهیم را از طریق شخصیتهای خود به تصویر میکشد. در ادامه نیچه با نام مستعار به کلینیکی منتقل میشود تا در آنجا تحت درمان برویر قرار گیرد و درضمن طی ملاقاتهای آن دو با یکدیگر نیچه به درمان بیماری برویر بپردازد. از آنجا که یکی از بزرگترین مشکلات برویر مسئلهی احساس او به برتا ست، بسیاری از سخنان این دو در آن کلینیک حول محور میل جنسی میگردد. برویر با ارائهی پیشنهادی به نیچه از ترک ونیز و سفر او به بازل جلوگیری میکند.
سپس برویر رازهای زندگی خودش را برای نیچه بازگو میکند و پیشنهاد میدهد در مقابل درمان میگرن نیچه، او بیماری روانی برویر، ترس از ناامیدی و مشکل عشقیاش را درمان کند. برویر همسری زیبا به نام ماتیلدا دارد و با وجود علاقه به همسر و زندگی مشترکش عاشق برتا یکی از بیماران خود شده است. برویر در گفتوگویی با فروید تلاش میکند تا راه مناسبی برای حل مشکل نیچه بیابد و دستآخر به این نتیجه میرسد که با استفاده از فلسفهی خود نیچه و «کالبدشکافی اخلاقی» علاوه بر دانش پزشکی خود بیماری او را درمان کند. در این بین یالوم به شرح رابطه برویر با فروید میپردازد که همانند بسیاری از وقایع کتاب وقتی نیچه گریست بسیار نزدیک به رابطهی حقیقی «برویر» و «فروید» است.
هرچند یالوم همسرش را عاشقانه دوست دارد و او را مایهی تسکین دردها و رنجهایش میداند. روبهرو شدن نیچه با این طرز فکر قوی با دکتر برویر که به اصرار لوسالومه قبول کرده است با نیچه دیدار کند، موضوع اصلی رمان است اما در کتاب موضوعات دیگری هم وجود دارد. دیدارهای دکتر برویر با فروید نیز از دیگر قسمتهای جذاب رمان است. مسئله مرگ و زندگی کنایهای است که همیشه در باب اهمیت موضوع به کار میبریم اما اینبار داستان واقعا درباره مرگ و زندگی است. داستان زیبایی که شرح خاطرات جالب زوج درمانگر، اروین یالوم و همسرش مریلین یالوم است و با نگاه به پایان زندگی نوشته شده است. برای دریافت کتاب وقتی نیچه گریست و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.
یالوم در رمان وقتی نیچه گریست (When Nietzsche Wept)، «واقعیت و تخیل» و «محیط و تطبیق» را در هم می آمیزد تا ماجرایی ماندگار را در مورد نیروی رهایی بخش رفاقت، آشکار سازد. این رمان پر از ظرافتهای ادبی و فلسفی است چنانکه شاید بتوان گفت کمتر رمانی توانسته است تا این اندازه مضامین فلسفی در لابلای داستان بهگونهای بگنجاند که جذابیت داستان تحت تأثیر دشواری عبارات فلسفی قرار نگیرد. با توجه به نظرات مخاطبان کتاب و فیلم وقتی نیچه گریست و با توجه به این نکته که برخی جزئیات کتاب در فیلم به اجبار حذف میشوند، خواندن این کتاب گزینهی مناسبتری نسبت به تماشای فیلم آن است. البته برای آن دسته از مخاطبان که فرصت کمی برای بهرهبردن از روایت کلی اثر دارند و به دنبال دریافت نسخهی خلاصهی کتاب هستند مشاهدهی فیلم «وقتی نیچه گریست» که ۱۰۵ دقیقه است میتواند مناسب باشد. اگر به خواندن کتابهای حوزهی روانشناسی علاقمندید و یا به دنبال خواندن تاریخچهی ظهور رواندرمانی هستید مطالعهی این کتاب را به شما پیشنهاد میکنیم.
یالوم رمان فلسفی و متقاعدکنندهای با استفاده از شخصیت فردریش نیچه نوشته است. او در وقتی نیچه گریست؛ دیداری خیالی، پربار و طولانی بین جوزف برویر، روانشناس؛ و فردریش نیچه، فیلسوف؛ تصویر میکند که طی آن هر یک از این دو شخصیت تلاش میکنند تا دیگری را درمان کنند. این کتاب علاوه بر نمایش تفکرات و هویت دو شخصیت اصلی کتاب، تجسم قدرتمندی از زیگموند فروید جوان، شاگرد و دوست برویر، لو سالومه و شخصیتهای خیالی دیگری مانند دوست قدیمی برویر، مکس، مربیاش و …
رویدادهای رمان در اواخر سال ۱۸۸۲ در شهر وین اتریش رخ میدهند. ستاره | سرویس فرهنگ و هنر – چه چیزی باعث میشود یک کتاب خاص را برای مطالعه انتخاب کنید؟ پرفروش بودن، تمجید منتقدان، عنوان جذاب کتاب یا حتی تصویر روی جلد؟ بهنظر میرسد «وقتی نیچه گریست» رمان روانشناختی اثر اروین د. یالوم نویسنده و روانشناس برجسته، مجموع این خصوصیات را دارد و در بسیاری از لیستهای کتابهای پیشنهادی آمده است. در وین سده نوزدهم، داستانی از عشق، سرنوشت و اراده در میان خرد گرایانی شکل میگیرد که تصویری از آن دوران ارائه میدهد. یوزف بروئر، یکی از بنیانگذاران مکتب تحلیل روانی، در اوج دوران زندگی به سر میبرد.
یالوم ترکیبی جذاب از داستان و تحقیق فلسفی است که در اواخر قرن نوزدهم اتفاق میافتد. این رمان در داستانی که عناصری از نظریه روانشناختی، فلسفه وجودی و درام تاریخی را در هم میپیچد، دو شخصیت برجسته عصر، یعنی فردریش نیچه فیلسوف و یوزف بروئر، پزشک را گرد هم میآورد. یالوم، روانپزشک و نویسنده برجستهای است که از تخصص خود برای کاوش در ذهن این شخصیتهای تاریخی استفاده میکند. او موضوعات عشق، ناامیدی و جستجوی معنا را در این کتاب بررسی میکند.
از دیگر شخصیت های اصلی این داستان می توانیم به یوزف برویر و زیگموند فروید می باشد. این دو شخصیت در زندگی نیچه کمک های بسیار زیادی توانسته اند به او بکنند و او را از این همه مشکلات تا حدود زیادی رهایی دهند. اگر نیچه را میشناسید یا کتاب زندگینامهی او را خواندهاید، احتمالا میدانید که مردی «خودخواه، گستاخ و عصبانی» بود، او در «وقتی نیچه گریست» هم همین ویژگیها را دارد اما در دستان یالوم، به شکل عجیبی جذاب و قابل درک است.
ثبت ديدگاه