سنَتِ در دسترس بودنِ نخستین‌های تاریخ و فرهنگ و هنر، متأسفانه در کشورمان مهجور است. این آثار را یا باید در برخی کتابخانه‌ها جست، یا در آرشیو معدودی محققان. دشواریابی- این آثار، بسیاری از پژوهشگران، نویسندگان و حتا خوانندگانِ علاقه‌مند را با سختی‌های بسیار روبه‌رو می‌کند.. از این رو، بر آن شدیم در مجموعه میراث مکتوب، برخی از نخستین های تاریخ و فرهنگ و هنر گیلان را- اگر چه به دشواری_ بجوییم و به چاپ برسانیم. انتخاب این آثار نه فقط به سبب نخستین بودن آنان است، که ویژگی‌های درخور توجه دیگری نیز سبب گزینش این آثار شده است. کتاب طباخی گیلانی، نخستین کتاب دستور طبخ غذاهای بومی گیلان است که در سال 1338 منتشر شده و مجموعه‌ی جالب توجه و منحصر به‌فرد از شیوه‌ی طبخ غذاهای گیلانی را در خود دارد..

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. او در سال سی و پنج نخستین غرفه‌ی گیلان رادر جشنواره‌های فرهنگی و هنری تهران افتتاح کرد. فهیمه اکبر به زبان های روسی،آلمانی،انگلیسی و فرانسوی نیز تکلم می‌کرد . در کتاب بیمارستان های رشت، نوشته ی دکترسید حسن تائب، از او به عنوان عضو و بازرس منصوب از سوی نخستین هیات مدیره ی  بنگاه حمایت مادران و نوزادان رشت(زایشگاه) به تاریخ دوم تیرماه هزارو سیصدو بیست نام برده شده است. کتابچین یک اپلیکیشن کتاب مالتی پلتفرم است یعنی کاربران می توانند در تمام دیوایسها و سیستم عاملها (ویندوز، اندروید و آی او اس) کتابهای خود را مطالعه نمایند و از کتابخوانی در محیطی لذت بخش بهره مند شوند. این بانو که در حوزه موسیقی محلی هم فعال بود، عاقبت در شهریور سال  ۱۳۸۸  در سن نودو دو سالگی درآمریکا درگذشت.

مهم نیست که در کجای ایران یا حتی جهان زندگی می‌کنید، اگر فارسی‌زبان هستید قطعاً تابه‌حال یکی از این غذاهای لذیذ را امتحان کرده‌اید. از فسنجان گرفته تا باقلاقاتق، ترش‌تره، بادمجان مسما، کباب ترش و بسیاری دیگر از این خوراک‌های خوشمزه. پخت غذاهای شمالی اکنون مختص به مردم خطه‌ی شمالی کشور نیست بلکه بسیاری از آن‌ها همچون خورشت فسنجان جزء ثابتی از سفره‌ی ایرانیان شده‌اند. قوانین مربوط به رعایت حقوق مالکیت معنوی این کتب توسط طبایع رعایت شده است.

کتاب طباخی گیلانی، نخستین کتاب دستور طبخ غذاهای بومی گیلان است که در سال 1338 منتشر شده و مجموعه‌ی جالب توجه و منحصر به‌فرد از شیوه‌ی طبخ غذاهای گیلانی را در خود دارد. کتاب طباخی گیلانی، نخستین کتاب دستور طبخ غذاهای بومی گیلان است که در سال ۱۳۳۸ منتشر شده و مجموعه‌ی جالب توجه و منحصر به‌فرد از شیوه‌ی طبخ غذاهای گیلانی را در خود دارد.. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و…

با این حال این اثر در مقایسه با آثار دیگر حکیم گیلانی- خصوصا شرح ارزشمند او بر قانون ابن سینا – اثری چندان علمی به نظر نمی‌رسد و همین امر ما را در انتساب این اثر به حکیم گیلانی دچار تردید می‌کند. «مجربات حکیم علی گیلانی» تالیف حکیم علی گیلانی (متوفی قبل از ۱۰۱۸ ق) از جمله آثار طب سنتی به زبان فارسی است. دراین مجموعه طرز تهیه انواع خورشت ها و خوراک های اصیل و سنتی گیلانی آموزش داده شده است. اگر شما هم از طرفداران غذاهای گیلانی هستید، مطالعه‌ی این کتاب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

اکبر در اکثر انجمن‌ها و سازمان‌های خیریه و مجامع زنان عضویت داشت و مسئول کمیسیون هنری جمعیت راه نو بود. برای دسترسی قانونی و آسان به بیش از ۵۰،۰۰۰ کتاب الکترونیک و کتاب صوتی فارسی اپلیکیشن کتابراه را، رایگان نصب کنید. مزیت دیگر این اثر ذکر داروهایی است که تهیه بسیاری از آن برای عموم امکان پذیر است، همچنین ساخت و ترکیب آن‌ها پیچیدگی چندانی ندارد.

برای چشیدن این غذاها نیازی نیست به شمال کشور سفر کنید؛ کتاب دستپخت غذاهای گیلانی پیش روی شماست تا فوت‌وفن و نکات ریز پخت این غذاها را در اختیار شما بگذارد. مطالب این اثر تنها محدود به غذاها نیست بلکه دسرها، چاشنی‌ها و… اما مرحومه یمین اسفندیاری معروف به “فهیمه اکبر” اصالتاً مازندرانی است  که در تهران زاده شد. فهیمه اکبر،در سال هزارو سیصدو هفده شمسی پس از ازدواج با مرحوم مهندس محسن خان اکبر (از فرزندان میرزا فتح الله خان اکبر سپهدار اعظم رشتی)به گیلان آمد و  به پژوهش در آواها و آداب محلی گیلان زمین پرداخت.

کتاب دستپخت گیلانی به‌کوشش طبیه پورسعید و به‌همت نشر کدیور منتشر شده است. استان گیلان، از استان‌های شمالی کشور ایران است که تنوع غذایی بسیار بالایی دارد. تا آنجایی که این شهر در سال 2004 توسط یونسکو به‌عنوان شهر خلاق و متنوع خوراک‌شناسی شناخته شد.

در صورتی که هر گونه نقض قوانین توسط نویسنده یا منتشرکننده این کتب مشاهده شد، لطفا ما را در جریان قرار دهید تا در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام کنیم. در کتابچین از کتابهای رمان و داستان گرفته تا کتابهای مدیریت ،موفقیت ،روانشناسی ،شعر ،دینی و مذهبی و دیگر کتابهای با موضوعات مختلف را پیدا خواهید کرد. کتاب حاضر اثری از طیبه پورسعید می باشد که توسط انتشارات کدیور منتشر شده است.