کتاب‌های خودیاری به خوانندگان کمک می‌کنند تا مهارت‌ها و دانش خود را در زمینه‌های مختلف بهبود بخشند. کتاب وابی سابی به خوانندگان کمک می‌کند تا مفهوم وابی سابی را درک کنند و آن را در زندگی خود پیاده‌سازی کنند. وابی‌سابی علاوه بر آموزه‌های فردی، به جوامع هم نکته‌ای مهم را یادآور می‌شود. این مفهوم ما را به سمت رویکردهای جدیدی در جوامع هدایت می‌کند که می‌تواند به کاهش تنش‌ها و فشارهای اجتماعی کمک کند.

ژانر کتاب می‌تواند به خوانندگان کمک کند تا کتاب‌هایی را پیدا کنند که با علایق و نیازهای آن‌ها مطابقت دارد. در مورد ما انسان‌ها، آگاه بودن به نقص و کامل نبودن باعث می‌شود فروتنی پیشه کنیم. با خواندن این کتاب، نحوه‌ی زندگی سالم را از طریق فلسفه‌ی ژاپنی می‌آموزید. چوب مون آن‌قدر سیاه است که به نظر می‌رسد، همچون یک سیاه‌چاله می‌خواهد جنگل را ببلعد.

وابی‌سابی به ما آموزش می‌دهد که نباید در تعقیب پیشرفت و موفقیت به گونه‌ای بی‌پایان و بی‌انتها غرق شویم، بلکه باید به لحظات کوچک و دقایقی ارج دهیم که معمولا فراموش می‌شوند. این مفهوم به ما متذکر می‌شود که زندگی اصیل و معنوی در جزئیات پنهان‌تری مخفی شده و اگر بتوانیم با توجه به اصول وابی‌سابی به این لحظات توجه کنیم، می‌توانیم از زندگی بیشتر لذت ببریم. او خود را به عنوان یک سرگردان، ماجراجو و جویای زیبایی توصیف می کند.

به تعادل و هماهنگی در چیدمان خود توجه کنید و از رنگ و نور برای زیبا کردن محیط زندگیتان استفاده کنید. همه ما در تلاش برای کسب ثروت، تسلط بر موقعیت شغلی بالاتر و جلب جایگاه اجتماعی با ماشین‌های بی‌روح و بی‌تفکر، از معنای واقعی زندگی دور شده‌ایم. استرس و ترس از پیشرفت نکردن ما را به جلو می‌کشد، در حالی که مسیری که طی می‌کنیم، به سرابی می‌انجامد و ما را از زندگی خوشبخت منحرف می‌کند.

همه‌ی چیزی که می‌توانم به آن فکر کنم، سوزن‌سوزن شدن پاهایم است و صدای خش‌خش حصیرها زیر پای مردم که در رفت‌وآمدند. بث کمپتون بنیانگذار Do What You Love است، شرکتی که برای کسانی که به دنبال تغییر زندگی‌شان هستند، دوره‌هایی برگزار می‌کند. او همچنین یک کارآفرین، برنده‌ی جایزه و نویسنده‌ی خودیاری است که آثارش به 24 زبان ترجمه شده است. خانم بث کمپتن یک نویسنده و کارآفرین است که سال‌ها در ژاپن کار و زندگی کرده و به همین دلیل با فرهنگ این کشور بسیار آشنا است. او علاوه بر نویسندگی، مهارت فوق العاده‌ای در سخنرانی دارد و انسان‌های بسیاری را از آموزه‌های خود بهره مند ساخته است.

کتاب وابی سابی همچنین برای افرادی که علاقه‌مند به فرهنگ و فلسفه ژاپن هستند، جذاب خواهد بود. در لحظه بودن هم یکی از اصول مهمیه که توی فلسفه وابی سابی بهش توجه زیادی می‌شه. این که ما یاد بگیریم توی لحظه‌های کوچیک و معمولی زندگی حضور داشته باشیم، بدون اینکه ذهنمون دائم درگیر آینده یا گذشته باشه، یه کلید بزرگ برای رسیدن به آرامشه. اما کمپتن توی این فصل نشون می‌ده که تغییرات جزئی از زندگی‌ان و نباید ازشون فرار کنیم. در واقع، تغییرات باعث رشد ما می‌شن و به زندگی‌مون رنگ و معنا می‌دن.

اگر به ایده‌های فلسفی شرق دور و کارایی آن‌ها در زندگی روزمره علاقه دارید، شنیدن این کتاب را به شما توصیه می‌کنیم. اگر کمال‌گرایی افراطی شما را به ستوه آورده است، به هیچ وجه کتاب صوتی وابی سابی را از دست ندهید. برای دانلود قانونی کتاب صوتی وابی سابی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. کتاب حاضر برای علاقه‌مندان به آثار روان‌شناسی، فلسفه‌‌ی زندگی و ذن مناسب است. اگر شما هم درگیر کمال‌گرایی هستید و دوست دارید همه چیز در ایده‌آل‌ترین شکل خود باشد، پیشنهاد می‌کنیم کتاب وابی سابی هنر کامل نبودن در زندگی را بخوانید. بث کمپتون یک کارآفرین برنده جایزه و نویسنده پرفروش کتاب وابی سابی است.

کتاب همچنین به این نکته می‌پردازد که گذشت زمان و تغییرات طبیعی جزئی از زیبایی زندگی هستند. کمپتون از خوانندگان می‌خواهد که به جای مبارزه با گذر زمان و تلاش برای متوقف کردن آن، این جریان را بپذیرند و به لذت بردن از هر لحظه بپردازند. او از مثال‌های زیبا و ملموسی مانند تغییرات فصل‌ها و زوال طبیعی اشیاء استفاده می‌کند تا این موضوع را به‌خوبی منتقل کند. همچنین از طریق توجه کردن به گذران زمان و تغییرات طبیعت، بیاموزید که زندگی مانند یک چرخه با اتفاقات مختلف و تضادهایی همراه است. وابی‌سابی به شما می‌آموزد تا زمانی که طبیعت در حال تغییر و زندگی در حال گذر است، باید با تضادها و تغییرات همراه شد و از زندگی لذت برد.

انسان‌های امروز در دام چرخه بهره‌برداری و فشار برای عقب نماندن از چرخه پیشرفت افتاده‌اند، بدون اینکه به تأمل در معنای واقعی زندگی بپردازند. آنچه که مفقود است، ارتباط عمیق با زندگی و تجربه لحظه‌هایی است که اصالت و معنا را به ما بازمی‌گردانند. من در حرفه‌ام که کمک به آدم‌هاست، برای گذار از شغل‌های مختلف، تغییر سبک زندگی و درک موقعیت‌های متفاوت آن، مدام با مقاومت افراد برای شروع کردن مواجه می‌شوم. بله؛ اگر چیز جدیدی یا مسیر تازه‌ای را در پی گیرید، به احتمال قریب به یقین، در طول مسیر اشتباهاتی هم خواهید داشت. ما دیگر نباید به خودمان بگوییم که همه دارند ما را تماشا می‌کنند و منتظر نشسته‌اند که ببیند شکست می‌خوریم. بلکه می‌تواند آغاز مرحله‌ی بعدی باشد به شرطی که ناکامل بودن خودرا بپذیرید، با خود مهربان باشید و بخواهید که به مسیرتان ادامه دهید.