آن‌ها سال ۲۰۰۲ پی‌پال را به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار به ای‌بی فروختند. او سپس یک صندوق پوشش ریسک جهانی راه‌اندازی کرد و هم‌چنان به عنوان رئیس هیئت مدیره آن مشغول به کار است. پیتر به همراه دوستانش در پی‌پال در سال ۲۰۰۵ یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر به نام فاندرز فاند راه‌اندازی کردند. او اولین سرمایه‌گذار خطرپذیری بود که بیش از ۱۰٪ سهام فیسبوک را در سال ۲۰۰۴ خرید.

چه مقدار از کسب و کارهای جهان انحصاری هستند؟ چه مقدار رقابتی است؟ گفتن این مسئله دشوار است،‌ زیرا هم انحصارگران و هم رقبا برای منحرف کردن حقیقت انگیزه دارند. در حالی که شرکت های معمولی از ۱ به ۱.۱ یا از ۱.۱ به ۱.۱۱ می‌رسند، اما تغییر بزرگی ایجاد نمی‌کنند. برای تأثیرگذاری پایدار، باید یک صفر پیدا کنید و الگوی جدیدی ایجاد نمایید. کتاب صفر به یک به شما نحوه تفکر این فرد را آموزش ‌می‌دهد، نحوه برخورد او با تجارت را و به شما ‌می‌آموزد که چگونه آینده استارتاپ خود را بسازید و در عین حال آینده جهان را نیز شکل دهید.

کتاب صفر تا یک به اندازه‌ای میان کارآفرینان و استارتاپ‌ها محبوبیت و مقبولیت دارد که طبق گفته نشریه فوربز مطالعه آن به شما حس قدرت فراانسانی می‌دهد! کتاب صفر به یک آنقدر بین کارآفرینان و استارتاپ‌ها محبوب است که به گفته مجله فوربز خواندن آن به شما احساس قدرت فرابشری می‌دهد. ۲ میلیارد دلار ثروت دارد، مسیر تاریخی تولید ثروت و رابطه آن با نوآوری را در کتابش به خوبی تشریح می‌کند، همچنین درباره ماهیت رقابت، تولید محصول و سرمایه‌گذاری و اهمیت داشتن تیم خوب حرف می‌زند. نسخه صوتی این اثر را با ترجمه زینب عفتی و صدای علیرضا قناد می‌‌شنوید. کتاب صفر تا یک، از جمله کتاب‌های محبوب میان کارآفرینان و استارتاپ‌ها است و از زمان انتشارش همواره در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های حوزه نوآوری، کارآفرینی و استارتاپ‌ها قرار گرفته است. کتاب صفر تا یک به بنیان‌گذاران فعلی و بالقوه استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاران و کسانی که علاقه‌مند به موضوعات دلایل شکست و موفقیت استارتاپ‌ها هستند، پیشنهاد می‌شود.

او تجربه بسیار خوبی در کارآفرینی و ایجاد استارتاپ دارد و علم و تجربه او در کنار هم باعث شد تا او در سال ۲۰۱۵ به عنوان یکی از شرکای سرمایه‌گذاری در بزرگترین شتاب‌دهنده دنیا یعنی وای کامبینیتور وارد شود. آن‌ها سال 2002 پی‌پال را به ارزش 1.5 میلیارد دلار به ای‌بی فروختند. پیتر به همراه دوستانش در پی‌پال در سال 2005 یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر به نام فاندرز فاند راه‌اندازی کردند. او اولین سرمایه‌گذار خطرپذیری بود که بیش از 10٪ سهام فیسبوک را در سال 2004 خرید.

ار اون طرف هم نوید اون رو میده که میوه های زیادی در دسترس هستند که چیده نشدند. سرنوشت و خوش شانسی سهم خیلی کمی توی این ماجرا دارند.اگر موفقیت فقط شانسی به دست میومد ،هیچ وقت افرادی مثل استیو جابز نمیتونستند به موفقیت های متوالی دست پیدا کنند. تو این کتاب مارو با نحوه خلق استارتاپ ها از اولین قدم اشنا میکند. اون تو این کتاب نکاتی رو میگه و به استارتاپتون رو ارزش میبخشه و اون رو از صفر به یک مجموعه ارزش آفرین تبدیل میکن. پس از فیسبوک، پیتر پیل در تعداد زیادی از استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری کرد و علاوه بر انجام فعالیت‌های بشردوستانه، در دانشگاه خود نیز به تدریس مشغول شد. این فصل توصیه می‌کند که برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید و موفق، وجود یک فکر نو و باز ضروری است.

حتی شما اولین کسی باشید که یک فناوری انقلابی را اختراع کرده‌، زمان مناسب برای تولید و بازاریابی آن بسیار مهم است. موفقیت یک فناوری فقط به نوآوری آن وابسته نیست بلکه به هم‌زمانی آن با شرایط بازار و نیازهای جامعه نیز وابسته است. در ادامه پیتر تیل نکات کلیدی برای ایجاد یک استارتاپ موفق را شرح خواهد داد. اگر همۀ عناصر ساخت یک استارتاپ موفق به خوبی عمل کنند شانس موفقیت و ساخت یک کسب‌وکار بزرگ به طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد.

در ادامۀ کتاب صفر تا یک، پیتر تیل چهار نوع بازاریابی با هزینه‌های جذب مشتری متفاوت را بررسی می‌کند؛  بازاریابی ویروسی، تبلیغات انبوه، فروش مستقیم و فروش‌های پیچیده (نیاز به حضور مدیرعامل دارد). پیشنهاد می‌کنیم اگر به موضوعات برنامه‌ریزی توزیع علاقه دارید کتاب از صفر به یک را کامل مطالعه کنید. اما در دستهٔ دوم، افراد و شرکت‌هایی را قرار می‌دهد که یک تکنولوژی و محصولِ موجود را در محدودهٔ بزرگ‌تری از جهان عرضه کرده‌اند.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. اگر می‌خواهید کسب‌وکار کوچک خود را راه بیندازید و یا صاحب استارتاپ شوید، این کتاب را نباید از دست بدهید. در انتها باید گفت در اغلب سازمان‌های ناکارآمد برای به دست آوردن ارتقای شغلی، اگر به انجام یک کار تظاهر کنید به مراتب ایده بهتری است تا آن کار را به طور حقیقی انجام دهید! یکی از اصول استارتاپ‌ها هنگام کار این است که باید اعضای تیم بتوانند به خوبی در کنار دیگران فعالیت کنند تا کار به سرانجام برسد. «توسعه چیزهای تازه در سازمان‌های بزرگ دشوار و از آن سخت‌تر این است که به طور فردی انجامش دهید.

پیتر پیل با وجود اینکه سهام خود را بعد از هشت سال واگذار کرد ولی همچنان از اعضای هیئت مدیره‌ی این شرکت است. پیتر پیل شرکت‌های مختلفی را پس از پی پیل راه انداخت و در سال 2004 حدود 10% از سهام فیسبوک را خرید. بسیاری از استارتاپ‌ها سقوط می‌کنند و خیلی از صندوق‌ها هم با آن‌ها فروکشیده می‌شوند.

اما چرا؟ پیتر تیل که یکی از افراد موفق در حوزه استارتاپ و سرمایه گذاری است، در این کتاب ایده‌هایی جدید بیان می‌کند. ایده‌هایی که به شما کمک می‌کند تا ارزشی جدید در جهان ارائه کنید و نشانتان می‌دهد که برای ساختن و به موفقیت رساندن استارتاپتان، به چه چیزهایی نیاز دارد. کتاب صفر به یک، برای کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و مدیران کسب‌وکارها، کتابی ارزشمند و آموزنده است.