با بررسی رمان‌ها و نوشته‌های سلیمانی به‌راحتی می‌توان دریافت که او روایتگر زندگی زنان و دغدغه‌های ریز و درشت آن‌ها است. از این رو در بیشتر رمان‌هایش، زن‌ها شخصیت محوری دارند و داستان درباره‌ی دغدغه‌ها و چالش‌های درونی و بیرونی زندگی آن‌هاست. شخصیت اصلی داستان زن زیادی، زنی است که در خانواده ای فقیر بزرگ شده و از حیث مالی، ظاهری، سواد، تجربه و… فقیر و مستضعف است. در این مطلب کتاب صوتی زن زیادی را برای شما آماده کرده ایم. آل احمد در سال 1302 در محله‌ای درتهران و در خانواده­‌ای مذهبی به دنیا آمد. پدرش روحانی بود و تلاش بسیاری کرد تاجلال را جانشین خود کند ولی موفق به این کار نشد.

داستان‌های کتاب صوتی زن زیادی هریک به نوبت ابعاد خاصی از فرهنگ سنتی ایرانی را زیر ذره‌بین می‌برند. احساساتی هستند که در جای‌جای داستان‌های کتاب صوتی زن زیادی خودنمایی می‌کنند. این کتاب صوتی به ظاهر ساده با داستان‌های بی‌تکلفش که از دل کوچه‌وبازارهای ایران قدیم سر برآورده‌اند، بیش از اینکه یک کتاب قصه باشد یک اثر جامعه‌شناسانه و ارزشمند است؛ آیینه‌ای تمام‌نما از فرهنگ و تربیت ایرانی. کتاب زن زیادی یکی از ارزشمندترین آثار جلال آل احمد است که روایت زندگی نه‌ فقط زنان بلکه مردانی است که جایگاه شناخته‌ شده و مهمی در جامعه دارا نمی‌باشند. در جامعه‌ای که نادانی و خرافات بسیار پررنگ است و زن و مرد هر دو به یک اندازه بدبخت هستند.

اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. جلال آل احمد، نویسنده‌ی بلندآوازه‌ی ایرانی، در کتاب صوتی زن زیادی مجموعه‌ای از نُه داستان کوتاه را ارائه کرده که هریک، نمایی روشن از فضای حاکم بر جامعه‌ی سنتی ایران را برای مخاطب به تصویر می‌کشند. زنان و مردان داستان‌های کتاب صوتی زن زیادی هریک به نحوی با چالش‌های زندگی درگیرند و برای ادامه دادن در این مسیر تلاش می‌کنند. جایگاه زنان در آن سال‌ها (همچنان که اکنون نیز هست) جایگاهی فرودست و ستم‌دیده است. زنان در آن سال‌ها و در خلال قصه‌های آل احمد، راهِ گریزی از این ظلم و بیچارگی ندارند و از این رو به جادو و خرافه روی می‌آورند.

کتابچین، کتابخانه الکترونیکی است که امکان خرید کتاب، دانلود کتاب و مطالعه هزاران عنوان کتاب (کتاب الکترونیکی – کتاب صوتی و کتب رایگان) را در هر زمان و مکان از طریق موبایل، تبلت و کامپیوتر فراهم می کند. مهم ترین داستان کتاب که اسم کتاب نیز از آن بر گرفته شده داستان زنی است که به دلیل وجود عیب ظاهری در صورتش نتوانسته تا 34 سالگی ازدواج کند. این زن به دلیل موفق نشدن به ازدواج منزوی شده و هویت اجتماعی خود را وابسته به مردان می داند.

با عرض سلام؛نسبت به سایر داستان های جلال آل احمد جذابیت کمتری دارد ولی هم‌چنان از نثر روان و زیبای او بهره می برد که به کتاب ارزش مطالعه یا شنیدن را می دهد. جلال آل احمد را ادامه‌دهندهٔ راهی می‌دانند که ویش از وی، محمدعلی جمالزاده و صادق هدایت در ساده‌نویسی و استفاده از زبان و لحن عموم مردم در محاورات، آغاز کرده بودند؛ استفاده از زبان محاوره‌ای به‌وسیلهٔ جلال به اوج رسید و گسترش یافت. پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، به‌عنوان ضربه‌ای سنگینی بر پیکر آزادی‌خواهان، آل احمد نیز افسرده شد. او در این سال‌ها، کتابی را تحت‌عنوان «سرگذشت کندوها» به چاپ رساند. کتاب‌های اورازان، تات‌نشین‌های بلوک زهرا و مدیر مدرسه در همین دوران نوشته شدند.

آل احمد در جوانی (با حفظ گرایش‌های مذهبی)، به‌نوعی، به روحانیت پشت کرد و نیز به جریان توده پیوست. او تأثیری گسترده بر جریان روشنفکری دوران خود داشت و افزون‌بر نگارش داستان، به نوشتن مقالات اجتماعی، پژوهش‌های مردم‌شناسی، سفرنامه‌ها و ترجمه‌های متعدد نیز می‌پرداخت. می‌توان مهم‌ترین ویژگی ادبی آل احمد را نثر او دانست؛ نثری فشرده، موجز و درعین‌حال عصبی و پرخاشگر که نمونه‌های خوب آن را در سفرنامه‌های «خسی در میقات» یا ناداستان «سنگی بر گوری» می‌توان دید و خواند. نویسنده در کتاب زن زیادی از نوعی طنز در بیان داستان ها استفاده نموده است.

فقط راهرو و قیر ریز وسط باغ که به صحنه‌ی نمایش منتهی می‌شد خالی بود. و همه‌ی آن‌ها وقتی از پهلوی‌شان می‌گذشتیم با قیافه‌های مات و مهتابی و با چشم‌های بیمارانه‌ی درشت و گود افتاده به ما می‌نگریستند. شاید این نگاه‌های عجیب بود که چنان خواهشی را کم‌کم در دل من افروخت نمی‌دانم. در قسمت زنانه و مردانه، در قسمت‌های عمومی و خصوصی و هر جای دیگر که دوست طبیبم مرا با خود برد، همه این نگاه را داشتند. زبان این مجموعه و این داستان، طنز با ادبیاتی در زمان‌های قدیم است.

ساختار داستان های کتاب زن زیادی از خاطرات، حدیث نفس، گفتگوی درونی جلال آل احمد به همراه روشنگری درباره سنت های غیر ضرور زمان تشکیل شده است. در این کتاب تلاش می شود از جامعه فضا و فرصتی برای نفس کشیدن درخواست شود. کتاب صوتی زن زیادی مجموعه‌ای از داستان‌های جلال آل احمد دربارهٔ زنان است که در یک‌جا گردآوری شده‌اند. کتاب زن زیادی در هر داستانش به مشکلات جامعه اشاره دارد و آن را مورد نقد قرار می دهد. در داستان مرد دزد زده با مردی مواجه می شویم که کاغذ، قلم، لوازم حمام و رادیوی او را دزد برده است و پاسگاه هیچ اقدامی را برای گرفتن دزد و بازگرداندن اموال انجام نمی دهد. این مرد با بیان داستان تلاش می کند ترحم ماموران و مردم را جلب کند.