بلقیس سلیمانی نویسندگی را حرفه و شغل خودش می‌داند که تمام‌وقت مشغول آن است. با بررسی رمان‌ها و نوشته‌های سلیمانی به‌راحتی می‌توان دریافت که او روایتگر زندگی زنان و دغدغه‌های ریز و درشت آن‌ها است. از این رو در بیشتر رمان‌هایش، زن‌ها شخصیت محوری دارند و داستان درباره‌ی دغدغه‌ها و چالش‌های درونی و بیرونی زندگی آن‌هاست. هدایت در دوران اقامت خود در بمبئی اثر معروف خود بوف کور را که در پاریس نوشته بود پس از اندکی دگرگونی با دست بر روی کاغذ استنسیل نوشته، به‌صورت پلی‌کپی در پنجاه نسخه منتشر کرد.

پس از مشکلاتی که برای هدایت پیش آمد از وی یک تعهد کتبی گرفته شد که دیگر در ایران چیزی چاپ نکند. پس از آن به ایران بازگشت و نویسندگی را به طور جدی‌تر ادامه داد و ملاقات و آشنایی با بزرگ علوی، مجتبی مینوی و مسعود فرزاد، سبب تشکیل گروهی به نام ربعه شد که میزبان روشنفکران و ادبیان بزرگ ایرانی بود. درواقع بیشتر آثار منتشر شده از هدایت، در دهه بیست شمسی بوده و کتاب‌های ارزشمندی را نیز به فارسی ترجمه کرده و حتی او اولین فردی به شمار می‌رود که متونی را که به زبان پهلوی (پارسی میانه) نوشته شده بودند، به فارسی امروزی برگردانده است. در بخش دوم، راوی اتفاق پیش‌آمده را می‌نویسد و سایه‌اش که به شکل جغد است با ولع بسیار نوشته‌های او را می‌بلعد. او دائما به تضاد و تقابل خود و رجاله‌ها می‌پردازد و از آن‌ها ابراز نفرت و انزجار می‌کند و بر این باور است که دنیای بیرون متعلق به رجاله‌ها است.

صادق هدایت تا به حال چندین خودکشی ناموفق در زندگی‌اش داشته که اولین بار در شهر پاریس اتفاق افتاد و می‌خواست خودش را در رودخانه‌ای غرق کند و براساس گفته‌های دوستانش، دلیل آن شکست عاطفی‌اش بوده است. هشت سال است با هدف افزایش و سادگی مطالعه، کتابها راه اندازی شده و در این سالها منبعی بزرگ از کتابهای پی دی اف به رایگان در اختیار کاربران عزیز قرار داده ایم. امید است در ادامه راه با همراهی افراد بیشتر، دانش و اطلاعات در حوزه های مختلف را در سطح کشور و جهان افزایش دهیم. گفتنی است بیوگرافی صادق هدایت در صفحه این نویسنده در طاقچه به‌صورت کامل منتشر شده است. از این جهت، پیش دایه‌ام کمتر رودرواسی داشتم و فقط او بود که به من رسیدگی می‌کرد. لابد دایه‌ام معتقد بود که تقدیر این طور بوده، ستاره‌اش این بوده.

از اینجا به بعد راوی مشغول نوشتن و شرح ماجرا برای سایه‌اش می‌شود که شکل جغد است و با ولع هرچه تمام تر هرآنچه را راوی می‌نویسد می‌بلعد. البته این کتاب از جمله معدود آثاری است که علیرغم اینکه طرفداران مختص خود را دارد، مخالفان سرسختی هم در میان اهل مطالعه دارد به طور گاهی گفته می شود این کتاب از آثار ممنوعه است. در کتابچین از کتابهای رمان و داستان گرفته تا کتابهای مدیریت ،موفقیت ،روانشناسی ،شعر ،دینی و مذهبی و دیگر کتابهای با موضوعات مختلف را پیدا خواهید کرد. اگر این کتاب رو خوندی حتما نکاتی ازش میدونی که بقیه میخوان بدونن، پایین برای ما بنویس..

او در تمام طول بخش دوم رمان به تقابل خود و رجّاله‌ها اشاره می‌‌کند و از ایشان ابراز تنفر می‌‌کند. در بخش دوم راوی مشغول نوشتن و شرح ماجرا برای سایه‌اش می‌‌شود که شکل جغد است و با ولع هر چه تمام‌تر هر آنچه را راوی می‌‌نویسد می‌‌بلعد. کتابی که سانسور بشه دیگه دلنشین نیست،کتابهای هدایت با همون کلمات بی پرده و رک دلنشینه. حالا هم با چه کنجکاوی و دقتی مرا زیر و رو و به قول خودش «تر و خشک» می‌کرد! اگر زنم، آن لکاته، به من رسیدگی می‌کرد، من هرگز ننجون را به خودم راه نمی‌دادم، چون پیش خودم گمان می‌کردم دایره‌ی فکر و حس زیبایی زنم بیش از دایه‌ام بود و یا این که فقط شهوت، این حس شرم و حیا را برای من تولید کرده بود.

اما فارغ از سبک نوشتاری نوین بوف کور که بیشتر ناشی از تحصیل و زندگی صادق هدایت در فرانسه و اروپا بوده، این کتاب در سال های 1300 تا 1315 به چاپ رسیده است. مسلما زبان این سال ها بسیار زبان دور و سختی نسبت به فارسی که امروز است. در کلام بهتر خواندن جمله ای عادی از سال 1300 برای خواننده امروزی می تواند سخت و شاید ثقیل باشد. گرچه در چاپ های جدید سعی شده است که کمی روانی به متن اضافه شود اما ذات کتاب های دوران پسا مشروطه به شکل فارسی سخت است. این کتاب اولین بار در سال 1315 در کشور هند چاپ شد و شرایط انتشار آن تا برکناری پهلوی نخست فراهم نشد.

همین سبک سورئال باعث شده است که اولین کتاب مدرنی باشد که به زبان انگلیسی ترجمه شده. این کتاب نه تنها از لحاظ سبک ارزشمند است، بلکه در قالب داستان انسان را به تفکری عمیق وا می‌دارد و باعث می‌شود هر کس برداشتی خاص از آن داشته باشد. این برداشت‌های متفاوت است که بوف کور را گاه تا حد یک اثر نازل و گاه یک شاهکار هنری ارتقا می‌دهد. شاید این کتاب از دیدگاه برخی از خوانندگان چنان که به نظر می‌آید ارزشمند نباشد، اما باید دانست که بوف کور در جایگاهی قرار دارد که هر خواننده برداشت شخصی متفاوتی از آن دارد. برای دریافت کتاب صوتی بوف کور و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. به طور قطع می‌توان بهترین اثر صادق هدایت را کتاب بوف کور (The Blind Owl) دانست.

نکته جالب داستان این است که بوف کور به شکل تک گویی راوی نوشته شده است؛ یعنی تقریبا اجازه هیچ دیالوگ و گفته ای به سایر شخصیت های کتاب داده نمی شود. از طرفی دیگر تعداد کم شخصیت ها در هر بخش داستان که محدود به 3 یا نهایتا 4 نفر می شود عملا این اجازه را به داستان نمی دهد که بخواهد اتفاقات را به شکل دیالکتیک یا گفت و گو جلو ببرد. به نظر می آید که محمود دولت آبادی نیز در کتاب سلوک از این سبک استفاده برده است. گرچه کتاب سلوک کمتر رنگ و بوی سورئال به خود گرفته است اما رگه هایی از داستان بوف کور به خوبی در آن دیده می شود. کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است. با کتاب سبز در تمامی موضوعات مانند داستان و رمان، مجله، موفقیت و روانشناسی، تاریخی، کامپیوتر، علمی، دانشگاهی، کتاب صوتی و…کتاب برای دانلود قرار داده شده است.

بسیاری از محققان رمان بوف کور نوشته صادق هدایت را مشهورترین و درخشان‌ترین اثر ادبیات داستانی معاصر ایران می‌دانند. این رمان به سبک سوررئال نوشته شده و تک‌گویی یک راوی‌ است که دچار توهم و پندارهای روانی است. صادق هدایت کتاب بوف کور را نخستین بار در ۱۳۱۵ خورشیدی زمانی که در هند به سر می‌برد، به صورت دست‌نویس و در ۵۰ نسخه چاپ کرد اما چاپ این کتاب در ایران تا پس از برکناری رضاشاه محقق نشد. درنهایت نیز این کتاب در سال ۱۳۲۰ به صورت پاورقی در روزنامه‌ ایران چاپ شد. البته این چاپ با نسخه دست‌نویس اولیه کتاب بوف کور تفاوت‌های قابل توجهی داشت. که برخی این تغییرات را ناشی از تصمیم خود هدایت می‌دانند و برخی دیگر نیز درباره این تغییرات می‌گویند که حسینقلی مستعان، که در آن زمان عضو هیئت تحریریه‌ روزنامه‌ ایران بوده بدون هماهنگی با هدایت این دخل و تصرف را در کتاب پدید آورده است.

از طرف دیگر سبک نوشتاری کتاب که به نوعی جزو اولین کتاب های سبک نوین سورئال در ایران محسوب می شود به سختی تحلیل و نقد کتاب اضافه کرده است. از این رو به نظر می رسد که بهتر باشد به جای بررسی جز به کل کتاب به شیوه سنتی نقد، بوف کور را از کل به جز بررسی کنیم. از این رو در ابتدا با محتوا و سبک نوشتاری کتاب آشنا خواهیم شد و رفته رفته در ادامه کار صادق هدایت و اتفاقات و حواشی کتاب در خلال بحث مورد بررسی قرار می دهیم. در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا میخورد و میتراشد. صادق هدایت در این داستان از تک‌گویی یک راوی که دچار تَوَهُم و پندارهای روانی است؛ می‌گوید. یکی از دلایل اهمیت کتاب صوتی بوف کور به خاطر سبک نوشتاری آن است.