پیام اصلی کتاب اینه که معنا، مهم‌ترین عنصر تو زندگی انسان‌هاست و حتی توی شرایط سخت و بحرانی هم آدم‌ها میتونن با پیدا کردن معنایی برای زندگیشون، به زندگی ادامه بدن. اگر می‌خواهید پاسخ این سوال را پیدا کنید، از شنیدن کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا غافل نشوید! شما در این کتاب با تجربه زندگی ویکتور فرانکل در اردوگاه‌های کار اجباری آشنا می‌شوید و می‌آموزید که چگونه در چنین شرایط سختی معنای زندگی خود را پیدا کنید. ”ویکتور فرانکل” پزشک و فیلسوف معاصر و یهود و همزمان با جنگ جهانی دوم میزیسته است. در‌ جریان هولوکاست یهود در کشورهای اروپایی تحت اختیار آلمان نازی، به دست پلیس حزب نازی وی دستگیر و به ۴ اردوگاه مختلف از جمله مخوف ترین اردوگاه کار اجباری یهود، به نام “آشویتس” که در‌کشور لهستان قرار دارد منتقل شد. ویکتور با دیدن و حس کردن شرایط حاکم در این اردوگاه شروع به نوشتن کتابی به نام “انسان در جستجوی معنا” میکند.

شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… او با استفاده از تجربیات و تحلیل‌هایی که در پنج سال زندگی در اردوگاه‌های کار اجباری به دست آورد، توانست به دانش لوگوتراپی یا معنا درمانی برسد.

ویکتور امیل فرانکل روانپزشک یهودی در مارچ 1905 در اتریش به دنیا آمد. او پایه‌گذار مکتب معنادرمانی است که جستجو برای معنای زندگی را به‌عنوان انگیزه‌ی اصلی انسان توصیف می‌کند و زیرمجموعه‌ی روان‌شناسی اگزیستانسیال یا وجودی محسوب می‌شود. فرانکل از بازماندگان هولوکاست بود و تلاش کرد رنج و پیام قربانیان این واقعه‌ی دردناک را به دیگران برساند. اولین ترجمه‌ی فارسی از آثار فرانکل کتاب انسان در جستجوی معنا بوده است که در 1354 منتشر شد.

این کتاب صوتی را با ترجمه‌ی امیر لاهوتی و صدای میلاد میرزایی بشنوید. این کتاب را به عنوان یک اثر ارزشمند در زمینه زندگینامه و روان‌درمانی به همه علاقه‌مندان به مطالعه پیشنهاد می‌کنیم. جهت سهولت استفاده،این محصول قابلیت ارسال داخل تلگرام را دارد در صورت درخواست، بعد از خرید لطفا به شماره ۰۹۹۲۴۹۷۱۸۲۴ در تلگرام پیام دهید تا فایل صوتی داخل تلگرام برای شما ارسال شود. آیا شما کسی را می‌شناسید که هر روز خوشحال باشد و کوچک‌ترین ناراحتی‌ای نداشته باشد؟ می‌توان با قطعیت گفت که چنین چیزی غیر‌ممکن است.

او در بخش نخست این کتاب، تجربیات عجیب، هول‌آور و تأثیرگذارش را از سه سال حضور در اردوگاه‌های کار اجباری آشویتس و داخائو نوشت و در بخش دوم (که البته بعداً اضافه شد)، با استفاده از این تجربیات، نظریهٔ معناگرایی خود را شرح داد. مادر، پدر، برادر و همسر باردارش یا در این اردوگاه‌ها از بین رفتند یا در کوره‌های آدم‌سوزی سوزانده شدند. تجربیات او در این اردوگاه‌های کار اجباری، باعث شد مکتب جدیدی به اسم لوگوتراپی یا معنا درمانی در روانشناسی بنیان‌ گذاری کند. کتاب صوتی صوتی انسان در جستجوی معنا یکی از کتاب‌ های مهم و الهام‌بخش توی زمینه روان‌ شناسی و فلسفه‌ست. ویکتور فرانکل با ترکیب تجربیات شخصی و نظریات فلسفی، به ما نشون میده که پیدا کردن معنا حتی توی بدترین شرایط هم میتونه به ما قدرت بده که ادامه بدیم. این کتاب برای کسایی که به دنبال معنا و هدف در زندگیشون هستن یا با چالش‌های بزرگی روبرو هستن، توصیه میشه و میتونه به عنوان یه منبع ارزشمند توی مسیر پیدا کردن معنا در زندگی کمک‌کننده باشه.

انسان در جستجوی معنا یکی از پرمخاطبترین و پرفروشترین کتابهای تاریخ دنیا را دارد و به ۲۴ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. قصه واقعی درباره رویدادهایی ست که در اردوگاه کار اجباری نازی ها پس از جنگ جهانی دوم برای زندانیان پیش آمده است. ویکتور فرانکل معتقد بود که برای هر انسان وظیفه یا رسالتی وجود دارد. رسالتی که طوری او را برانگیزد که دلش بخواهد تمام زندگی‌اش را صرف آن کند. او اگزیستانسیالیست بود و واژه هستی نژندی را در مورد اختلال عاطفی ابداع کرد. فرانکل معتقد بود اختلال عاطفی، حاصل عدم توانایی او در یافتن معنایی برای زندگی است.

او با نام کامل ویکتور امیل فرانکل (Viktor Emil Frankl) در سال 1905 در کشور اتریش به دنیا آمد. فرانکل بنیان‌گذار سومین مکتب وینی (پس از روانکاوی فروید و روانشناسی آدلر) در روان‌درمانی بود و مجله‌ی روانپزشکی آمریکا مکتب او را «شاید مهم‌ترین تفکر از زمان فروید و آدلر» نامید. در آخرین اردوگاهی که ویکتور زندانی بود از هر بیست و هشت اسیر تنها یک نفر زنده می‌ماند؛ سایر افراد یا کشته می‌شدند یا خودکشی می‌کردند. او پس از تحقیقات بسیار به این واقعیت رسید که بازماندگان بهترین‌ها نبوده‌اند، بلکه افرادی بوده‌اند که به امید رسیدن به معنای زندگی تا انتهای جنگ زنده ماندند.

برای مثال، دالایی لاما این کتاب رو به عنوان یک راهنمای عملی برای پیدا کردن معنا توی زندگی توصیه کرده و خیلی‌ها هم گفتن که این کتاب بهشون کمک کرده تا با مشکلات و چالش‌های زندگیشون بهتر روبرو بشن. برای دانلود قانونی کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. زمانی که در آشویتس بود پدر، مادر، برادر و همسر باردار خود را از دست داد اما با وجود تمام رنج‌‌هایی که کشیده بود سعی کرد معنایی برای زندگی خود پیدا کند. در سال ۱۹۹۱، کتابخانه کنگره ایالات متحده یک نظرسنجی انجام داد و از خوانندگان کتاب‌ها خواست تا کتابی را که در زندگی‌شان تغییر ایجاد کرده بود، نام ببرند. در آن نظرسنجی کتاب «انسان در جستجوی معنا» در میان ده کتاب تاثیرگذار آمریکا قرار گرفت. او از ۲۵ سالگی، به مدت سه سال در بیمارستان روانی وین به عنوان رئیس بخش خودکشی زنان مشغول به کار شد.

او طرحی را به نام معنادرمانی ابداع کرد و این طرح را بر روی مراجعانش امتحان کرد. کتاب انسان در جست‌وجوی معنی (Man’s Search for Ultimate Meaning) در سال 1946 برای اولین بار منتشر شد. این کتاب یکی از بهترین نمونه‌های ادبی در ادبیات روانشناسانه است و روایت زندگی و نجات یافتن دکتر ویکتور فرانکل در اردوگاه کار اجباری رژیم نازی را شرح می‌دهد. فرانکل در این کتاب ابتدا خاطراتش از آشویتس را بازگو می‌کند و سپس تلاش‌ها و راهکارهایش برای زنده ماندن را توضیح می‌دهد. دکتر فرانکل در کتاب «انسان در جستجوی معنا» با بهره‌مندی از تجربیاتش راهکارهایی برای هدف داشتن به ما یاد می‌دهد.