چرا برخی از افراد برای به دست آوردن سرمایه های کلان همه چیز خود را به خطر می اندازند. او در سال ۱۹۱۰ متولد شد و تحقیقاتش را در دورانی انجام داد که روانشناسی بیشتر بر اختلالاتی متمرکز بود که باعث حال بد افراد میشد ـ چیزهایی مانند افسردگی، اضطراب، اسکیزوفرنی. برای درک اینکه چرا مردم خودشان را زیر انبوهی از بدهی دفن میکنند، نیازی به مطالعهٔ نرخ بهره ندارید؛ بلکه باید تاریخ طمع، ضعف و خوشبینی را مطالعه کنید. هاوزل استدلال می کند که ثروت لزوماً به معنای خوشبختی نیست. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که پس از رسیدن به یک سطح مشخص از درآمد، بیشتر پول منجر به افزایش بیشتر خوشبختی نمی شود. در این کتاب تاکید شده است که حیاتیترین بخش مدیریت مالی و پول، نوع رفتار با آن است.
خوشبختی موضوع پیچیدهای است، زیرا درمورد هر کسی متفاوت است. اما اگر یک ویژگی مشترک در شادی وجود داشته باشد ـ دلیل جهانی برای شادی ـ این است که مردم میخواهند زندگی خودشان را کنترل کنند. نویسنده در این کتاب به ما یاد میدهد که چگونه یکی از مهمترین موضوعات زندگیمان را که مسئلهی پول و مدیریت آن است، بهتر درک کنیم. نابغهای که کنترل احساسات خود را از دست میدهد میتواند یک فاجعه مالی باشد.
این کتاب را به کسانی که میخواهند ارتباط خوب و صحیحی با پول و خرجکردن داشته باشند پیشنهاد میکنیم. میگویند گوپتا دوست نداشت میلیونر باشد، او دلش میخواست میلیاردر باشد، بدجوری هم میخواست. «راجاتگوپتا» در کلکته به دنیا آمد و در نوجوانی پدر و مادر خودش را از دست داد. مردم آن موقع دربارهٔ آدمهای خوششانسی که از همان ابتدای تولد در ناز و نعمت هستند، حرف میزدند، اما گوپتا جزء این دسته نبود.
افراد عادی و بدون تحصیلات اقتصادی هم میتوانند ثروتمند باشند؛ اگر مهارتهای رفتاری انگشتشماری را یاد بگیرند که هیچ ارتباطی با معیارهای رسمی هوش ندارند. هاوزل ستون نویس سابق در نشریهی معتبر وال استریت ژورنال بوده است. او دو بار برنده جایزهی بهترین در تجارت از انجمن ویراستاران و نویسندگان تجاری آمریکا، برنده ی جایزه سیدنی نیویورک تایمز و دو بار فینالیست جایزه جرالد لوب برای روزنامه نگاری ممتاز تجاری و مالی شده است. ما ممکن است به دنبال سود سریع باشیم و ریسک های غیرضروری را بپذیریم.
با مطالعهی کتاب «روانشناسی پول» یاد میگیریم، درک مسائل مالی و علت تصمیم گیریهای غلط انسانها در رابطه با موضوعات مالی است. اگر به دنبال بهبود تصمیمات مالی خود هستید، خواندن کتاب “روانشناسی پول” را به شما توصیه می کنم. ترس یکی از قدرتمندترین عوامل روانشناختی است که می تواند بر تصمیمات مالی ما تأثیر بگذارد. ما ممکن است از ضرر پول، از دست دادن امنیت مالی یا پیری در فقر بترسیم.
هنگام قضاوت دربارهٔ خودتان و دیگران نیز همینطور عمل کنید. قدرت شانس و ریسک را بپذیرید و در این صورت برای تمرکز بر روی چیزهایی که واقعاً میتوانید آنها را کنترل کنید شانس بیشتری خواهید داشت. همچنین شانس بیشتری برای پیداکردن نقش صحیح الگوها خواهید داشت. اگر نابغهای کنترل احساسات خود را از دست بدهد، ممکن است فاجعهای مالی ایجاد کند.
ثبت ديدگاه