شاید جالب باشد بدانید که دسر در گذشته به ویژه در قرن هفدهم و هجدهم به عنوان یک وعده پایانی روی میز حاضر نمیشد، بلکه یا بین وعده اصلی سرو میشد یا همراه آن و گاهی اوقات قبل از وعده اصلی میل میشد. مربا یکی از مواردی بود که آن روزها به عنوان دسر روی میز حاضر میشد، تا اینکه بعدها با گذر زمان، میوهها هم خود را در دنیای دسر جا کردند و دسرهای میوهای ظهور کرد. امروز طیف دسرها آنقدر وسیع است که شاید بتوان تمام وعدههای شام یک سال را با دسرهای غیرتکراری سرو کرد. حالا دسر نه فقط در فرانسه، بلکه در همه جای دنیا به جزء جداییناپذیر از میز شام به ویژه در میهمانیها تبدیل شده است، طوری که از نگاه بسیاری از افراد وعده اصلی بدون دسر، شام به حساب نمیآید. شاید جالب باشد بدانید که دسر در گذشته به ویژه در قرن هفدهم و هجدهم به عنوان یک وعده پایانی روی میز حاضر نمی شد بلکه یا بین وعده های اصلی سرو می شد یا همراه آن و گاهی اوقات قبل از وعده اصلی میل می شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کتاب دسر به روایت ساناز سانیا از سوی موسسه آشپزی ساناز سانیا منتشر شده است و حاوی بیش از ۸۰ دستور از دسرهای مدرن و ایرانی انواع کرم و کاستارد، پای و تارت، پاناکوتا تا انواع موس و پودینگ، بستنی و کرپ است. حال اگر بخواهید بدانید دسر از کجا آمده و این چنین به فرهنگ خوراک کشورها نفوذ پیدا کرده سوالی است که شاید پاسخ آن برای بسیاری از مردم مبهم باشد. دسر از قرن هفدهم تا کنون دستخوش تغییرات فراوان و فراز و نشیب های زیادی شده است. کتاب دسر به روایت ساناز سانیا از سوی موسسه آشپزی ساناز سانیا منتشر شده است و حاوی بیش از 80 دستور از دسرهای مدرن و ایرانی انواع کرم و کاستارد، پای و تارت، پاناکوتا تا انواع موس و پودینگ، بستنی و کرپ است. برای دریافت کتاب دسر به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.
دسر از قرن هفدهم تاکنون دستخوش تغییرات فراوان و فراز و نشیبهای زیادی شده تا توانسته به شکل امروزی خود روی میز شام، چشم و دل میهمانها را ببرد و مایه فخر و کلاس میزبان شود. مشاهده، دانلود رایگان یا خرید کتابهای صوتی یا الکترونیک، که نویسنده یا مترجم آنها ساناز مینایی است. هر کتابی که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند را میتوانید از فروشگاه کتاب جم با تخفیف ویژه بخرید. کتاب جم به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان کتاب در زمینه کتب کمک آموزشی و فیلم های آموزشی، کمک درسی و کنکور، کتب عمومی، کتب کودک و بازی های فکری با نزدیک به دو دهه فعالیت تاسیس گردیده است. به محض ورود به سایت کتاب جم با دنیایی از کتاب ها و فیلم های آموزشی روبرو میشوید و میتوانید با بالاترین تخفیف اقدام به خرید محصولات نمایید.
کتابها در اپلیکیشن کتابراه با فرمتهای epub یا pdf و یا mp3 عرضه میشوند. 2 عدد سفیده تخم مرغ را همراه 60 گرم شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم قلهای بگیرد. 2 عدد زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا کرم رنگ شود، سپس مخلوط سفیده تخم مرغ را به آن بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. در آخر، 60 گرم آرد کیک را اضافه و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. تنوع کتابها فوقالعادهست و همیشه میتونم کتاب مورد نظرم رو پیدا کنم. آخرین مطالب حوزه کتاب را در ایتای فروشگاه اینترنتی فراکتاب دنبال کنید.
این کتاب همراه خوبی برای شما خواهد بود تا بتوانید میهمانی و میز شام خود را به بهترین شکل ممکن ارایه دهید و خاطرهای ماندگار در ذهن میهمانان خود به یادگار بگذارید. تمام حقوق سایت متعلق به کتاب جم میباشد و هر نوع کپی برداری تنها با ذکر نام کتاب جم بهصورت لینکدار مجاز است. شما سفارش میدین و ما اگر کتاب رو داشتیم یا تونستیم پیدا کنیم، شرایط خرید کتاب رو براتون فراهم میکنیم. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. همچنین به همراه این پکیج لوحهای فشرده تصویری آموزش دستورات نان، شیرینی سنتی نیز ارایه خواهد شد.
مربا یکی از مواردی بود که آن روزها به عنوان دسر روی میز حاضر می شد تا اینکه بعدها در گذر زمان میوه ها هم خود را در دنیای دسر جا کردند و دسر های میوه ای ظهور کرد. امروز طیف دسرها انقدر وسیع است که شاید بتوان تمام وعده های شام یک سال را با دسرهای غیر تکراری سرو کرد. حالا در همه جای دنیا به عنوان جز جدایی ناپذیر از میز شام به ویژه در میهمانی ها تبدیل شده است طوری که از نگاه بسیاری از افراد وعده اصلی بدون دسر ،شام به حساب نمی آید . اهمیت دسر و حضور آن روی میز میهمانیها، باعث انتشار کتاب «دسر به روایت ساناز سانیا» شده تا در تهیه بخش خوشمزه میز شام کمککننده شما باشد. حال اگر بخواهید بدانید دسر از کجا آمده و این چنین به فرهنگ خوراک کشورها نفوذ پیدا کرده، سوالی است که شاید پاسخ آن برای بسیاری از مردم مبهم باشد. در حقیقت، دسر واژهای انگلیسی است که از واژه فرانسوی Desservir گرفته شده؛ پس خاستگاه آن، فرانسه است.
برای دانلود قانونی کتاب دسر به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. انواع موس، کرم، کرپ، سوفله، تارت، پاناکوتا، پارفه، پودینگ، چیزکیک، ژله، بستنی و بسیاری دیگر از مواردی است که با کتاب دسر به روایت سانازسانیا میتوانید آنها را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید. کتاب دسر به روایت ساناز سانیا نوشتهی ساناز مینایی، ساناز شریفی و سانیا شریفی طرز تهیه 80 نوع از لذیذترین دسرهای دنیا را همراه با مواد اولیه، زمان مورد نیاز برای آمادهسازی و جزییترین نکات در اختیار شما قرار میدهد. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم میکند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتابها و کتابخانه خود دسترسی دارید و میتوانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقهها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و…
ثبت ديدگاه