چند گامی در این وادی منطق فراتر میرویم و مرتاضی را میبینیم که هفتهها در گور میخوابد… زیرا اگر فرد واکنش نشان دهد، خیلی زود نیرویش را به هدر میدهد و به همین دلیل نیز هیچ واکنشی نشان نمیدهد و این عین منطق است. آزردگی ممنوعترین کار فینفسه برای بیمار است و متأسفانه بسیار ناگوار و ورطهی نابودی اوست. نیچه در سال 1889 در حالی که در تورین ایتالیا زندگی می کرد دچار فروپاشی شد. دلیل جنون او هنوز ناشناخته است، اگرچه مورخان آن را به دلایل مختلفی مانند سیفلیس، بیماری ارثی مغزی، تومور و استفاده بیش از حد از داروهای آرام بخش نسبت دادهاند. نیچه پس از اقامت در آسایشگاه، توسط مادر و خواهرش در وایمار آلمان تحت مراقبت قرار گرفت. خرید کتاب از کتابفروشی آنلاین سراج بوک یکی از بهترین تجربه های شما خواهد بود، به این دلیل که ما تمام تلاشمان را در راستای کسب رضایت شما میکنیم و هدف اصلی ما ساختن یک خاطره شیرین از خرید اینترنتی کتاب است.
این کتاب در واقع گزیدههایی از نوشتههای نیچه است که تیلور کارمن گردآوری کرده است. آنچه در گردآوری این اثر جلبتوجه میکند ترتیب مطالب کتاب است که به مخاطب سیر تکامل نیچه در شناخت و بیان حقیقت را نشان میدهد. این کتاب کمحجم گزینه مناسبی برای آشنایی با بخشی از اندیشههای نیچه است. همچنین کتاب میتواند برای کسانی که به جملات قصار فلسفی علاقهمند هستند جالب باشد. فردریش نیچه فیلسوف، شاعر، منتقد فرهنگی، جامعهشناس، آهنگساز و لغتشناس کلاسیک آلمانی است که در سال ۱۸۴۴ در روکر در نزدیکی لایپزیگ به دنیا آمد و در سال ۱۹۰۰ در وایمار درگذشت.
دیگر ترجمه مناسب و پرطرفدار کتاب انسان در جستجوی معنا در کشور ما توسط امیر لاهوتی انجام شده است. این مترجم حرفهای نیز در طول دوران کاری خود سابقه ترجمه کتابهای مطرح دنیا مانند سرنوشت یک مرد، خاطرات، رویاها و تاملات و تابستان را داشته است و انسان در جستجوی معنا تنها یکی از کارهای خوب این مترجم است. «چنین گفت زرتشت» از معروفترین و تأثیرگذارترین کتاب های فردریش نیچه به شمار میرود. او در این کتاب برخلاف دیگر آثارش از روایتی داستانی برای بیان تفکرات فلسفی خود استفاده میکند. شخصیت اصلی داستان او زرتشت، پیامبر ایران باستان است که تنهایی خود در کوهستان را رها میکند تا به جهان بگوید خدا مرده است و اَبرمرد، تجسم انسانی الوهیت، جانشین اوست. نیچه میگوید «خدا مرده است» و اصرار میکند معنای زندگی را باید در قالبهای کاملا انسانی جستوجو کرد.
این فناوری میتواند کارهایی مانند تشخیص صدا، ترجمه زبان، تحلیل دادهها و حتی انجام بازیهای پیچیده را انجام دهد. همانطور که از عنوان کتاب هم معلوم است نیچه میخواهد در این اثر از اخلاق سخن بگوید. مفاهیمی چون خیر و شر که قبلا در کتابهای دیگرش به آنها پرداخته در اینجا هم به بحث گذاشته میشوند. احساس گناه و عذاب وجدان از دیگر موضوعات مطرحشده در این کتاباند. اگر از علاقهمندان به آثار نیچه هستید، این کتاب نگاه نیچه به اخلاق را به شما نشان میدهد. «غروب بتها» آخرین کتابی است که در زمان حیات نیچه در سال ۱۸۸۹ از او منتشر شد.
هرگز هنر آزردن دیگران را درنیافتم حتی زمانی که این کار برایم بسیار ارزشمند بود هر چند به نظر بسیار غی رمسیحی میرسد من حتی خود را یکبار نیز نیازردهام. من هر خرسی را رام میکنم حتی دلقکها را هم وادار به رعایت ادب میکنم. در انتها بار دیگر یادآور میشویم که متن این کتاب، با وجود تأثیرگذاری عمیق آن بر میلیونها نفر، نثر دشوار و پیچیدهای ندارد. چندین ترجمه از این اثر موجود است اما به دلیل همین سادگی اکثرشان آثار تمیز و دقیقی شدند. اما بر اساس تحقیقات صورت گرفته، تولید محتوا با استفاده از چت جیپیتی میتواند نتیجه بهتری به همراه داشته باشد. شما عزیزان می توانید برای دسترسی سریع تر و راحت تر به سایت پروژه 24، آدرس این سایت را در مرورگر خود بوکمارک کنید.
فردریش نیچه فیلسوف بزرگ قرن نوزدهم میلادی و خالق آثاری مانند فراسوی نیک و بد است که اثری ویژه در تکوین اندیشه و روشنفکری روزگار نو در غرب گذاشت. او که ابتدا به لغتشناسی تمایل نشان داد، خیلی زود و در آغاز جوانی کرسی استادی دانشگاه بازل را در این رشته به خود اختصاص داد. او در همان سنین جوانی به فلسفه اشتغال یافت و آثار سترگ فلسفی خویش را برای اندیشهی تشنهی بشر در روزگار پسامدرنیته به ارمغان آورد. همچون شکوفاییاش، زوال عقل و خاموشی او نیز خیلی زود و در سن ۴۵ سالگی آغاز شد. برای دانلود قانونی کتاب این است انسان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
او بیش از همه به فلسفه یونان و بحث اساطیری آن میپردازد و بهنوعی آن را با انسان دنیای مدرن مقایسه میکند که ارزشهایش رو به افولاند و از اسطوره خالی شده است. این کتاب را میتوان سنگ بنای آثار نیچه دانست، زیرا در کتابهای بعدیاش موضوعات مطرحشده در این کتاب را به تفصیل توضیح میدهد. “این است انسان” به دلیل برخوردار بودن از نثر تأمل برانگیز و فلسفی و همچنین نقدهای تند و جدید به اصول متعارف اخلاقی و فرهنگی، به خوانندگان فرصتی می دهد تا با تفکرات نوین نیچه دربارهٔ طبیعت انسانی و جامعه آشنا شوند. این کتاب به ویژه برای کسانی که به فلسفه نیچه، نقد فرهنگی و بررسی دیدگاه های نوین دربارهٔ هویت و آزادی فردی علاقه مندند، منبعی غنی و تحریک کننده فکری است. نیچه با نگاهی انتقادی به اصول سنتی و اخلاقی، به بررسی مفهوم انسان به عنوان موجودی پویا و در حال تغییر می پردازد و خواننده را به تأمل در مورد قدرت، آزادی، و جایگاه فرد در جهان معاصر وا می دارد. این کتاب به نوعی کارنامه فریدریش ویلهلم نیچه (Friedrich Wilhelm Nietzsche) از زبان و قلم خودش است.
لازم به ذکر است برای مطالعهی کتاب انسان در جستجوی معنا احتیاج به هیچ پیشنیازی نیست، لازم نیست روانشناسی بدانیم یا حتی با تاریخ جنگ جهانی دوم آشنا باشیم. فرانکل کتابی کامل نوشته، آنچه خواننده لازم دارد بداند بلکه فلسفه و مکتب روانشناسی معنادرمانی را درک کند، همه در متن آمده. در این بخش متن کمی لحن تخصصیتری به خود میگیرد اما فرانکل همچنان برای همه مینویسد و نیازی به پیشزمینهی تخصصی نیست. همچنین، برخی از کلمات و عبارات معادلهای فرهنگی و اصطلاحاتی دارند که تنها توسط افراد بومی یا مترجمان حرفهای قابل درک و استفاده صحیح است. در نتیجه، هوش مصنوعی میتواند در زمان و هزینه صرفهجویی کند، اما برای ترجمه تخصصی، استفاده از نیروی انسانی بهترین انتخاب میباشد.
کتاب به ویژه برای خوانندگانی که به دنبال درک عمیق تر از مفاهیم بنیادی دربارهٔ هویت انسانی و نقد فرهنگ و اخلاق متعارف هستند، منبعی غنی و تحریک کننده فکری است. نیچه در این اثر با نقد سنت های موجود و تأکید بر تحقق فردی، خوانندگان را به تفکر عمیق در مورد ماهیت انسان و نقش اراده در زندگی دعوت می کند. در سال ۱۸۸۸، یعنی یک سال پیش از روانپریشی نهایی، به نگارش آثار و طرحهای فراوانی پرداخت. این است انسان نیز در همان سال نگاشته شد و بعدها پتر گاست، شاگرد و دوست صمیمی نیچه، این اثر را برای چاپ و انتشار آماده ساخت. برخلاف نظر بسیاری از دوستان که اعتقاد به آمادگی برای خواندن آثار نیچه و پیچیده بودن موارد ارائه شده توسط آن نویسنده را دارند باید بگویم که اتفاقاً برعکس!! در این خصوص هر انسانی از کودکی تا لحظه مرگ راجع به این موارد از کوچک و بزرگ، دوست و غریبه، زن و مرد و …
از نقاط قوت این ترجمه فهرست ابتدای آن است که بخش اول و دوم را به تکههای کوچکتری تقسیم کرده و عنوانی واضح و شفاف برایشان گذاشته. این فهرست مناسب کسانی است که بعد از خواندن بخواهد به کتاب مراجعهی مجدد کنند. حتی اگر مدتی از خواندن آن گذشته باشد این فهرست میتواند جزئیات کتاب را بار دیگر به خواننده یادآوری کند. با این اثر بزرگترین هدیهای را به بشریت اعطا کردم که تاکنون وجود داشته است. این جا هیچ «پیامبر» یا از جمله بیماران نفرتانگیز دوجنسی ارادهی قدرتی که نام بنیانگذاران دین را بر آنان مینهند، سخن نمیگوید. در این کتاب نیچه پایههای فلسفه شخصی خود را بنا میکند و برخلاف ۲ اثر قبلیاش که تحتتأثیر تفکرات شوپنهاور و واگنر بودند، در این کتاب از آنها فاصله میگیرد و آنچه بیان میکند شخصیتر و به خود او نزدیکتر است.