این کتاب را انتشارات وارش اولین بار در سال 1393 به چاپ رسانده است که میتوانید از سایت به راحتی تهیه اش کنید. نویسنده این کتاب آلفردو کابررا است که جایزه های متعددی در مسابقات فشن از آن خود کرده و در تصویر سازی فعالیت دارد و در نیویورک در یکی از مدرسه های دیزاین به آموزش دانشجویان مشغول است. امروزه فشن دیگر منحصر به جمع کوچکی از ثروتمندان نیست.فشن یکی از تاثیر گذارترین پدیده­ های این دوران بوده ­است.به نوعی درک فشن برای درک خودمان و شیوه عملکردان لازم است. در تمامی این سال­ها فیلسوفان نسبت به فشن بی­توجه بوده­ اند و دلیل­ش هم بسیار واضح است.در تصور آن­ها این پدیده جزو سطحی­ ترین پدیده­ ها است و احتمالا ارزشی برای آن نمی ­دیده ­اند. کمپوزیسیون در رنگ‌ها به معنای کنار هم قرار دادن دو یا چند رنگ به نحوی است که با هم اکسپرسیون مشخص و معینی را ایجاد کنند.

این همکاری بار دیگر ثابت می کند با وجود دراختیارداشتن بودجه ای محدود و تنها با خلاقیت و پشتکار می توان آثاری زیبا و شایسته خلق کرد. نظر به اینکه این پژوهش فلسفی است، نویسنده قصد داشته به جای طرح واقعیت فشن بیشتر به مفهوم فشن، بازنمودهای مختلف آن و چیزهایی که فشن ظاهرا می‌تواند سبب آن‌ها شود بپردازد. آرنولد در این اثر به تعریف فشن و ارتباط آن با زندگی اجتماعی و فرهنگ می‌پردازد. شاید بیش از 50 سال پیش نوشته شده باشد، اما بینش‌هایی که طراح افسانه‌ای، کریستین دیور در این کتاب ارائه می‌کند، هنوز هم صادق است. این کتاب به خوانندگان درباره موضوعاتی مانند لباس عروسی، وسایل سفر و حتی نحوه راه رفتن با ظرافت را توصیه می کند.

این کتاب دارای دو بخش پوشاک باستانی و بعد از اسلام و در کل سیزده بخش است که تمامی پوشاک ها در دوران های متفاوت اعم از زیورآلات، پاپوش و کلاه و سربند ها را با عکس به ما نشان میدهد و مرجع خوبی برای طراحان لباس و کسانی که حتی به مد علاقه دارند است . خواندن این کتاب نه تنها برای بیشتر آشنا شدن با فرهنگ کشورمان، بلکه برای بدست آوردن نگاهی دقیق نسبت به لباس اقوام ایرانی و کاربرد آنها در طراحی­ها، حتما پیشنهاد می­شود. لارس اسونس، فیلسوف نروژی و استاد دپارتمان فلسفه دانشگاه برگن، با نگاهی انتقادی به این موضوع می­پردازد.این کتاب دارای هشت فصل نسبتا مستقل از هم است.

این کتاب تلاش دارد تا فهم الفبای هنر طراحی لباس را ابتدا با آشنایی تاثیرات و خطاهای بصری و سپس راهکار‌هایی برای ایجاد ظاهر مطلوب اندامی در کنار آراستگی فردی مخاطب نشان دهد. این کتاب منبعی ارزشمند برای افراد مبتدی، دانش‌آموزان و دانشجويان است. كتاب همچنين مرجعی معتبر برای دبيران و اساتید است و می‌تواند به آن‌ها در تدريس رشته‌ طراحی لباس و دوخت كمك كند.

در متن کتاب سعی شده است تا از کاربردی‌ترین مطالب در زمینه طراحی و بافت، بافت‌های اصلی، مشتقات بافت‌های اصلی و برخی از بافت‌های خاص با زبانی ساده و با ترسیم گام به گم مراحل، جهت مطالعه و بهره گیری دانشجویان به رشته تحریر درآورده شود. همچنین تست‌های چهارگزینه‌ای جهت استفاده داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس، با استناد به متن کتاب استراج گردیده است. با مطالعه کتاب طراحی مد، می‌توانید با دانش کافی وارد دنیای طراحی شوید.

در روم باستان، لباس‌ افراد نشان‌دهنده‌ی جایگاه اجتماعی‌شان بود و طبقات مرفه از پارچه‌های گران‌قیمت برای البسه‌ی خود استفاده می‌کردند. طی قرن‌های مختلف، تغییرات فراوانی در جزئیات لباس‌ها، از نحوه‌ی برش گرفته تا حتی شیوه‌ی استفاده از دکمه‌ها تجربه شده‌اند؛ تا امروز که افراد امکان داشتن لباس‌های متناسب با سایز و فرم بدنی خود در طیفی متنوع و وسیع را دارند. ساعت اکسسوری مهمی در استایل است و از گذشته‌های دور تا همین روزها هم همیشه بخش مهم و اثرگذاری از طراحی یک تیپ شیک در دنیای مدوفشن بوده است.

خواندن این کتاب گروه خاصی نمی شناسد، چرا که همه ی ما با این مسئله مستقیم و غیر مستقیم درگیر هستیم. کتاب ۸ فصل نسبتا مستقل دارد که طیف گسترده‌ای از موضوعات مرتبط با فشن را در بر می‌گیرند اما تمرکز نویسنده در این کتاب بر فشن لباس است. در این اثر، لارس اسونسن، یک موضوع مهم در مسئله فشن را بررسی می‌کند و آن تاثیر آن بر شکل‌گیری هویت است. هر آنچه به‌شکل محسوس وجود دارد، هر آنچه روان را بر روان می‌نمایاند، به‌معنی دقیق کلمه پوشش، پوشاک یا لباسی است که در فصلی پوشیده می‌شود و پس از آن کنار نهاده می‌شود.