این هنر که اتفاقا علمی‌ست و با ذوق و استعداد آمیخته شده، هر چقدر هم در ذات خود متعلق به یک کشور خاص باشد مثل پاستا و پیتزای ایتالیا، سوشی ژاپن، تاکوی مکزیک و… هرگز در همان مناطق محصور نشده‌اند و به واسطه طعم و مزه هیجان انگیزی که دارند، خود را به فرهنگ آشپزی تمام دنیا صادر کرده‌اند. این همان قدرت فوق‌العاده‌ای است که در آشپزی نهفته است.کتاب حاضر شامل فصل‌های مختلفی همچون صبحانه، سوپ، آشپزی با میگو، مرغ، گوشت، ماهی، انواع پلو و…

مینایی یکی از زنان برگزیده همایش نشان منتخب در سال 1391 شناخته شد و در همان سال اختراع فناوری تهیه، کنترل و استانداردسازی سرآشپز طلایی را به ثبت رسانید. همچنین وی تندیس زرین مدیریت و لوح مدیر شایسته ملی مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت وقت را در سال 1394 دریافت کرد. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید.

از مایه آماده شده به اندازه‌های کوچک بردارید و در دست به شکل گرد فرم دهید. قسمت وسط توپی‌ها را کمی سوراخ کرده، سپس آن‌ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب و نمک قرار دهید تا بجوشند. پس از این مدت، توپی‌ها را به وسیله کفگیر سوراخ‌دار از قابلمه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط سس را روی توپی‌ها بریزید و سرو کنید. سعی کنید از استخوان‌های خام همراه با مقداری گوشت استفاده کنید تا استاک طعم دلپذیرتری داشته باشد؛ زیرا استفاده از استخوان‌های خام بدون گوشت، به مقدار زیاد، باعث می‌شود که استاک طعم استخوان به خود بگیرد.

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… برای دریافت کتاب مزه‌های مهمانی به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

امید است این اثر به یک ابزار کلیدی و مهم در آشپزخانه خانم‌های ایرانی تبدیل شود و بتواند در سفره آرایی‌ها و میهمانی‌ها نقش‌آفرینی کند و تداعی‌گر خاطره‌ای دلچسب و زیبا در ذهن میهمانان باشد. آشپزی از جمله هنرهایی است که هیچ مرزی نمی‌شناسد؛ هیچ موقعیت جغرافیایی نمی‌تواند باعث محدودیت آن شود. در واقع، آشپزی از جمله هنرهایی به شمار می‌آید که همه جای دنیا سرای اوست و محدود به یک شهر و کشور خاص نیست.

کتاب حاضر مجموعه‌ای است از خوراک‌های کوچک و جذابی که اگر سر میز شام و میهمانی‌ها حاضر شوند در همان نگاه اول چشم‌ها را به خود خیره می‌کنند تا حدی که اگر به خوبی دیزاین شده باشند می‌توانند حتی خوراک اصلی را نیز تحت الشعاع خود قرار دهند. این کتاب شامل مزه‌های فینگر فودی و کوچک است که با تحقیق و بررسی‌های فراوان گردآوری شده تا شما با تهیه این مزه‌های خاص در کنار خوراک‌های ایرانی بتوانید سنت را با مدرنیته گره بزنید. کتاب حاضر یک راهنما و ابزاری کلیدی برای علاقه‌مندان به هنر آشپزی می‌باشد.

او تاکنون بیش از 30 عنوان کتاب در زمینه آشپزی تالیف کرده و در برنامه‌های تلویزیونی زیادی در داخل و خارج کشور به آموزش دستورهای مختلف غذایی پرداخته است. کتاب نامبرده مجموعه ای است از خوراک های کوچک و جذابی که اگر سر میز شام و میهمانی ها حاضر شوند در همان نگاه اول چشم ها را به خود خیره می کنند تا حدی که اگر به خوبی طراحی شده باشند می توانند حتی خوراک اصلی را نیز تحت الشعاع خود قرار دهند. کتاب موضوعی «مزه های میهمانی» جز آن دسته از ابزارهایی است که اگر در میهمانی های ویژه و خاص تان دچار سردرگمی هستید و در مورد انتخاب خوراک و خاص کردن میز غذا برای سرو سر دوراهی قرار گرفته اید، می تواند کارساز باشد. به بیان دیگر ، با تهیه چندین مورد از این مزه ها در کنار خوراک اصلی تان، می توانید رنگ و جلوه خاصی به میز غذا ببخشید. 2 پیمانه بلغور گندم (خیس و آبکش شده) را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد. در اواسط پخت بلغور، 2 قاشق سوپ خوری آرد گندم، 2 قاشق سوپ خوری نشاسته گندم، یک عدد سفیده تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری نعناع خشک (پودر شده) و کمی نمک را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا کاملا بپزد.

امید است با تهیه دستورات کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا بتوانید تفاوت را در سبک آشپزی خود احساس کنید و خاطره‌ای دلنشین از طعم و مزه را برای میهمانان خود به یادگار بگذارید. مشاهده، دانلود رایگان یا خرید کتاب‌های صوتی یا الکترونیک، که نویسنده یا مترجم آن‌ها ساناز مینایی است. از انواع فینگرفود، کاناپ، رول‌ها و بروسکتا گرفته تا انواع دیپ، چاشنی و اردورهای معروف دنیا.

است که ماحصل بیش از 5 سال تحقیق و بررسی در زمینه سبک آشپزی ملل مختلف است که پس از انتخاب نزدیک به هزار دستور آشپزی و تست آن‌ها، محبوب‌ترین، خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین آن‌ها انتخاب و در کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا منتشر شدند. کتاب مزه های میهمانی به روایت ساناز سانیا ازسوی موسسه آشپزی ساناز سانیا منتشر شده است و حاوی بیش از ۱۰۰ دستور مزه های میهمانی است. از انواع فینگرفود، کاناپ، رول ها و بروسکتا گرفته تا انواع دیپ، چاشنی و اردورهای معروف دنیا. کتاب حاضر که مزه های میهمانی را دربر گرفته شامل مزه های فینگرفودی و کوچک است که با تحقیق و بررسی های فراوان گردآوری شده است. کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا نوشته‌ی ساناز مینایی، ساناز شریفی و سانیا شریفی، طیف وسیعی از سبک‌های متنوع آشپزی از کشورهای مختلف از صبحانه تا ساندویچ، پیتزا، استیک، مرغ، میگو و… کتاب مزه های میهمانی به روایت ساناز سانیا از سوی موسسه آشپزی ساناز سانیا منتشر شده است و حاوی بیش از 100 دستورمزه های میهمانی است.