برخی عرفای معروف، به مدد قدرت عظیم خویش در شناخت هستی،‌ معجزاتی از خود بروز داده‌اند. تالبوت در گرند راپیدز بزرگ شد و در دانشگاه میشیگان تحصیل کرد و در آنجا ارتباطات و روانشناسی خواند. او پس از پایان تحصیلات خود به عنوان نویسنده و روزنامه نگار آزاد مشغول به کار شد و برای نشریات مختلفی مانند رولینگ استون، ویلج ویس و مجله Omni می نوشت. این کتاب، همانند یک داستان شیرین است که در عین حال به بسیاری از سوال های هستی شناختی، یزدان شناختی و فلسفی پاسخ می دهد. تمامی حقوق این سایت محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد.

مایکل تالبوت نویسنده آمریکایی متولد ۲۹ سپتامبر ۱۹۵۳ در گرند راپیدز، میشیگان است. او بیشتر برای کتابش به نام «جهان هولوگرافیک» شناخته شد، که این ایده را بررسی می‌کند که جهان یک هولوگرام است و درک ما از واقعیت نوعی توهم است. مایکل تالبوت پژوهشگر و نویسنده‌ی آمریکایی است که در کتاب‌های خود با استفاده از علم فیزیک نوین، درک جدیدی را از هستی ارائه می‌کند. از میان بهترین کتاب‌های او می‌توان به عناوینی چون «جهان هولوگرافیک» و «فراسوی کوانتوم» اشاره کرد.

مایکل تالبوت علیرغم عمر نسبتاً کوتاه خود با ایده های بدیع و تألیفات تأمل برانگیز خود تأثیر بسزایی در عرصه علم و معنویت گذاشت. «جهان هولوگرافیک» همچنان یک کتاب محبوب و تأثیرگذار است و بسیاری را برای کشف اسرار جهان و ماهیت واقعیت الهام می‌بخشد. مایکل تالبوت داستان‌های علمی – تخیلی می‌خواند و خودش نیز در همین ژانر قلم می‌زد؛ اما پروژه‌ی اصلی او ایجاد ارتباط میان دین، فلسفه و علم بود. تالبوت در این زمینه، کتاب‌های مختلفی به نگارش درآورد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کتاب «جهان هولوگرافیک» اشاره کرد. در فیلم جنگ ستارگان، ماجراهای سفرهای «لوک اسکای واکر» زمانی آغاز می‌شود که از روباتی به نام «آرتو دیتو» اشعه‌ای نورانی فرا می‌تابد و تصویر سه بعدی مینیاتوری کوچک «پرنسس لیا» را روی زمین مجسم می‌سازد. لوک مسحور و شگفت زده مجسمه نورانی و شبح‌گونه ای را می‌بیند که التماس کنان کسی را به نام اوبی – وان کنوبی به کمک می‌طلبد.

او در عین حال قادر است انواع و اقسام غذاها و شیرینی‌های هندی تولید کند و از میان دست‌هایش میزان قابل ملاحظه‌ای خاکستر مقدس بیفشاند. گویا غذاهایی که او با نیروی فکر تولید می‌کند و به طرفدارانش می‌دهد چنان داغ‌اند که دست آنها را می‌سوزاند. در عین حال این بابا می‌تواند در یک آن غیب شده، صدها متر آن‌طرف‌تر ظاهر شود. خب، این یک نمونه از مضامین خارق‌العاده‌ای است که در این کتاب عجیب ارائه شده تا به استناد آن ثابت شود که مغز و جسم انسان چنان پیچیده است که باورکردنی نیست.

«بوهم» معتقد است در یک جهان هولوگرافیک زمان و فضا نیز به صورت واقعیت بنیادی نیستند زیرا در واقع هیچ چیز واقعا جدا از چیزهای دیگر نیست و زمان و مکان در یکدیگر ادغام خواهند شد. با استفاده از این نظریه مایکل تالبوت کتاب جهان هولوگرافیک را نوشت و کتاب در سراسر جهان طرفداران بسیار زیادی دارد. نتیجه اینکه نظریه جهان هولوگرافی چارچوبی ریاضی و متافیزیکی برای تعمق در پرسش های عمیق فلسفی در مورد واقعیت، آگاهی، زمان، اراده آزاد و خود هستی فراهم می کند. این ادعاها اگرچه صرفا جنبه فرضیه ای دارند، اما دیدگاه‌های جدیدی را مطرح می‌کند که می‌تواند فلسفه را متحول کند. با این حال همچنان نظریه ای است که فاقد شواهد تجربی است، بنابراین نتیجه گیری های فلسفی حاصل از آن باید نظری تلقی شود که نیازمند شواهد بیشتر است. این کتاب الهام‌بخش طیف وسیعی از تحقیقات و بحث‌ها در زمینه‌هایی مانند فیزیک، فلسفه و مطالعات آگاهی است و همچنان اثری محبوب و تأثیرگذار در زمینه علوم جایگزین و معنویت است.