گومورا در کنار استقبال مخاطبان از نظر منتقدان نیز به‌عنوان یکی از بهترین سریال‌ های مافیایی دهه شناخته و بارها نامزد دریافت جوایز معتبر شد. فصل اول این سریال در فوریه ۲۰۲۳ از نتفلیکس پخش شد و به‌دلیل استقبال زیاد مخاطبان به‌عنوان بهترین سریال خارجی نتفلیکس در سال 2023 شناخته شد. همین موفقیت باعث شد نتفلیکس در سال ۲۰۲۳ ساخت فصل دوم و در سال ۲۰۲۴ تولید فصل سوم را تایید کند. این مجموعه علاوه‌بر داستانی هیجان‌انگیز به چالش‌های زنان برای دستیابی به حقوق برابر در گذشته می‌پردازد و تصویری تاثیرگذار از مبارزات آنان برای برابری جنسیتی ارائه می‌دهد.

با شکایت دادستان کل ایتالیا به دادگاه استیناف تورین، مجوز وکالت لیدیا لغو شد. او به دادگاه عالی رم درخواست تجدید نظر داد که در ۱۸۸۴ به دلیل مختلف رد شد، ازجمله این مسئله که به خاطر کمبود قدرت فکری و جسمی جنس مؤنث، زنان از تصدی در مناصب دولتی محروم هستند. رئالیتی‌شو کتاب قانون در ساعت ۱۹ از شبکه یک پخش میشود پخش تکرار آن همان روز ساعت ۲۳ می باشد. «فیلم نیوز» مطرح ترین و پریازدیدترین رسانه سینمایی ایران است که فعالیتش را از سال ۱۳۹۱ شروع کرده است.

برخورد این دو نگاه متضاد به زندگی، داستانی پر از احساسات ناب، کشمکش‌های درونی و لحظاتی تاثیرگذار را شکل می‌دهد. Everything Calls for Salvation که در لیست بهترین سریال های ایتالیایی نتفلیکس قرار می‌گیرد، با محوریت شخصیتی جوان آغاز می‌شود که پس از یک بستری اجباری ناخواسته وارد دنیایی متفاوت می‌شود. جایی‌که افراد هریک به شکلی درحال جست‌وجوی راهی برای درک خود و جهان اطراف‌شان هستند. داستان این سریال جنایی ایتالیایی با یک خانواده آمریکایی به‌نام لینوود آغاز می‌شود، که به‌ظاهر تنها مالک یک شرکت حمل‌ونقل معتبر هستند. آن‌ها در پشت این نقاب حرفه‌ای، نقشی کلیدی در واسطه‌گری میان دو سوی این تجارت خطرناک بازی می‌کنند.

در اینجا، تاثیرات عمیق جامعه بر دین محسوس است و با توجه به اینکه عصر امروز عصر تکنولوژی و پیشرفت علم و صنعت است و از طرفی باورها و اعتقادات دینی ریشه در سنت داشته و در گذشته باقی مانده است، تضاد در رفتارهای اجتماعی افراد نیز قابل توجیه است. یعنی اینکه عاملان و کنشگران، محتوای زندگی روزمره خود را با تمسک به باورها و عقاید دینی بر اساس دیدگاه های سنتی و عرفی به تصویر می کشند و صرفاً عناصر دینی، نه ماهیت دینی در سطح اجتماعی امروزه و مدرن ظاهر می شود. سخت گیری های بیش از حد و اهمیت دادن به این گونه رعایت های ناشی از موازین دینی زندگی اجتماعی افراد را تحت الشعاع خود قرار داده و به نظر به نوعی عادت اجتماعی تبدیل شده است. به عبارتی، در جامعه شناسی دین بررسی پدیده دین از منظر جامعه شناسی است و چنین می توان گفت که تاثیرات دین بر جامعه را مورد مطالعه قرار می دهد. به گزارش تلنگر؛ سریال مردان قانون بر اساس زندگی باس ریورز اولین معاون مارشال امریکایی آفریقایی تبار است. در ۱۸۸۳، او پس از دو سال کارآموزی قانونی با نمره بالا در آزمون وکالت قبول شد.

این سریال در فصل اول خود که شامل 6 قسمت است، منتشر شده است و هر قسمت آن حدود 52 دقیقه به طول می‌انجامد. داستان سریال “قانون” به گفتهٔ لیدیا پوئت در قرن نوزدهم میلادی رخ می‌دهد. برنامه تلویزیونی کتاب قانون با توجه به نزدیک شدن به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود، روی آنتن شبکه یک می رود. گفتمان تحلیلی فیلم کتاب قانون، جستجوی حقیقت دین و آشکار کردن اهمیت پدیده دین و مناسک و شعائر دینی است.

به گزارش فیلم‌نیوز، پخش رئالیتی شو «کتاب قانون» به کارگردانی سعید ابوطالب و تهیه‌کنندگی محمد حسین سعادتی از سه‌شنبه هجدهم دی ماه از شبکه یک شروع شد. پخش قسمت‌هایی ابتدایی آن بهانه‌ایی شد تا به بررسی این رئالیتی بپردازیم. سریال یک قهرمان زن آزاد و جلوتر از زمان خودش، اما ناامید از جایگاه خود به‌عنوان یک شهروند درجه دو را نشان می‌دهد که برای رسیدن به حقش در حرفه‌ای که انتخاب کرده است، مبارزه می‌کند. رئالیتی شوی کتاب قانون از ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۹ روزهای فرد به صورت هفتگی از شبکه یک پخش میشود و تکرار آن نیز در ساعت ۲۳ همان روز خواهد بود.. تهیه کنندگی برنامه «کتاب قانون» بر عهده محمدحسین سعادتی و به کارگردانی سعید ابوطالب می باشد.

او که کوچک‌ترین فرزند خانواده‌ای متشکل از چهار برادر و سه خواهر بود، در دانشگاه تورین تحصیل کرد و در ژوئن ۱۸۸۱ در رشته حقوق دانش‌آموخته شد. “کتاب قانون” تصویری پرمغز از یک عشق فرهنگی را ارائه می‌دهد و چالش‌ها و پیروزی‌هایی را که با پذیرش و درک سیستم‌های باور مختلف همراه است، برجسته می‌کند. این فیلم به پیچیدگی‌های هویت، نقش سنت و قدرت عشق در تجاوز از مرزها پرداخته است.

سریال قانون به گفته لیدیا پوئت یک سریال ایتالیایی معروف است که داستان زندگی لیدیا پوئت، اولین وکیل زن مدرن ایتالیا را روایت می‌کند. ماجرا از سال ۱۸۸۳ آغاز می‌شود، زمانی‌که او به‌دلیل زن بودن از حق وکالت محروم می‌شود. او ناامید نمی‌شود و با کار در دفتر وکالت برادرش و تلاش برای تغییر قوانین برای بازپس‌گیری حقوق خود می‌جنگد. وقتی به «قانون ازنظر لیدیا پوئت» نگاه می‌کنیم، ایده فقط تحلیل تاریخ قرن نوزدهم ایتالیا نیست، بلکه درک این موضوع است که جنبه‌های متعددی از آن تاریخ در سناریوی دنیای امروز مشهود است، جایی که خیلی از کشورها به عقب گام‌هایی برمی‌دارند. آشکار است در ایتالیای قرن نوزدهم یک وکیل زن یا هر زنی که بخواهد حرفه‌ای زیر سلطه مردان را دنبال کند، جایی ندارد.

تحلیل و نقد فیلم کتاب قانون را با مروری کوتاه بر موضوع فیلم آغاز می کنیم. روابط پیچیده خانوادگی، چالش‌های دوستی و عشق‌هایی که در غیرمنتظره‌ترین لحظات شکل می‌گیرند، محور اصلی این روایت هستند. داستانی که با جزئیات انسانی و فضاهای چشم‌نواز، مخاطب را درگیر خود می‌کند و او را تا انتها با خود همراه نگه می‌دارد. سابورا ترنا نه‌تنها یک درام جنایی برجسته، بلکه یکی از بهترین سریال‌ های عاشقانه خارجی است.