سانازو سانیا، امروزه در صنعت آشپزی ایرانی به برندی جاودان تبدیل شده است، خواهران شریفی بنیانگذاران اولین ماهنامه تخصصی آشپزی ایرانی و همچنین اولین آموزشگاه آشپزی ایران هستند. ساناز و سانیا ماهنامه تخصصی آشپزی ایرانی و فرنگی را با انواع و اقسام غذاها، شیرینیها، سالادها، نوشیدنیها و دسرهای روز ایران و دنیا با بهترین کیفیت در دسترس علاقهمندان قرار میدهند. کتاب آشپزی انار و گل سرخ را خانم آریانا باندی، آشپز و نویسنده ایرانی ـ آمریکایی نوشته است.
میان کسانی که با فکر کردن و خلاقیت به دنبال خلق غذایی لذیذ و مفید برای خانواده خود هستند، با کسانی که تنها به سیر شدن و رفع نیاز خود فکر میکنند تفاوت بسیاری وجود دارد. شما عزیزان می توانید اپلیکیشن آموزش آشپزی را مستقیما روی گوشی خود نصب کنید و از خدمات آن بهره مند شوید. به شما توصیه میکنیم حداقل یک از این کتابها را خریداری نمایید و در آشپزخانهی خود داشته باشید.
ممکن است برای افراد مبتدی که هیچ تجربه و آشنایی با آشپزی ندارند گاهی اوقات نتیجه مطلوبی حاصل نشود. رویا ستوده در این اثر انواع دستورهای تهیه کوکیهای لذیذ را آموزش میدهد. توضیحات دقیق و مراحل ساده این کتاب آن را به گزینهای عالی برای تهیه شیرینیهای خانگی تبدیل کرده است. اگر به آشپزی علاقه دارید، واقعا نمیتوانید کتاب معروف و زبانزد رزا منتظمی را در خانهتان نداشته باشید و این کتاب برای هدیه دادن هم گزینه مناسبی است. یکی از ایرادهای «مستطاب آشپزی» میتواند این باشد که دستورهای ساده و فوری ندارد و از این جهت برای کسانی که به دنبال آشپزی در کمترین زمان ممکن هستند، مناسب نیست.
به همین دلیل، نام او بر جلد کتاب آشپزی تا حدی عجیب به نظر میآید؛ اما او در زمینه آشپزی هم مانند ترجمههای بینظیرش، اثری ماندگار از خود به جا گذاشته است. او این کتاب را با همکاری همسرش، خانم فهیمه درستکار، طی ۸ سال نوشته است. یک کتاب بسیار ارزشمند و منحصر به فرد در زمینه آشپزی است که به عنوان یک راهنمای جامع برای افرادی که به دنبال غذای جدید و سالم هستند شناخته میشود. این کتاب از نظر محتوا و سبک نگارشی، اطلاعات جامعی را ارائه میدهد و در عین حال به روشهای آشپزی سالم و خوشمزه توجه میکند. نکتهی جالب در مورد کتاب این است که نویسنده دستور پخت غذاهای فرنگی را به ذائقهی ایرانی نزدیک کرده به نحوی که دستور پخت اصلی تغییر نکرده است. در این پست به بررسی و معرفی 7 کتاب آشپزی ایرانی پرداخته و به شما در انتخاب کتاب خوب برای آشپزی ایرانی کمک کردیم.
سایت ایده بوک با ارائه توضیحات جامع در کنار هر کتاب، فرآیند خرید را برای شما سادهتر کرده است. از دیگر ویژگیهای یک کتاب مناسب مبتدی، ارائه تکنیکهای پایه، توضیحات کامل و تصاویر واضح است. در سایت ایده بوک، میتوانید کتابهای متناسب با این نیاز را پیدا کرده و به راحتی خریداری کنید. این کتاب که برای نسل امروزی سرآشپزها و علاقه مندان به آشپزی طراحی شده است، گنجینه ای از دستور العمل های شگفت انگیز و تجربیات فرهنگی غنی را در اختیار شما قرار می دهد. خیلی از افراد حرفهای و صاحب نام در دنیای آشپزی نیز گاهی از این کتابها استفاده میکنند. راهنماییها و تنوع موجود در این گونه کتابها برای مبتدیان بسیار کمک کننده و مفید بوده و به تجربه آنان میافزاید.
این کتاب آشپزی توسط آریانا باندی، آشپز ایرانی-آمریکایی نوشته شده است. اگر به دنبال غذاهای آشنا و طعمهای اصیل هستید، کتابهای ایرانی گزینهای عالی هستند. اما اگر علاقهمند به ماجراجویی در آشپزی و تجربه طعمهای جدید هستید، کتابهای خارجی را امتحان کنید. سمیرا جنتدوست یکی از بانوان موفق ایرانی در عرصه آشپزی است و در این زمینه جوایز و افتخارات متعددی کسب کرده است.
با شرکت در دورههای آموزش آشپزی و مطالعه بهترین کتاب های آشپزی ایرانی میتوان در آشپزی به توانمندی رسید. در بهترین کتاب های آشپزی ایرانی به این موضوع اشاره شده که آشپزی و غذا یکی از ارکانِ شاخص فرهنگ یک مرزوبوم است. نویسنده در این کتاب پرفروش آشپزی ایرانی با هر دستور غذا یک قصه و روایت از تجربه خودش که مربوط به آن غذاست هم بیان میکند.
ممکن است تصورکنید با پیشرفت دنیای امروزی و با وجود انبوه وبسایتها، صفحات رنگارنگ در فضای مجازی و صدها آموزش آنلاین، کسی سراغ کتاب آشپزی نمیرود اما اینطور نیست. هنوز هم انواع کتابهای آشپزی و مجلههای مرتبط با آن پرطرفدار هستند و در نمایشگاههای کتاب جلب توجه میکنند. این کتاب به شما کمک می کند چگونه غذاهایی متناسب با رژیم گیاهخواری تهیه کنید. در این کتاب انواع دستور برنج، سوپ، خوراک حبوبات، شیرینی و حتی دسر که برای گیاه خواران مناسب است، وجود دارد. تعدادی محقق و آشپز خبره ایرانی کتاب آشپزباشی را که شامل ۸۰۰۰ دستورپخت انواع غذا و دسر است نوشته اند.
داشتن یک یا چند کتاب آشپزی در کتابخانه کمک بزرگی به بهبود آشپزی و تنوع انتخابهایمان میکند. «هنر آشپزی» حدود پنجاه سال پیش چاپ شد، ولی همچنان تجدید چاپ میشود و از پرفروشترین کتاب آشپزی است. انتخاب کتاب آشپزی مناسب میتواند به عوامل متعددی مانند سبک آشپزی مورد علاقه، سطح تجربه، و نوع غذاهای دلخواه شما بستگی داشته باشد. به عنوان مثال، اگر علاقهمند به آشپزی سنتی ایرانی هستید، کتابهایی با تمرکز بر غذاهای اصیل ایرانی بهترین گزینه خواهند بود.
فرض نکنید که کتابهای آشپزی تنها به کار تازهکاران میخورد، بسیاری از آشپزهای حرفهای هستند که هنوز هم وقتی میخواهند مزه تازهای را امتحان کنند یا غذای ریسکپذیری بپزند، به سراغ این کتابها میروند. ایرانکتاب، رسالت خود را ارائهی اطلسی جامع از برترین کتابها و معتبرترین جوایز ادبی سراسر دنیا میداند و بر آن است تا با خلق آرمانشهری ادبی، بهترینها را در اختیار علاقهمندان قرار دهد. کتاب دایرهالمعارف آشپزی شامل دستور پخت انواع خورشها، پلوها، کبابها، دلمه، کوفته و طرز تهیهی انواع مرباها، ترشیها، شور، مارمالاد، کتلت، کوکو و نوشیدنی است.
ثبت ديدگاه