حتی کلماتی که ممکن است از فهم کودکان خارج باشد، در کنار مترادف های ساده ای آورده شده است که فهم شعر حسنی نگو بلا بگو را راحت تر کرده است. طنز موجود در قصه حسنی نگو بلا بگو بسیار زیرکانه و جذاب است و جان بخشی نویسنده به حیوانات جذابیت های ادبی داستان حسنی نگو بلا بگو را دو چندان کرده است. درواقع هدف منوچهر احترامی این است که کودک با شنیدن قصه حسنی نگو بلا بگو، نکات لازم در زمینه بهداشتی را بیاموزد. مضمون پایه شعر حسنی نگوبلابگو کاملا متناسب با معلومات گروه سنی مخاطبان خود پایه ریزی شده و خوانندگان و شنوندگان کودک به راحتی می توانند آن را درک کنند. در اینجا داستان حسنی نگو بلا بگو در دسترس شماست تا بر حسب علاقه کودک خود آن را بخوانید یا برای کودک پخش کنید. قصه صوتی حسنی نگو بلا بگو در وولک به صورت اختصاصی برای شما عزیزان و طرفداران این قصه قدیمی و جذاب ضبط شده است که در این صفحه به راحتی می توانید به آن دسترسی داشته باشید.
– الاغه چرا یورتمه میری؟– دارم میرم بار بیارم، دیرم شده، عجله دارم. پدربزرگ پدریاش بین ایران و قفقاز به تجارت مشغول بود و بیشتر مردان خاندانش “میرزا” یعنی با سواد و اهل حساب کتاب بودند. او از دانشکدهی حقوق دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد، اما بهسراغ طنزپردازی و نویسندگی رفت. در ادامه چند خطی دربارهی این نویسندهی کودک به نقل از منوچهر احترامی؛ نویسنده کودکی که دیر معروف شد بخوانید. اینکه نسل جدید پدر و مادرها چندان حوصله قصه خواندن برای فرزندانشان را ندارند، به این معنی نیست که کودکان نسل امروز هم بینیاز از گوش دادن به قصه هستند. منوچهر احترامی فرزند اول خانواده بود و یک خواهر و برادر کوچکتر داشت که بعدها در حقشان پدری نیز کرد.
خود منوچهر احترامی خاطرهای می گوید که نشاندهندهی همین موضوع است. این خاطره مربوط به زمانی است که به نمایشگاه کتاب رفته بوده و در آنجا با مردی ۲۷ ساله برخورد میکند که بچه نداشته و به دنبال کتاب حسنی نگو یه دسته گل میگشته است. این جوان به منوچهر احترامی میگوید که کتاب را برای پدرش میخواهد، پدری که وقتی او کودک بوده کتاب حسنی را برای او خوانده و حالا در ایام پیری دوست دارد بار دیگر آن کتاب را بخواند. همراهان و عزیزان در این مطلب شعر حسنی نگو بلا بگو که یکی از خاطره انگیزترین شعرهای کودک است را به همراه ویدیو آن برای شما آورده ایم. حسنی یکی از معروف ترین کاراکتر های داستانی تاریخ ایران است که داستان های مختلفی دارد و قطعا معروف ترین آن قصه حسنی نگو بلا بگو است.
غازه پرید تو استخر.– تو اردکی یا غازی؟– من غاز خوش زبانم.– میای بریم به بازی؟– نه جانم.– چرا نمیای؟– واسه اینکه من، صبح تا غروب، میون آب،کنار جو، مشغول کار و شستشو.اما تو چی؟موی بلند، روی سیاه، ناخن دراز، واه واه واه! توی ده شلمرود،حسنی تک و تنها بود.حسنی نگو، بلا بگو،تنبل تنبلا بگو،موی بلند، روی سیاه،ناخن دراز، واه واه واه.نه فلفلی، نه قلقلی، نه مرغ زرد کاکلی،هیچکس باهاش رفیق نبود.تنها روی سه پایه، نشسته بود تو سایه. یکی از موفق ترین آثار منوچهر احترامی شعر حسنی نگو بلا بگو است. تقریبا همه نوجوانان و جوانان قصه حسنی را خوانده و شنیده اند، و با آن ارتباط برقرار کرده اند. زبان قصه حسنی نگو بلا بگو ساده و هم سطح با درک و فهم کودکان است.
هم چنین برای کسانی که دیدن کلیپ حسنی نگو بلا بگو را دوست دارند نیز می توانند در همین صفحه به آن دسترسی داشته باشند. لازم به ذکر است که امکان دانلود حسنی نگو بلا بگو در وبسایت وولک وجود ندارد، اما قصه حسنی جذاب به صورت رایگان در اختیار شماست تا هر زمان که دوست داشتید، شعر حسنی نگو بلا بگو را بشنوید. همه ما در کودکی قصه حسنی نگو بلا بگو رو شنیدیم این داستان یک پسری است که هیچوقت به حمام نمی رفت و کسی هم باهاش دوست نمی شد در ادامه داستان کامل حسنی و شعر حسنی را برایتان تعریف خواهیم کرد. همان طور که گفتیم محتوا و آثار باید متناسب با فهم مخاطبان خود باشند. بنابراین هر موضوعی مناسب داستان های کودکان و نوجوانان نیست.
او از طریق این همزادپنداری اتفاقات پیش نیامده را تجربه میکند و آماده میشود تا در واقعیت با آنها پنجه در پنجه شود. مفهوم ارزشها را بشناسد و قدر و ارزش آنها را بداند و بلعکس. او از این طریق پی محکمی برای ساختمانی که در آینده خواهد داشت، میریزد. چنانچه مشکلی برای دانلود فایل و یا اجرای آن دارید، به صفحه راهنمای سایت مراجعه کنید. حالا که مشکلات زندگی کمتر به پدر و مادرها اجازه میدهد برای فرزندانشان قصه بخوانند، نینیبان قصههای صوتی را از منابع معتبر جمعآوری میکند و در اختیار والدین قرار میدهد.
نویسندگان و فعالان حوزه ادبیات کودک، باید از میانگین اطلاعات مخاطبان خود آگاه باشند و آثار خود را متناسب با سطح آگاهی آنان خلق کنند. اگر معنا و مفهوم اثری پایین تر از سطح دانش و درک مخاطب باشد، بچگانه و حوصله سر بر انگاشته می شود و اگر فراتر از فهم مخاطب باشد، اثر آن طور که باید خوانده و فهمیده نمی شود. برای همین است که خلق هر محتوا برای جذب مخاطبان خاص خودش است؛ قصه حسنی نگو بلا بگو برای گروه سنی “الف” و “ب” یعنی از پیش دبستان تا 9 سالگی مناسب است و برای آموزش بهداشت فردی و ضرورت آن به این گروه سنی خلق شده است.
به همین دلیل میتوان داستان را از جدیترین و بنیادیترین روشهای انتقال مفاهیم به دنیای مخاطب به ویژه کودکان دانست. تمامی حقوق مطالب و تصاویر تولیدی این سایت متعلق به سایت رادیو کودک است، هرگونه کپی برداری با ذکر نام سایت و لینک به آن براساس صفحه قوانین و مقررات بلامانع است. در ادامه مطلب میتوانید این داستان صوتی را به صورت یکجا دانلود نمایید. این شعر دارای موضوعی بسیار جالب و آموزنده مخصوص کودکان است .
ثبت ديدگاه