علاوه بر این، او نقدی بر فلسفه‌ی تحلیلی، به‌ویژه در قالب زبانی آن، در ۳ فصل به کار می‌بندد و اصول بنیادین آن را به چالش می‌کشد و از تأثیر آن بر فضای فکری جهان انگلیسی‌زبان ابراز تأسف می‌کند. مهم‌ترین تأثیر مگی در فرهنگ عامه، تلاش‌های او برای قابل‌دسترس‌کردن فلسفه برای مردم عامه بود. در سال‌های ۱۹۷۰-۱۹۷۱ او مجموعه‌ای را برای رادیو بی‌بی‌سی ۳ با عنوان گفتگو با فیلسوفان ارائه کرد. این مجموعه در گفت‌وگو با تعدادی از فیلسوفان معاصر بریتانیایی شکل گرفت که این فیلسوفان در مورد کار خود و کار فیلسوفان بریتانیایی قرن بیستم صحبت می‌کردند. این مجموعه با گفت‌وگوی مقدماتی بین مگی و آنتونی کوئینتون آغاز شد.

آستین، لودویگ ویتگنشتاین و رابطه‌ی بین فلسفه و دین و دیگر حوزه‌های بشری بود. عصاره‌ی هر یک از گفت‌وگوها اندکی پس از پخش در مجله‌ی «شنونده» چاپ می‌شد و نسخه‌های اصلاح‌شده‌ی گسترده‌ای از همه‌ی این بحث‌ها در کتاب «فلسفه‌ی نوین بریتانیا» در سال ۱۹۷۱ در دسترس قرار گرفت. کارل پوپر ۲بار به این مجموعه دعوت شد و مگی به زودی کتابی مقدماتی درباره‌ی فلسفه‌ی پوپر نوشت که اولین بار در سال ۱۹۷۳ منتشر شد. ما انسان‌ها وجود داریم بی‌آن‌که این بودن نتیجه‌ی تصمیم خودمان باشد -چشم باز کردیم و دیدیم که در این جهانیم. و همیشه نیز با این پرسش‌های بنیادین مواجه بوده‌ایم که ما کیستیم و این جهان چیست.

محمد راسخ دانشیار فلسفهٔ حقوق و حقوق عمومی در دانشگاه شهید بهشتی است. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. اگر نسبت به فلسفه و سوالات بنیادینی که پیرامون انسان و جهان هستی وجود دارد، کنجکاو هستید، کتاب پرسش‌های بنیادین به‌خوبی به این کنجکاوی شما پاسخ می‌دهد.

انسان موجودی پرسشگر است و به‌صورت ذاتی در طلب آگاهی و دانستن. نحوهٔ پرسشگری معلمان، می‌تواند آیندهٔ دانش‌آموزان‌مان را رقم بزند. پرورش افراد متفکر و اندیشمند در گرو برخورداری از معلمانی است که با طرح پرسش‌های بنیادین به دانش‌آموزان‌شان کمک کنند درک عمیق و همه جانبه‌ای از مفاهیم علمی پیدا کنند. تنها در این صورت است که فرزندان ما خواهند توانست آیندهٔ جامعه را بسازند؛ نه آن‌که ناظرانی منفعل باشند بر بنای آینده‌ای که دیگران می‌سازند. برایان مگی از جمله نویسندگان مشهور برای خواننده‌های فارسی‌زبان به شمار می‌رود و اغلب آثار او با ترجمه‌ی بزرگانی مانند حسن کامشاد، عزت‌الله فولادوند و منوچهر بزرگمهر به زبان فارسی ترجمه و منتشر شده‌اند.

او تجربیات را دارای وجود مستقلی نمی‌داند، بلکه هستی‌شان را به هستی ما (تجربه‌کنندگان) وابسته می‌داند. اشیا و انسان‌ها آنطور که ما ادراکشان می‌کنیم وجود می‌یابند و این مسئله انفصالی میان تصور ما و ذات حقیقی آن‌ها ایجاد می‌کند. برایان مگی وضعیت ما را به خلبانى تشبیه می‌کند که در هر لحظه بر اساس خوانش و تفسیر خود از اعداد و ارقامى که دستگاه‌هاى روبه‌رویش نشان مى‌دهند کارهایى را انجام مى‌دهد. این دستگاه‌ها اطلاعات دقیقى از اوضاع و شرایطى که او در آن قرار دارد و برایش بسیار مهم و واقعى نیز هست در اختیارش مى‌گذارند، اما وضعیت واقعى او با آنچه این دستگاه‌ها نشان مى‌دهند به‌کلى تفاوت دارد. در آموزش طرح -محور و سایر چارچوب‌های برنامه‌ریزی آموزشی، پرسش‌های بنیادین به عنوان یکی از عناصر مهم مورد توجه قرار می‌گیرند.

تحسین عمیق او از برابری فرصت‌ها در این کشور در مجموعه‌ای سریع از کتاب‌های «به غرب برو، مرد جوان» (۱۹۵۸)، «رادیکالیسم جدید» (۱۹۶۳) و «انقلاب دموکراتیک» (۱۹۶۴) بیان شد. او برای مدتی در کالج بالیول آکسفورد به تدریس فلسفه پرداخت، اما فلسفه‌ی تحلیلی که در آن زمان در آن دانشگاه تدریس می‌شد باب میل مگی نبود. مگی علاقه‌ی خاصی به زندگی، اندیشه و موسیقی ریچارد واگنر داشت و ۲ کتاب برجسته در مورد این آهنگ‌ساز و دنیای او نوشت. در «ساحت‎های واگنر» مگی طیف و عمق دستاورد واگنر را ترسیم می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه موسیقی هیجان‌انگیز و اروتیک او محتوای سرکوب‌شده و شدید روان را بیان می‌کند. او همچنین جهت‌های صحنه‌ای دقیق واگنر و آثار منثور او را که در آن فرمول‌بندی کرده است بررسی می‌کند.

برایان مگی فلسفه را مهم‌ترین دستاورد بشر می‌دانست؛ زیرا معتقد بود که انسان با انتخاب زیست فلسفی می‌تواند پاسخ پرسش‌های خود درباره‌ی هدف زندگی را پیدا کند. به‌همین‌خاطر، این نویسنده‌ی بریتانیایی تلاش می‌کرد تا آثار خود را به زبانی قابل‌فهم و ساده برای تمام مردم بنویسد. او منتقد جدی آثار فلسفی اندیشمندانی بود که با زبان آکادمیک قلم می‌زدند و رویکرد پوزیتیویستی را در آثارشان دنبال می‌کردند. برایان مگی (Bryan Magee) با نام کامل برایان ادگار مگی، روز دوازدهم آوریل سال 1930 میلادی، در خانواده‌ای از طبقه‌ی کارگر در حومه‌ی شهر لندن به دنیا آمد. این نویسنده‌ی انگلیسی در دوره‌ی دبیرستان با بورسیه‌ی شورای شهر لندن تحصیلاتش را گذراند و از همان زمان به سوسیالیسم علاقه‌مند شد. او پس از پایان دبیرستان، دوره‌ی سربازی خود را در ارتش بریتانیا گذراند و سپس با دریافت بورسیه‌ی تحصیلی از کالج کبل آکسفورد، به تحصیل در رشته‌های فلسفه، اقتصاد و علوم سیاسی پرداخت.