به اعتقاد بسیارانی این رمان بزرگ‌ترین رمان داستایفسکی است. داستایوفسکی در آثار خود همواره از ابتذال اخلاقی و بیراهه‌ای می‌گوید که انسان عصر مدرن در پیش گرفته. کنکاش در تعارضات فکری شخصیت‌ها و وارد کردن اندیشه‌های فلسفی به دنیای داستان از مشخصه‌های بارز کتاب‌های داستایوفسکی هستند. از شاهکارهای دیگر این نویسنده می‌توان کتاب‌های «برادران کارامازوف» و «یادداشت‌های زمینی» را نام برد. • آلکساندر باریساف کارگردان روس در سال 1960، ویلی اشمیت کارگردان آلمانی در سال 1964، روبر برسون کارگردان به‌نام فرانسوی و باراباش فیلم‌ساز اهل چک در سال 1969 این داستان را تبدیل به فیلم کردند.

شما میتوانید تمام محصولات حامین رو در ۴ قسط و بدون کارمزد بخرید. 98,000 تومان قیمت اصلی 98,000 تومان بود.83,500 تومانقیمت فعلی 83,500 تومان است. 110,000 تومان قیمت اصلی 110,000 تومان بود.99,000 تومانقیمت فعلی 99,000 تومان است. فداکاری زیاد می‌طلبد و ذره‌ای خوش‌نامی در پی ندارد و باعث می‌شود شما که در خوبی همتا ندارید در نظر دیگران پست‌ترین بشر روی زمین جلوه کنید.

استفاده از مطالب فروشگاه مسترکتابز فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. فکر می‌کنم اهمیت این کتاب، حالا دیگر نه در فرم روایت‌اش، که به خاطر صحبت از بیمارانی است که خودشان نمی‌دانند بیمارند، و فاجعه از همین جاست. وینش دوست دارد شما را دعوت کند که به این پرسش ها بیندیشید و شاید بخواهید نتیجه تفکرتان را با ما در میان بگذارید.

این نویسندهٔ روس، در مقدمه‌اش به ما می‌گوید که راوی داستان، خود آدم پریشانی است که می‌خواهد ماجرا را طی روند بازگویی داستان بفهمد و برای خودش روشن کند. داستان نازنین از زبان گرویی‌فروشی روایت می‌شود که به یکی از مشتریان همیشگی مغازه‌اش دل می‌بازد و با او ازدواج می‌کند؛ دخترکی ۱۶ساله، جوان و سرشار از شور زندگی. گفته شده است که فرم روایت «نازنین» تا پیش از این در ادبیات نظیر نداشته و می‌توان آن را اولین روایت سیال ذهن به حساب آورد.

داستایوسکی سال‌ها پیش از مارسل پروست، جیمز جویس، سمبولیست‌ها و اکسپرسیونیست‌ها قواعد منطقی نوشتار ادبی را می‌شکند و سعی دارد سیل افکار و تصاویر را به‌صورت تداعی مستقیم در متن جاری کند. او در این داستان بلند، به ترکیب نهایی ایده‌های فلسفی‌اش رسیده است؛ ایده‌هایی که می‌شود رد آن‌ها را در همهٔ آثارش گرفت. داستان کتاب نازنین از زبان گرویی‌فروشی روایت می‌شود که به یکی از مشتریان همیشگی مغازه‌اش دل می‌بازد و با او ازدواج می‌کند، دخترکی شانزده ساله، جوان و سرشار از شور زندگی.

در اکثر داستانهای او مثلث عشقی دیده می‌شود، به این معنی که خانمی در میان عشق دو مرد یا آقایی در میان عشق دو زن قرار می‌گیرد. در این گره‌افکنی‌ها بسیاری از مسایل روانشناسانه که امروز تحت عنوان روانکاوی معرفی می‌شود، بیان می‌شود و منتقدان، این شخصیت‌های زنده و طبیعی و برخوردهای کاملا انسانی آن‌ها را ستایش کرده‌اند. رمان برادران کارامازوف آخرین اثر این نویسنده‌ی بزرگ روس است. رمانی که داستایفسکی سه سال از آخرین سال‌های عمر خود را صرف نوشتن آن کرد. این رمان نهایتا در سال ۱۸۸۰ به پایان رسید و اگر نویسنده از دنیا نمی‌رفت قصد داشت داستان آن را ادامه دهد.

قهرمان زن داستان نیز دختری شانزده ساله با شخصیتی عجیب، عمیق و پیچیده است که تا پایان داستان هم به نوعی معما باقی می‌ماند. این دختر در ابتدای داستان یک قربانی به‌نظر می‌رسد اما دلی بزرگ دارد و پاک، صادق و شجاع است. این کتاب داستان مردی گروبردار و شوهری است که زنش خودکشی کرده و حالا پیکر این زن جلوی رویش روی میزی قرار دارد. زن همین چند ساعت پیش خودش را از پنجره به بیرون پرت کرده است.