تا کنون در ایران انتشارات گوناگونی به ترجمه و نشر کتاب عشق ویرانگر پرداخته‌اند که از این میان قدیمی‌ترین ترجمه مربوط به انتشارات رسا در سال 1388 با ترجمه‌ی خوب خانم الهام شفیعی و زهرا حسین‌زاده توانست تا سال 1393 به چاپ هفتم خود برسد. ترجمه‌ی موفق دیگر مربوط به آقای محسن صدوق از نشر کتیبه پارسی است. در هر دو برگردان نثر روان، ساده و قابل فهم برای همگان سبب محبوبیت کتاب عشق ویرانگر در بین خوانندگان گردیده است. «به طور خلاصه افراد دارای اختلال شخصیت با الگوهای ثابتی از تفکر و تجربه در مورد جهان و روابط عشقی روبه‌رو هستند که در همه‌ی زمان‌ها و موقعیت‌ها وجود دارد و با عملکرد بدشان مرتبط است».

بنا‌بر آمار مؤسسه‌ی ‌NIH ملی سلامت آمریکا مشهور به، حدود 15 درصد از جمعیت بزرگسال جهان از یک یا چند اختلال روانشناسی در رنج است. با توجه به این آمار، کتاب عشق ویرانگر را می‌توان به عنوان یک ابزار پیشگیری در حوزه‌ی سلامت روان برای گروه سنی نوجوانان و به‌ویژه دختران که به زودی در معرض روابط عاطفی و عاشقانه قرار می‌گیرند معرفی کرد. یکی از دلایلی که افراد با علم به عواقب ادامه‌ی یک ارتباط ناسالم در دام این رابطه‌ی عاطفی بیمار باقی می‌مانند و نمی ‌توانند به رابطه پایان بدهند داشتن احساس عذاب وجدان نسبت به ترک معشوق و پارتنر‌‌شان است. خواننده‌ی کتاب عشق ویرانگر ابتدا با موضوع اختلال و انواع آن و در ادامه با دریافت راهکار برخورد با هر نوع اختلال شخصیتی، روش درمان و هشدار و توصیه‌های لازم در صورت تعهد به ادامه‌دار بودن ارتباط با یک شخص دارای ویژگی غیر‌عادی آشنا می‌شود. خانم کلی موری نویسنده و روانشناس آمریکایی و متخصص در حوزه‌ی روابط شخصی و عاشقانه به همراه آقای براد جانسون موفق به خلق کتاب عشق ویرانگر به عنوان یک کتاب پر‌فروش و موثر در حوزه‌ی روانشناسی شده‌اند. دکتر براد جانسون، یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده‌ی تحصیلات تکمیلی دانشگاه جان هاپکینز و عضو انجمن روانشناسی آمریکا است.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. این سوالی است که در طول روز بار‌ها و بار‌ها از خودمون می‌پرسیم تا در مورد موضوعی به یک انتخاب درست برسیم. گاهی نتیجه‌ی یک انتخاب نا‌درست چندان هم مهم نیست اما زمانی که پای انتخاب‌های بزرگ و سرنوشت‌ساز به میان می‌آید اهمیت توانایی و هوشمندی برای یک انتخاب درست خیلی پر‌رنگ می‌شود.

شاید برایتان پیش‌آمده باشد که همیشه جذب افراد با ناهنجاری شخصیتی می‌شوید؛ اگر می‌خواهید دلیل این اتفاق را بدانید، براد جانسون و کلی موری به‌راحتی آن را برایتان توضیح خواهند داد. هر فردی که خواهان داشتن رابطه سالمی است بایستی عشق ویرانگر را بخواند و هر درمانگری باید این کتاب را در کتابخانه شخصی خود داشته باشد. از کجا بفهمیم رابطه‌ی عاشقانه‌ای که در یک سوی آن قرار داریم، مخرب است یا سازنده؟ براد جانسون و کلی موری در کتاب عشق ویرانگر می‌کوشند برای این پرسش پاسخ مفصلی ارائه دهند. با خواندن این کتاب و استفاده از رهنمودهای آن، یک رابطه‌ی عاشقانه‌ی سالم و سازنده را برای خود رقم بزنید. کتاب عشق ویرانگر نوشته براد جانسون، کلی موری با ترجمه محسن صدوق توسط انتشارات کتیبه پارسی با موضوع روابط بین اشخاص، روانشناسی شخصیت به چاپ رسیده است.

دکتر جانسون به عنوان روانشناس بالینی در نیروی دریایی ارتش فعالیت داشته است و تا کنون موفق به دریافت افتخارات زیادی برای انتشار بیش از 130 عنوان مقاله و کتاب در زمینه‌ی مشاوره، اخلاق حرفه‌ای و روابط سالم شده است. یکی از مهم‌ترین جوایز دریافتی توسط دکتر براد جانسون، جایزه‌ی تعالی تدریس دانشگاه جان هاپکینز است. دانلود کتاب عشق ویرانگر نوشته‌ی براد جانسون که توسط متابوک منتشر شده است.کتاب عشق ویرانگر در سه فصل، ویژگی‌های افراد مبتلا به ناهنجاری شخصیتی و نحوه‌ی انتخاب‌ یا عدم انتخاب هوشمندانه این افراد را به عنوان شریک زندگی بررسی می‌کند. محتوای این بخش‌ها به خوانندگان کمک می‌کند تا شناختی آگاهانه و دقیق از همسر و شریک زندگی خود داشته باشند. کتاب عشق ویرانگر نوشته ی دکتر براد جانسون و دکتر کلی موری با ترجمه ی زهرا حسین زاده و الهام شفیعی می باشد که توسط نشر رسا منتشر شده است.

و رفتارهایی را می‌بینند که در ابتدای رابطه به آن توجه نکرده بودند. از لحاظ فیزیکی برای هم جذاب به نظر می‌رسیدند و از لحاظ جنسی هم با هم سازگار بودند. آن‌ها معتقد بودند که هر یک می‌تواند کمک کند از طریق این رابطه به اهداف مورد نظرشان برسند. جودی دوست داشت که بن از او چیزی بخواهد و از اینکه زندگی بن را راحت‌تر کند تا استرسش کمتر شود و زمان بیشتری برای دیدن او پیدا کند، بسیار خوشحال می‌شد. جودی دوست داشت محل قرارشان را انتخاب کند و همچنین بارها و میخانه‌های خوبی هم در شهر سراغ داشت. جودی بی‌خیال بود و به‌خوبی با هر چیزی کنار می‌آمد، چیزی که باعث می‌شد بن احساس قدرت و اعتمادبه‌نفس کند.