این کلمات کلیدی به عنوان چراغ‌های راهنمای هستند که نقاط قوت شخصی، پتانسیل‌های پنهان و زمینه‌های رشد شخصی را روشن می‌کنند. اگر برایتان سوال پیش آمد که خودشناسی به روش یونگ چه ارتباطی به شناختن الگوهای سنتی دارد، باید بگوییم که آرکی تایپ‌ها در واقع الگوهای تکرارشونده جهان ما هستند و با شناخت، بررسی و تحلیل آنها می‌توانیم ردپای آن‌ها را در زندگی خود بیابیم و به کمک آن‌ها به رشد شخصیت خود کمک کنیم. خودشناسی به روش یونگ  منبعی ارزشمند برای روانشناسان حرفه‌ای، دانشجویان، مشاوران، روان‌درمانگران و تمام علاقه‌مندان به خودکاوی و رشد شخصیتی است. اگر نظر مردم عادی را درباره «خودشناسی» جویا بشویم، اکثرا به اهمیت آن اذعان می کنند. همچنین اگر به محبوبیت انواع پرسشنامه های خودآزمایی که در سال های اخیر در مجلات باب شده توجه کنیم و آنها را ملاکی عملی محسوب کنیم، می توان چنین استدلال کرد که بیشتر ما برای کشف حقایق ناشناخته درباره خود عطشی سیری ناپذیر به کنجکاویی داریم.

کارل یونگ، روانشناس سوئیسی، با بررسی عمیق ساختار روان و شخصیت انسان، مفاهیم بنیادی و مهمی را به دنیای روانشناسی معرفی کرد. او بر این باور بود که روان انسان‌ها نه‌تنها شامل ناخودآگاه شخصی بلکه شامل ناخودآگاه جمعی نیز می‌شود که همه انسان‌ها در آن سهیم هستند. این ناخودآگاه جمعی شامل کهن‌الگوهایی است که در تمامی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها وجود دارند و پایه‌گذار رفتارها و واکنش‌های انسان‌ها هستند. از سوی دیگر، یونگ با معرفی تیپ‌های شخصیتی، دسته‌بندی‌ای برای درک انواع شخصیت‌ها ارائه داد که می‌تواند در ارتباطات فردی و اجتماعی، بسیار کارآمد باشد. خودشناسی دیگر محدود به فیلسوفان و روانشناسان و نوکیشان و یا آدمهای عجیب و غریب و بی تجربه نیست و بسیاری از مردم عادی به شیوه خودشان، میل شدیدی به کسب اطلاعات و راهنمایی در این موضوعات ابراز می دارند. کتاب خودشناسی به روش یونگ تا جای ممکن غیر تخصصی نوشته شده است تا مردم روانشناسی یونگ را بیشتر بدانند، بیشتر بفهمند، بیشتر توصیه کنند و مهم تر از همه بیشتر استفاده کنند.

کتاب خودشناسی به روش یونگ با تکنیک رمز واژه نوشته مایکل دانیلز استاد روانشناسی دانشگاه لیورپول است. روانشناسان و حتی آدم ‌های معمولی با استفاده از «تکنیک رمزواژه» قادر هستند تیپ‌ های مختلف روانشناختی را مشخص کنند و ساختارها و چگونگی شخصیت آدم‌ ها را از این تیپ‌ ها بررسی کنند. کتاب خودشناسی به روش یونگ همچنین به خواننده این امکان را می‌ دهد که شناخت وسیع‌تری از «خود» درونی‌شان داشته و در ارتباط‌ های شخصیتی عملکرد بهتری ارائه ‌دهند. فقط با خودشاسی می‌شود تمامیت لطمه خورده‌ی خود را بازیابیم و در سفر فردیت مسیر خودمان را پیدا کنیم. رمزواژه، تکنیکی‌ هیجان‌انگیز است که از طریق زبان‌شناسی تحلیلی یونگ، افراد را به سمت رسیدن به فردیت هدایت می‌‌کند. این تکنیک، هماهنگی روانی را ایجاد می‌کند و به انسجام بخشیدن فرد در مسیر خودشکوفایی کمک می‌کند.

همچنین، در این بخش تکنیک رمزواژه معرفی می‌شود که خواننده را قادر می‌سازد تا تیپ شخصیتی خود را شناسایی کند. هسته اصلی کتاب خودشناسی به روش یونگ حول تکنیک «رمز واژه» می چرخد، که برای شناسایی تیپ روانشناختی و جستجو و درک عملکرد شخصیتی افراد به آنها کمک می‌کند. این تکنیک به شما امکان می دهد نوع شخصیت روانشناختی خود را شناسایی کرده و ساختار و پویایی شخصیت خود را کشف کنید. یادگیری اینکه بین قوای مختلف و تمایلات موجود در روانمان تمایز وجود دارد، راه را برای درک بیشتر «خود» و روابط شخصی مان باز می کند. خودشناسی به روش یونگ خوانندگان را قادر می سازد تا نتایج خود را با پیروی از دستورالعمل های ساده که نیازی به نمره گذاری عددی ندارند ارزیابی و تفسیر کنند.

با این کتاب می‌توانید سفری را برای کشف خود آغاز کنید و پتانسیل‌های درون خود را آشکار کنید. خرید کتاب از کتابفروشی آنلاین سراج بوک یکی از بهترین تجربه های شما خواهد بود، به این دلیل که ما تمام تلاشمان را در راستای کسب رضایت شما می‌کنیم و هدف اصلی ما ساختن یک خاطره شیرین از خرید اینترنتی کتاب است. در این روش شکلی ساختار یافته از تداعی کلمات به کار می رود تا افراد بتوانند با استفاده از دستورالعمل‌های ساده‌ای که نیازی به امتیازدهی عددی ندارند، خود را ارزیابی و تفسیر کنند. خوانندگان به آرامی از طریق یک سری تمرینات طراحی شده برای کمک به آنها در شناسایی کلمات کلیدی شخصی، تفسیر معانی آنها و ادغام این بینش‌ها در زندگی روزمره خود راهنمایی می‌شوند. اینگونه آزمون ها یا تست های شخصیتی نوعی پدیده فرهنگی کم دوام هستند، چیزی که می توان در مواقع بیکاری از آن لذت برد، هنگام نوشیدن چای و قهوه درباره اش بحث کرد و سپس آن را به دور انداخت و فراموش نمود.