جستجوی آثار باستانی را می توان با اکثر دستگاههای فلزیاب چند کاره انجام داد. برای ویژگیهای پیشرفته تر، گزینههایی مانند کویل جستجوی DD بزرگ، فرکانس کمی بالاتر (10-20 کیلوهرتز)، آستانه قابل تنظیم، هشدار فلزی و بالانس زمین دستی و خودکار را در نظر بگیرید این ویژگیها باعث عملکرد بهتر فلزیاب در کاوش آثار باستانی میشوند. دستگاه های فلزیاب مکمل بسیار مقرون به صرفه میباشند و هنگام کاوش میتوانند بیشتر به ما کمک کنند.
ایمجر پرو با طراحی سبک و قابلیت حمل آسان، مناسب برای کاوشهای طولانیمدت در محیطهای سخت است. این تفاوت بین فلزیاب ها شامل امکانات و ویژگی های آن ها نیز می شود . اهداف ناخواسته عموماً آهنی هستند ( جذب یک آهن ربا ) مانند میخ ها ، اما می توانند غیرآهنی نیز باشند ، مانند سر بطری ها . اگر فلزیاب طوری تنظیم شود که اهداف ناخواسته را رد کند ، پاسخ هدفی برای آن اهداف ایجاد نخواهد شد . میدان الکترومغناطیسی فرستنده به اهداف انرژی می دهد تا با برخورد این امواج با آنها هدف را شناسایی کند . این دستگاه با قابلیت اسکن زمین و مشاهده هم زمان آن ، خود را در انواع نمونه ها بی نظیر و غیر قابل رقابت ساخته است .
دستگاه های پالسی دقت خوبی دارند اما اجسام بزرگتر را در عمق بیشتر میتونن پیدا کنن . سیستم حذف ذرات در ردیاب های فرکانسی بی اچ پی قادر به حذف مواد آلوده ی معدنی، فرکانس های اضافی هست. با ردیاب قدرتمند BHP میتوانید مد های مختفی همچون ردیابی طلا، ردیابی نقره، ردیابی حفره و تونل و … را جستجوی کنید. گارانتی حداقل 2 ساله برروی اکثر دستگاههای آمریکایی نشان از کیفیت بالا و تضمین شدهی دستگاه های آنها است.
اما این دستگاه های طلایاب تنها فلزی بودن یا تیرآهنی بودن فلز را مشخص میکنند . اما حال چرا به آن طلایاب میگویند ؟ پاسخ این سؤال در استفادهای است که شکل مرسوم از این وسیله انجام میشود . به زبان ساده تر از دستگاه های طلایاب برای پیداکردن گنج ها و اشیا قدیمی استفاده میشود .
این دستگاه به نوعی فلزیاب شعاع زن هم محسوب شده و قابلیت اسکن تا 200 متر اطراف را دارد. قدرت تفکیک فلزات یکی دیگر از دلایلی است که عده بسیاری از علاقه مندان برای خرید فلزیاب به این دستگاهها رجوع میکنند. شما با اکثر فلزیابهای آمریکایی میتوانید فلزات مهم را تفکیک کنید که کدام فلز (مثلا طلا ) را اسکن و جستجو کند.
مدل هایی از کشور های آلمان ، فرانسه ، ژاپن ، ترکیه و چین که مونتاژ کشور ایران هستند .
مراقب باشید که با عناوین دروغینی مثل فلزیاب ماهواره ای سرتان کلاه نرود. چنین چیزی اصلا وجود خارجی ندارد و برنامه های فلزیاب گوشی نیز فقط برای سرگرمی و پیداکردن سکه و سنجاق و سوزن که داخل خانه گم کرده اید هست و نه بیشتر. روش کار فلزیاب به این صورت است که با تولید یک میدان مغناطیسی در اطراف دیسک دایرهای یا آنتنهای مخصوص اقدام به کاوش و جستجو لایههای زیرین و نزدیک به سطح خاک میکند . هرگاه این میدانهای مغناطیسی به جسم یا قطعه فلزی در محدوده آن میدان مغناطیسی برخورد کند شدت میدان مغناطیسی فلزیاب تغییر میکند و دستگاه متوجه وجود فلز در اطراف دیسک یا آنتن میشود . پس از آن با استفاده از تکنولوژی که در آن بهکاررفته است اطلاعات را در اختیار اپراتور دستگاه فلزیاب قرار میدهد .
محصولات طلایاب شرکت OKM آلمان قیمتی بین 200 الی 900 میلیون تومان دارند ولی حتی رضایت 20 درصدی هم بین خریداران این دستگاه ها وجود ندارد و صرفا بابت مارک و برند دستگاه خریدار مبلغ کلانی را پرداخت می کند. قابل ذکر است که ساعت 2 نصف شب در بیابان، کارایی دستگاه مهم است نه ظاهر و برند آن!!! یک سری از گنج یاب ها یا فلزیاب های ارزان قیمت و کوچک که به فلزیاب دستی شناخته می شوند تنها توانایی عمق زنی چند سانتی متری را دارند و برای کارهای حرفه ای مناسب نیستند. ناگفته نماند که قیمت فلزیاب های VLF (وی ال اف) بدلیل قدرت تفکیک و آنالیز و عمق نفوذ پایین تر معمولا کمتر از قیمت فلزیاب های PI (پالسی) هست. کاربردهای متنوع دستگاه فلزیاب چند کاره ، فلزیابهای چند کاره به دلیل ویژگیها و قابلیتهای متنوعی که دارند، در بسیاری از زمینهها کاربرد دارند. از جمله این کاربردها میتوان به استفاده در باستانشناسی برای کشف آثار باستانی، جستجوهای صنعتی برای شناسایی لولهها و کابلهای زیرزمینی، و حتی کاربردهای جذابتر مانند جستجوی گنجینههای مدفون اشاره کرد.
ثبت ديدگاه