هر بخش از کتاب شامل تجربیات فردی و همچنین اسطورهها یا افسانههایی است که مراحل مختلف این سفر را توضیح میدهند. کتاب ژرفای زن بودن، سفر زن قهرمان بر اساس تجربه دختر بابا ساخته شدهاست که خود را با فرهنگ غالب مردسالار همسو کردهاند. این موضوع به قیمت تنزل شخصیت مادران خود و لکهدار کردن فرهنگ زنان میباشد. این مسئله هم برای زنان و هم مردان رخ میدهد، اگر که در سطح شخصی نباشد، مطمئناً در سطح جمعی است. اگر زنان، منفی، ناتوان و یا اعمال نفوذ شده دیده شوند، کودک ممکن است آن خصوصیات زنانه را نپذیرد، از جمله ویژگیهای مثبتی مانند پرورش، بصیرت، بیان احساسات، خلاقیت و معنویت. در یک سطح فرهنگی، جدایی از زنانگی در نتیجهی واکنش به تصویر زنان در رسانه است که غیرقابل شناسایی هستند و یا بدلیل عدم تصورات زنانگی در مذهب می باشد.
کار زن قهرمان این است که با دوست داشتن دنیا که از دوست داشتن خودش آغاز میشود ، دنیا را نورانی کند. هستیا مرکز شخصی خود زنان است و جای خودش را ترک نمی کند .این ما هستیم که باید همیشه حواسمان به او باشد. متأسفانه بسیاری از دختران که نمی خواستند شبیه مادرانشان شوند، شبیه مردان شدند! چون آنها عزت نفس و تعریف وجودی خود را بر اساس معیارهای مردان سنجیدند. با این وجود حتی اگر به موفقیت های مردانه دست پیدا کنند باز هم دست آخر خشنود نخواهند بود. چراکه برای او کسی نیست که او را از لحاظ احساسی ساپورت کند و خستگی هایش را رفع کند.
در کتاب، مورداک به بررسی نقش رسانهها، فرهنگ و جامعه در شکلدهی به انتظارات زنان و نگرشهای آنها نیز پرداخته است. رسانهها و فرهنگ جامعه میتوانند تصاویری از زنانی که “کامل” هستند، ایجاد کنند و این ممکن است باعث شود که زنان احساس کافی بودن نکنند و همواره در جستجوی کمال باشند. در درون جامعه مرد محور ،هر چه بیشتر مادر در چهار چوب نقش های جنسی و احساس عمیق حقارت زنان قرار بگیرد ،به همان میزان دختر از مادر خود جدا خواهد شد .
تمام محصولاتی که لینک دانلود آنها در پارس جزوه در دسترس می باشد، مشمول قانون حق نشر و کپی رایت نمی باشند. تمام محصولاتی که لینک دانلود آنها در ایران جزوه در دسترس می باشد، مشمول قانون حق نشر و کپی رایت نمی باشند. در مرحله تقابل، زن با چالشها و موانعی در مسیر خود روبهرو میشود. این چالشها میتواند شامل مشکلات شغلی، روابط ناسالم، و فقدان اعتماد به نفس باشد.
کتاب ژرفای زن بودن اثر مورین مورداک به بررسی عمیقی از تجربیات زنان موفق اجتماعی میپردازد و میسعی کرده تا به دلایلی که زنان، با وجود دستاوردهای فراوان، احساس رضایت کافی نمیکنند، پی ببرد. نویسنده در این کتاب به بررسی عوامل فرهنگی، اجتماعی، و روانشناختی میپردازد که ممکن است به این وضعیت زنان موفق کمک کرده باشند. وظایف ما به عنوان زن جنگیدن و رقابت با مردان نیست بلکه کار ما زندگی کردن به عنوان زن و لذت بردن از کل وجود در جهان است. زنان به هیچ عنوان نمیتوانند مرد باشند و زنانی که تلاش میکنند ب اندازه مردان باشند فقط به خود آسیب میزنند. سفر قهرمانی زنها سفر ترسوها نیست بلکه برای حفر اعماق وجود، به شهامتی عظیم نیاز است. اولین مرد زندگی یک دختر پدرش است و ابراز علاقه او برای رشد جنسی دختر بسیار مهم است.
ثبت ديدگاه