اگر به تحلیل زبان بدن و رفتارهای غیرکلامی علاقه دارید، این کتاب از جو ناوارو انتخابی عالی است. نویسنده، که از ماموران سابق FBI است، در این کتاب به شما می‌آموزد که چگونه از طریق مشاهده حرکات بدن دیگران، به درک بهتری از افکار و احساسات آن‌ها برسید. این کتاب نوشته دکتر ویکتور فرانکل، روانشناس و عصب‌شناس اتریشی، داستانی از زندگی او در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها و کشف مفهوم زندگی در شرایط سخت است. این اثر به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه داشتن معنا در زندگی می‌تواند افراد را در مواجهه با بزرگترین چالش‌های زندگی حمایت کند. زیمباردو در کتاب به بررسی علل روان‌شناختی نتایج شگفت‌انگیز این آزمایش می‌پردازد و شما را با واقعیت وحشتناک طبیعت انسان مواجه می‌کند. نویسنده معروف چیکسنت میهالی، در کتاب جریان مفهوم “تجربه بهینه” را معرفی می‌کند.

کسانی که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم کسانی هستند که قصد آزار و اذیت ندارند اما باعث آزار می‌شوند. برای مثال، شما ممکن است دوستی داشته باشید که دائما با بیرون رفتن مشکل دارد و به سختی می‌توانید با هم تفریح کنید. دوست شما ممکن است درون‌گرا یا خجالتی با مهارت اجتماعی پایین باشد و اگر شما از این موضوع اطلاع نداشته باشید، با خود فکر می‌کنید او نسبت به شما بی‌توجه است یا از دست شما ناراحت. مقصود از این صحبت آن است که گاهی ما به خاطر تفاوت‌های شخصیتی نمی‌توانیم ارتباط صحیحی با یکدیگر داشته باشیم و در شرایط بدتر ممکن است یکدیگر را برنجانیم.

علاوه بر این، دانش روانشناسی به ما می‌آموزد که چگونه از مغز و افکار خود به طور مؤثر برای معنادارتر و رضایت‌بخش‌تر کردن زندگی‌مان استفاده کنیم. با خواندن کتاب می‌توانید دانشی که اغلب سال‌ها طول می‌کشد تا جمع‌ آوری شود را تنها در چند ساعت کسب نمایید. در دنیای امروز که زندگی بسیار پرمشغله‌تر از گذشته شده و روابط پیچیده‌تر شده‌اند همه‌ی افراد به این دانش نیاز دارند.

این کتاب به طور مفصل توضیح می‌دهد که چه نوع وظایفی می‌توانند باعث شادی واقعی در زندگی شوند. اگر به دنبال بهترین نویسندگان سبک مینیمالیست بگردید، قطعا نام اولیویا تلفورد را در میان آن‌ها خواهید دید. اولیویا که قلم او به شکل شگفت‌انگیزی اثرگذار است، در خانواده‌ای نسبتا نابه‌سامان بزرگ شده و همواره در تلاش بوده تا با ایجاد راه‌های نجات صحیح در زندگی، از مهلکه افسردگی و تنش‌های روانی بیرون رود. همین نکته باعث شده است که آثار بی‌نظیر و ماندگاری در این زمینه از خود برجای بگذارد. این کتاب با نام «روانشناسی هیلگارد» از ۲۰۰۴ به بعد توسط ویرالش، اولین نسخه فارسی آن را تولید کرد و تحت عنوان «روانشناسی هیلگارد؛ بنیاد علمی و پژوهشی اصلی علوم تربیتی» نشر شد. ما باور داریم کتاب‌ها و ایده‌هایشان ظرفیت منحصربه‌فردی دارند که می‌توانند ما را هر روز به سمت اندکی بهتر‌شدن سوق دهند.

این کتاب که اولین بار در سال 1961 منتشر شد، نظریه تحلیل رفتار متقابل را که توسط برن ابداع شده است، به طور جامع و آموزنده‌ای ارائه می‌دهد. برای دانلود قانونی کتاب درمان شناختی رفتاری به زبان ساده و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. کتاب تحلیل رفتار متقابل در واقع به اصول و مبانیی اشاره دارد که در تفاعلات انسانی و روابط بین افراد مؤثر هستند. برن در این کتاب به بررسی ارتباطات بین افراد و تأثیرات آنها بر رفتارها، احساسات، و شخصیت‌ها می‌پردازد. ایشان با استناد به تجربیات فردی و پژوهش‌های روانشناختی خود، مفاهیمی چون تراکم احساسات، پیچیدگی رفتارها، و تأثیرات متقابل را مورد بررسی قرار می‌دهند.

اولین قدم برای فعال‌سازی رفتاری این است که به فعالیت‌هایی فکر کنید که از آن‌ها لذت می‌برید… همچنین، کتاب «هوش هیجانی»، نوشته‌ِی براندن کوپر با ترجمه‌ی پارسا بامشادی در پنج فصل به طور جامع و کامل به این موضوع می‌پردازد. در این یادداشت سعی شد تا شما را با روش‌های شناسایی رفتارها آشنا نماییم و امیدواریم برایتان مفید بوده باشد. کتاب مهندسی رفتار، نوشته‌ی محسن اکبری‌نیا، براساس مدل رفتار DISC سعی در شناسایی ویژگی‌های فردی شما در ارتباطات دارد.

اگر به‌دنبال کتاب‌های شگفت‌انگیز روان‌شناسی هستید، در اینجا لیستی برای شما آمده کرده‌ایم تا بتوانید به‌راحتی کتاب‌های مورد نیاز خود را انتخاب کنید. با خواندن کتاب می‌توانید دانشی که اغلب سال‌ها طول می‌کشد تا جمع‌آوری شود را تنها در چند ساعت کسب نمایید. فهرستی از فعالیت‌های ساده تهیه کنید که قبل از ابتلا به افسردگی از آن‌ها لذت می‌بردید. این فعالیت‌ها می‌توانند شامل کارهای ساده‌ای مانند تماشای فیلم در خانه باشند. برای تهیه‌ی لیست زمان کافی بگذارید، زیرا افسردگی می‌تواند یادآوری چیز‌ها را سخت‌تر کند. این کتاب، محبوب همه افرادی است که قصد دارند در راه تغییر نگرش‌ها، تفکرات و سبک زندگی خود، قدم برمی‌دارند.

این دیدگاه به‌ واسطه‌ی این باور نخستی‌شناختی تقویت شد که در یک سلسله‌مراتب، فرد آلفا (یعنی کسی که قبل از سایرین حق انتخاب همه چیز را دارد)، در جایگاه یک “رهبر”، به نوعی کار مفیدی برای گروه انجام می‌دهد. البته معلوم شد که این حرف مزخرف است؛ آلفاهای نر خودشان نمی‌دانند که به کدام سمت می‌روند (با توجه به اینکه در سنین نوجوانی به گروه‌ها منتقل می‌شوند). یک آلفای نر ممکن است برای محافظت از یک بچه (اگر بچه احتمالاً مال خودش باشد)، با یک شیر روبه‌رو شود.

بیشتر تحقیقات ساپولسکی بر مشکلات عصبی، فشار روانی و استراتژی‌های ژن‌درمانی تمرکز دارد. نشریاتی مانند نیویورک‌ تایمز، دانشگاه استنفورد و شبکه‌ی نشنال جئوگرافیک پژوهش‌های او را منتشر می‌کنند. رفتاری رخ داده است که سزاوار سرزنش یا مایهٔ شگفتی یا وضعیتی مبهم در میان این دو است. یک ثانیهٔ قبل از آن، چه اتفاقی باعث برانگیختن این رفتار شد؟ اینجا قلمرو سیستم عصبی است. در ثانیه‌ها یا دقایق قبل، چه اتفاقی در سیستم عصبی باعث بروز این رفتار شد؟ اینجا جهانِ محرک‌های حسی است که اکثراً به صورت ناخودآگاه احساس می‌شوند.