اگر شی در سطح یا زیر زمین وجود داشته باشد و با این میدان مغناطیسی برخورد کند جهت آنتن ها به سمت آن شی تغییر می کند. شاید از خود سوال کنید فلزیاب آنتن راداری چیست؟ و نحوه کار آن چگونه است برای رسیدن به پاسخ سوال خودتون در ادامه با ما همراه باشید. حتماً تاکنون اسم فلزیاب آنتنی به گوش شما خورده است یا شاید با ان کار کرده باشید.

دازرها درباره روش پیدا کردن آب و اشیای زیرزمینی با استفاده از این روش ادعا می‌کنند که وقتی دازر به شیء مورد نظر در زیر خاک نزدیک می‌شود، میله‌ها به سمت یکدیگر خم شده و شکل «X» را تشکیل می‌دهند. علاوه بر میله‌های فلزی، دازرها از میله‌های پلاستیکی و شیشه‌ای نیز استفاده می‌کنند. به طور کلی ردیاب جیوه ای صرفا باید فریب افراد  مورد استفاده قرار می گیرد تا بتوانند ابزار های دازینگ را قیمت خیلی پایین خود می سازنند و با بهانه قرار دادن جیوه قیمت بالایی به کاوشگران به فروش برسانند.

در روش سنتی، رایج‌ترین چوبی که در دازینگ استفاده می‌شود، چوبی به شکل چنگال است که آن را از شاخه درختان جدا می‌کنند. بعضی از دازرها ترجیح می‌دهند چوب مورد نظرشان را از شاخه درختان خاصی انتخاب کنند. مثلاً در اروپا، استفاده از شاخه درخت فندق، هلو و بید بسیار رایج است. ردیاب ها قابلیت نقطه زنی یا کشف محل دقیق هدف را ندارند و فقط برای پیدا کردن یک محدوده معین از یک هدف مورد استفاده قرار می گیرد. مطمئنا با فلزیاب های زیادی کار کردید و همانطور که میدانید روش کار آنها با ردیاب ها کاملا متفاوت می باشد. کار با این دستگاه ها اسان است اما نیاز به تمرکز و آرامش دارد تا به صورت دقیق بتوانید کاوش کنید.

خرید آنلاین از اهورا دتکتور با شماره تماس ۰۹۱۲۱۸۹۳۰۳۳ همراه با خدمات پس از فروش منحصر به فرد، تجربه‌ای متمایز را به ارمغان خواهد آورد. دازینگ یک تکنیک قدیمی است که ادعا می‌کند با استفاده از قدرت ذهن و ابزارهای ساده می‌توان اشیاء مخفی و زیرزمینی را پیدا کرد. با این حال، هیچ شواهد علمی معتبری وجود ندارد که اثبات کند این تکنیک واقعاً کار می‌کند. برخی افراد ممکن است ادعا کنند که با استفاده از ردیاب‌های جیوه‌ای می‌توان هر چیزی را پیدا کرد، حتی یک مو از بدن انسان، اما این ادعاها نشان می دهد که کابرد جیوه در ردیاب های دازینگ کاملا بی اساس و تو خالی می باشد.

این خاصیت باعث شده تا در برخی موارد از جیوه به‌عنوان یک ابزار ردیابی استفاده شود. با این حال، ادعای اینکه با استفاده از جیوه می‌توان فلزات زیر زمین را شناسایی کرد، بیشتر به ادعاهای غیر علمی و افسانه‌ها نزدیک است تا واقعیت علمی. در این مقاله به بررسی ردیاب جیوه ای ، کاربردهای ادعایی آن، و واقعیات علمی پشت این ادعاها خواهیم پرداخت.

در صنعت ساختمان‌سازی نیز استفاده از ردیاب جیوه‌ای یا ردیاب گنج‌یاب فلزات کاربردهای فراوانی دارد و به‌ویژه در زمان تخریب سازه‌ها از آن برای تشخیص وجود لوله یا سیم‌های مدفون در دیوارها یا کف ساختمان‌ها استفاده می‌کنند. ردیاب فلزات همچنان ساختار ساده خود را حفظ کرده است و در حوزه‌های مختلف، استفاده‌های بسیار زیادی دارد. در این مطلب به سراغ این نوع از ردیاب‌ها می‌رویم و به شما خواهیم گفت ردیاب جیوه‌ای یا ردیاب گنج‌یاب فلزات چیست و چه کاربردی دارد. ردیاب مدل 15، از محصولات برجسته شرکت Hakan Detector در ترکیه به عنوان یکی از معتبرترین ردیاب‌های خوراکی شناخته می‌شود و تولید آن ریشه در نیم قرن گذشته دارد.