هنر رهایی از تنبلی یک سیستم مؤثر و آسان برای تحقق رویاهایتان و غلبه بر تنبلی است. آندری سدنیف این کتاب را بر اساس چندین سال تحقیق در مورد اصولی نوشته است که افراد موفق برای ایجاد انگیزه، ایده و رسیدن به موفقیت از آنها بهره بردهاند. کتاب «چرا کارها را پشت گوش میاندازیم» میتواند به شما کمک کند تا با علت تنبلیها و بیانگیزگیهایتان آشنا شوید. ممکن است با شناسایی این دلایل، بتوانید بر تنبلی غلبه کنید. «نیلز سالزگبر» نویسنده کتاب، خودش هم درگیر تنبلی بوده، اما سرانجام توانسته این تنبلی را کنار بگذارد و درباره راههایی که توانسته پیدا کند، کتابی بنویسد. در کتاب ۲۳ روش غلبه بر تنبلی، یکسری روش ساده به شما آموزش داده میشه تا در امور روزانتون تنبلی نکنید.
تنبلی یک ویژگی شخصیتی نیست، در واقع یک انتخاب است و این حالت ذهنی را میتوانید به راحتی با کمک کتابها و کمی مطالعه تغییر دهید. بنابراین اگر نمیدانید که چگونه بر تنبلی غلبه کنید ما در زیر 5 کتاب به شما معرفی کردهایم تا با کمک آنها اهمالکاری و تنبلی را کنار بگذارید. افراد تنبل معمولاً از پتانسیلهایشان آگاه هستند اما به خاطر اینکه باید ساعتها تلاش یا فداکاری کنند، دست به کاری نمیزنند یا به دستاوردهای معمولی رضایت میدهند. حقیقت این است که حتی برای موفقیت در کارهای ساده نیز باید حداکثر تلاشتان را بکنید. با این کار عادت مطلوبی در خود ایجاد میکنید که همیشه بابت انجام هر کاری سنگ تمام بگذارید و از نهایت قدرت و انرژیتان استفاده کنید. امروزه صرف زمان زیاد در رسانههای اجتماعی تبدیل به یک ویژگی رایج و یک بهانه برای افراد تنبل شده است تا در مورد اتلاف وقت احساس گناه نکنند.
برای تهیه نسخه اورجینال کتاب غلبه بر تنبلی به زبان انگلیسی می توانید به سایت آمازون مراجعه کنید . برنامه ریزی یکی از دیگر از مسائلی است که از تنبلی شما جلوگیری میکند. البته در هنگام برنامهریزی هم باید واقعگرا باشید و از کمالگرایی بپرهیزید وگرنه بخش زیادی از برنامه شما عملی نخواهد شد. با تنبلی، برند شخصی خود را به شدت تخریب میکنید و دیگران به شما به عنوان یک فرد بدقول و غیرمتعهد نگاه خواهند کرد. تعهد یکی از مهمترین ستونهای روابط انسانی است و اگر این ستون بین شما و دیگران از بین برود، سقف روابطتان فروخواهد ریخت و آن موقع تعمیر این سقف، تقریباً غیرممکن خواهد بود. حتی اگر شخص آیندهنگری باشید، تنبلی اجازه نمیدهد که اهداف کوچک و کوتاهمدت خودتان را دنبال کنید و در نتیجه به صورت خودکار، اهداف بلندمدتتان هم عملی نمیشود.
کتاب ۲۳ راه غلبه بر تنبلی به ما کمک میکند تا مهارتهایی مثل مدیریت کارها، قدرت برنامه ریزی، ایجاد انگیزه، قدرت نه گفتن به کارهای غیر ضروری و کم اهمیت را در خود ایجاد کرده و به مرور رشد کنیم. اندر مزایای تنبلی، چطور میتواند یک کتاب برای غلبه بر تنبلی باشد؟! این کتاب به فلسفه کار، تفریح و اوقات فراغت در زندگی اشاره میکند. گرچه این کتاب فلسفی است، روان و قابلدرک برای همه خوانندگان است. در واقع، نویسنده فلسفه را سادهتر نکرده، بلکه فلسفه را با زبانی رساتر و بدون ترس و وحشت نوشته است. در این کتاب، مخاطب با دلیل زندگی، عشق و تلاش بیشتر از گذشته آشنا میشود.
پیش از آنکه بخواهیم با راه های جلوگیری از تنبلی آشنا شویم، باید با مفهوم آن آشنا شویم تا بدانیم که دقیقاً با چه پدیدهای سر و کار داریم. منظور از تنبلی، عدم تمایل به کار کردن، صرف کردن انرژی روی یک کار و به تعویق انداختن یک عمل مشخص است. این عدم تمایل به کار کردن، ریشهها و عوامل گوناگونی دارد ولی مهمترین مسئلهای که تنبلی را به همراه دارد، نترسیدن از به خطر افتادن بقا است. کسی که از به خطر افتادن بقا، موقعیت مالی، اجتماعی و خانوادگی خود نترسد، ممکن است انگیزه و تمایل خود را به انجام دادن یک کار مشخص از دست بدهد. روانشناسان و افراد موفق تلاش کردهاند که در کتابها، مقالات و آثار خود راهها و روشهایی برای جلوگیری از تنبلی کردن ارائه دهند.
غلبه بر تنبلی یکی از چالشهای اصلی در رسیدن به اهداف و افزایش بهرهوری فردی است. تنبلی میتواند ناشی از عوامل مختلفی مانند کمبود انگیزه، اضطراب، و حتی مشکلات سلامت روانی باشد. برای مقابله با تنبلی، اولین گام شناسایی علتهای اصلی آن است. تعیین اهداف مشخص و تقسیم آنها به وظایف کوچک و قابل مدیریت، ایجاد برنامههای منظم و استفاده از تکنیکهای مدیریت زمان میتواند به افزایش انگیزه و کاهش تأخیر کمک کند. به علاوه، ایجاد روتینهای روزانه و استفاده از تکنیکهایی مانند فهرستبرداری و پاداش دادن به خود پس از انجام وظایف، میتواند به تقویت عادات مثبت و کاهش تمایل به تنبلی کمک کند. به طور کلی، مطالعه کتاب ۲۳ راه غلبه بر تنبلی یک مطالعه مفید و لازم است، به خصوص اگر دوست دارید در زندگیتان تحول ایجاد کنید و برای دیدن نتایج بهتر عجله دارید.
آبلوموف را مؤثرترین و جالبترین رمان ایوان گنچاروف میدانند. او در این کتاب واژهای به نام آبلومویسم را به مخاطبین معرفی کرده است. آبلوموف به افرادی گفته میشود که به شدت دچار ضعف عملکرد و بیارادگی هستند. نویسنده در این کتاب داستان شخصیتی را روایت کرده است که در گرداب تنپروری و تنبلی گیر کرده است و به همین ترتیب نمیتواند آیندهاش را بسازد. حتماً شما هم مثل همۀ مردم در ذهن با خودتان گفتوگو میکنید. خودگویی منفی میتواند تلاشهای شما را بر باد بدهد و شما را دچار افسردگی کند.
این موضوع برای کسانی رخ میدهد که در مورد خودشان ذهنیت سوپرمن دارند و احساس میکنند که باید همهٔ کارها را به تنهایی انجام دهند. با تمرکز روی فعالیتهای مهم و واگذاری یا حذف دیگر کارها، این حس تحت فشار بودن برطرف میشود. هنگامی که بدانید چگونه موارد مهم را شناسایی کنید خواهید دید که انجام یک کار بسیار آسان است. نکته اینجاست که بدانید کدام دلایل منطقی و کدام دلایل روشی خلاقانه برای تنبلی هستند. تنبلی ما بیشتر اوقات ناشی از باورهای نادرست و ترسهای ناخودآگاهانه هستند. اگر در این افکار کنکاش کنید خواهید فهمید که چیرگی بر این ترسها و پدید آوردن ذهنیت پربازده و درست کار دشواری نیست.
ثبت ديدگاه