• طب الکبیر از کلام پیامبر اکرم (ص)، امام جعفر صادق (ع)، امام رضا (ع) و ائمه اطهار (ع)محسن شکری‌پینوندی – اسماءالزهرا – ۳۳۶ صفحه – وزیری (سلفون) – چاپ ۵ سال ۱۳۹۴ – ۱۰۰۰ نسخه – ۱۴۰۰۰۰ ریال. • امام جعفر صادق (ع)مسعود ساعدی‌نیا – سفیر رشد – ۲۵۲ صفحه – رقعی (شومیز) – چاپ ۱ سال ۱۳۹۳ – ۵۰۰ نسخه – ۱۴۰۰۰۰ ریال. کنتاب تعلیم و تربیۀ اسلامی (مذهب جعفری) برای صنوف نهم مکاتب افغانستان توسط وزارت معارف دولت جمهوری اسلامی افغانستان به نشر رسیده است.

• کلیات تعبیر خواب محمدبن سیرین و حضرت دانیال (ع) و امام جعفر صادق (ع)حبیش‌بن‌ابراهیم تفلیسی – شهرام – ۴۰۰ صفحه – وزیری (گالینگور) – چاپ ۵ سال ۱۳۹۳ – ۱۰۰۰ نسخه – ۲۰۰۰۰۰ ریال. کتاب تعلیم و تربیه اسلامی به اساس مذهب جعفری در سال 1396 توسط وزارت معارف دولت جمهوری اسلامی افغانستان به نشر رسیده است. کتاب تعلیم و تربیه اسلامی به اساس مذهب جعفری از سوی وزارت معارف دولت جمهوری اسلامی افغانستان در سال 1396 خورشیدی به نشر رسیده است. مضمون تعلیم و تربیه اسلامی به اساس مذهب جعفری که در سال 1396 از سوی وزارت معارف دولت جمهوری اسلامی افغانستان به نشر رسیده است. کتاب مضمون تعلیم و تربیه اسلامی (مذهب جعفری) برای صنف چهارم از سوی وزارت معارف دولت جمهوری اسلامی افغانستان در سال 1396 به نشر رسیده است. کتاب تعلیم و تربیه اسلامی به اساس مذهب جعفری برای صنوف هشت مکاتب افغانستان در سال 1396 از سوی وزارت معارف دولت اسلامی افغانستان به نشر رسیده است.

• طب الکبیر از کلام پیامبر اکرم (ص)، امام جعفر صادق (ع)، امام رضا (ع) و ائمه اطهار (ع)محسن شکری‌پینوندی – الهام نور – ۳۳۴ صفحه – وزیری (سلفون) – چاپ ۳ سال ۱۳۹۴ – ۲۰۰۰ نسخه – ۱۵۰۰۰۰ ریال. امام جعفرصادق (ع) به علت ضعف و عدم استقرار نظام سیاسی وقت، فرصت بسیار مناسبی برای فعالیت فرهنگی و مذهبی به دست آورد. از سوی دیگر نیز عصر ایشان زمان جنبش فرهنگی و فکری و برخورد فرَق و مذاهب گوناگون در جهان اسلام بود. زمینه فعالیت به گونه‌ای برای این امام همام (ع) فراهم شد، که بیشترین احادیث شیعه در تمام زمینه‌ها از ایشان نقل شده و مذهب تشیع به نام «مذهب جعفری» خوانده می‌شود. فقه شیعه نیز عمدتاً بر روایات به‌ جای مانده از او مبتنی‌ است، به همین دلیل مکتب فقهی شیعیان دوازده امامی را «مذهب جعفری» نیز می‌نامند. گزارش حاضر نگاهی بر تعداد عناوین کتاب‌های منتشر شده در یکسال گذشته با موضوع «امام جعفر‌صادق (ع)» دارد.امام جعفر صادق (ع) («ابو عبدالله، جعفر بن محمد الصادق»)، امام ششم شیعیان دوازده امامی است.

با دسترسی آسان به منابع آموزشی، یادگیری خود را تسهیل کنید و از تحصیلاتتان بهره‌وری بیشتری داشته باشید. محدودیت ها علیه شیعیان افغانستان در حالی وضع شده است که این گروه تا اکنون به هیچ کدام از خواست های شیعیان در زمینه تأمین امنیت و دسترسی به حقوق شان، پاسخ نداده اند. طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان، محدودیت های گسترده بر حقوق و آزادی های شیعیان این کشور وضع کرده اند. این وزارت گفته است که فعالیت احزاب سیاسی در افغانستان ممنوع است و به همین دلیل رسانه ها و نهادهای دیگر متعلق به احزاب نیز حق فعالیت ندارند. پس از ساعاتی، محمد رحمتی، از مسئولان این رسانه اعلام کرد که تصمیم توقف نشرات این رسانه با رایزنی شماری از رهبران طالبان تا روز شنبه به تعویق افتاده است. گزارش کتابشناسی موسسه خانه کتاب حاکی از این است که ناشران تهرانی در مدت یاد شده، ۸ کتاب را منتشر و ناشران شهرستانی نیز تولید ۶ عنوان کتاب را بر عهده داشته‌اند.

اطلاعات کتابشناسی موسسه خانه کتاب نشان می‌دهد، در مدت یکسال گذشته (یکم دی‌ماه سال گذشته تا کنون)، ۱۴ عنوان کتاب با موضوع «امام جعفرصادق (ع)» به قلم مولفان و مترجمان تولید و ناشران نیز آنها را منتشر کرده‌اند. طالبان پیش از این تدریس فقه جعفری را نیز در دانشگاه های ولایت های شیعه نشین بامیان و دایکندی در مرکز افغانستان، منع کرده بودند. همزمان با زوال حکومت مروانیان مردم آزادانه به امام صادق(ع) مراجعه و پاسخ سؤالات فقهی و غیرفقهی خود را دریافت می‌کردند؛ چنانکه ابن حجر هیتمی، فقیه شافعی قرن دهم، گفته است که مردم آنچنان از علم او بهره بردند که آوازه‌اش به همه شهرها رسید. علاوه بر اینکه، طالبان در دهه محرم سال گذشته، محدودیت های گسترده بر عزاداری شیعیان افغانستان در ولایت های مختلف این کشور وضع کردند و نیروهای این گروه در کابل و شماری از ولایت ها، با عزاداران برخورد خشونت آمیز داشتند. از جمله در ولایت غزنی براثر تیراندازی نیروهای طالبان بر عزاداران در روز عاشورا، دست کم چهار نفر از جمله یک کودک ۱۲ ساله کشته و ۱۵ نفر دیگر زخمی شدند. شورای علمای شیعه افغانستان چندی پیش اعلام کرد که آنها بارها خواست های شیعیان افغانستان را با طالبان در میان گذاشته اند، اما این گروه تا اکنون به هیچ کدام از این خواست ها توجه نکرده اند و پاسخ نداده اند.