در این مطالعه، معلمان به دانشآموزانی که به صورت تصادفی انتخاب شده بودند، گفتند که آنها مستعد شکوفایی هستند. نتیجه این بود که این دانشآموزان در آزمونهای بعدی نمرات بهتری کسب کردند، زیرا معلمان با آنها به شیوهای متفاوت رفتار کردند. تقریباً هر مدیری در جهان میخواهد «کارهای بزرگ بیشتری انجام بدهد»، اما افراد کمی میخواهند «کارهای بد کمتری انجام بدهند». میل ما برای رسیدن به سطح بالای عملکرد باعث میشود بیحدواندازه بر قسمت جلویی منحنی تمرکز کنیم. وقتی به دنبال هدفی هستید، چه مهم باشد و چه پیشپاافتاده، یادتان باشد که قدردان میزان پیشرفتتان باشید. بسیاری از ما وقتی به هدف مهمی که برای خودمان تعیین کردهایم نمیرسیم، پیش از هر چیز احساس افسردگی میکنیم زیرا شکست خوردهایم.
آنها به جای نگرانی درباره رسیدن به اهداف در زمان مشخص، بر روی انجام کارها به صورت منظم تمرکز میکنند. نظر شما در مورد کتاب ذهنیتت برنده چیست؟ لطفا اگر این کتاب را خواندهاید، حتما نظرات ارزشمند خود را با کافهبوک در میان بگذارید. با نظر دادن در مورد کتابها در انتخاب کتاب به همدیگر کمک میکنیم.
بنابراین، باید بر روی ۲۰ درصد اصلی تمرکز کرده و از هدر دادن زمان روی ۸۰ درصد بیفایده پرهیز کنیم. در نهایت، ایجاد یک محیط مناسب که شما را به سمت موفقیت سوق دهد، بسیار مهم است. اکثر افرادی که در نهایت عادتهای بد خود را ترک میکنند، قبل از موفق شدن چندین بار تلاش میکنند و شکست میخورند. ممکن است فوراً موفق نشوید، اما این به معنای این نیست که هرگز موفق نخواهید شد.
در زندگی همگی ما رویاهای بزرگی داریم که ممکن است در شرایطی آنها را بسیار دوردست و ناممکن ببینیم. البته این اصلاً بدان معنا نیست که برای تحقق آنها تلاش نکردهایم. ممکن است حتی بازههای زمانی مختلفی را برای رسیدن به این اهداف تعیین کرده باشیم، اما با گذر زمان و فرارسیدن ضربالعجلها، متوجه میشویم که همچنان دست خالی هستیم. در آن زمان ممکن است حس بیکفایتی و ناکامی اجازه ندهد همه چیز را از نو شروع کنیم. کتاب ذهنیت برنده نوشتهٔ جیمز کلیر و ترجمهٔ سبحان خسروجردی است و انتشارات میلکان آن را منتشر کرده است.
اهداف جسورانهای که دارید عالی هستند، اما ممکن است شما را از تغییرات واقعی که باید در عادتهای روزمرهتان ایجاد کنید، منحرف کنند. ما همه امیدها و رویاهایی داریم، اما این خواستهها میتوانند ما را وسوسه کنند تا به جای شروع با عادتهای کوچک، به دنبال تغییرات بزرگ و ناگهانی باشیم. به این موضوع میپردازد که چرا پایبندی به عادتهای خوب اینقدر سخت است. آیا تا به حال عزم خود را جزم کردهاید که به یک رفتار جدید پایبند باشید، اما بعد از یک هفته متوجه میشوید که اصلاً آن کار را انجام نمیدهید؟ این مشکل برای بسیاری از ما پیش میآید. ایجاد عادتهای خوب و تغییرات پایدار به شدت دشوار است، حتی اگر قصد بهبود خود را داشته باشیم. عادتها و کارهای روزمره خاصی وجود دارند که، صرفنظر از شرایطی که با آن مواجه هستید، دستیابی به موفقیت را آسانتر میکنند.
مثلاً معلوم شده است که نیت انجام این احتمال را که افراد شروع به ورزش کنند، بازیافت کنند، درسخواندن را ادامه دهند و حتی سیگار را ترک کنند افزایش میدهد. اما (درک این «اما» بسیار مهم است) تحقیقات تکمیلی نشان دادهاند که نیت انجام زمانی کارآمد است که هر بار فقط روی یک چیز تمرکز داشته باشید. James Clare در کتاب The Winning Mindset به ما توضیح می دهد که برای رسیدن به اهداف و موفقیت، چه افکاری باید داشته باشیم و چه دیدگاه هایی را باید تغییر دهیم. در این کتاب دلایلی که ذهن انسان به سمت تعویق انداختن کارها و اهداف تمایل دارد را به خوبی از دیدگاه علمی و منطقی شرح می دهد. اشتباه کردن در زندگی یک نعمت است؛ زیرا به ما این امکان را میدهد که یاد بگیریم و رشد کنیم.
تأثیر مرکب پایبند بودن به برنامهتان شما را به موفقیت بلندمدت میرساند. چهارمین راهبرد این است که روی داشتههایتان تمرکز کنید و به جای شکایت از کمبودها، به دنبال راهحل باشید. زمانی که نیاز به اجازه دیگران دارید، انتخاب اهداف نامعقول ایده خوبی است. به عنوان مثال، اگر میخواهید تجربهای خاص با حیوانات داشته باشید، به جای رفتن به باغ وحش، میتوانید یک گردش خصوصی ترتیب دهید. اما در زمینه عملکرد یا ظاهر، بهتر است اهداف بزرگی انتخاب نکنید. سایت پاور ورد مرجعی است برای دانلود انواع محصولات مورد نیاز از قبیل پاورپوینت ، مقاله ، تحقیق ، ریست پرینتر ، کتاب ، بروشور ، طراحی های گرافیکی ایرانی و خارجی و…
ثبت ديدگاه