کتاب صوتی حل معمای ازدواج با تئوری انتخاب یکی از کتابهای عمیق و تاثیر گذار در عرصه ازدواج در عصر حاضر است که نگرش شما را نسبت به مقوله … همچنین علی صاحبی زیر نظر آلبرت الیس، روان‌شناس آمریکایی، دوره‌های رسمی شناخت‌درمانی را گذرانده است و گواهی «طرح‌واره درمانی» را از جفری یانگ، بنیان‌گذار طرح‌واره درمانی، دریافت کرده است. این کتاب صوتی را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم. به هر حال خیلی‌ها توصیه می‌کنند این کتاب را خواننده‌ها به عنوان یکی از بهترین کتاب‌های خودیاری در دستور مطالعه قرار دهند و انتظارات خود را از آن بر همین اساس تعدیل و تنظیم کنند. ویلیام گلاسر، روانپزشکی است که از چارچوب‌های متعارف روانپزشکی فاصله گرفته است.

یخورده روی صندلی صاف بشینید، صاف، اکشن تون رو عوض کنید، اگه خودکار دست تونه لطفا خودکار رو اینطوری بذارین توی دهنتون که دهنتون مثل حالت خنده در بیاد، اگه ندارید هم انگشت تون رو بذارید. روابط مون با دیگران، با عزیزان، با Significant Others، با آدم های مهم زندگی مون. ما اگر رابطمون رو با اطرافیان و عزیزانمون خوب کنیم خیلی احساس قشنگ تری داریم، جهان هم درش به روی ما بازتره.

این تئوری، شیوهٔ کارکرد مغز آدمی را برای صدور رفتار تبیین می‌کند. «تئوری انتخاب» معتقد است هر آنچه از ما سر می‌زند، یک رفتار است؛ غذاخوردن، دعواکردن، دیر سر قرار رسیدن، خشمگین‌شدن، غمگین‌شدن، مضطرب‌شدن و… و همهٔ رفتارها از درون ما برانگیخته می‌شوند و معطوف به هدفی هستند. هدف هر رفتار، ارضای یکی از پنج نیاز اساسی ما است که عبارت‌اند از عشق و احساس تعلق، قدرت، تفریح، آزادی و بقا. تئوری انتخاب معتقد است هنگامی که افراد در ارضای نیازهای خود ناکام می‌شوند، دست به رفتار می‌زنند؛ یعنی رفتار و عمل خاصی را انتخاب می کنند تا شاید بدان وسیله نیازشان را برآورده کنند. تئوری انتخاب یک تئوری مبتنی بر روان‌شناسی کنترل درونی است که معتقد است گذشته بر زندگی کنونی ما اثر شگرفی داشته است، ولی تعیین‌کنندهٔ رفتار کنونی ما نیست.

بسیاری اوقات ممکن است خواسته یا ناخواسته علت مشکلات‌مان را به گذشته‌مان ربط دهیم؛ البته ما نمی‌توانیم تاثیر گذشته و حتی دوران کودکی را بر شخصیت و زندگی امروزمان انکار کنیم پی دی اف کتاب تئوری انتخاب علی صاحبی اما این گذشته نباید تبدیل به زندانی برای ما شود. ما می‌توانیم بازتابی از مشکلات روان شناختی را در روابط عاطفی ببینیم. دانلود کتاب تئوری انتخاب علی صاحبی درک و پذیرش این موضوع می‌تواند به ما کمک کند تا قدمی برای بهبود روابط و همچنین بهبود حال‌مان برداریم. وب سایت بانک فایل PDF کتاب تئوری انتخاب علی صاحبی 📕 607 صفحه را برای شما دوستان آماده کرده است. “تئوری انتخاب” توضیح می‌ دهد که برای همه اهداف عملی، ما هر کاری را که انجام می‌ دهیم، به انتخاب خودمان است. تنها چیزی که می‌ توانیم از آنها بگیریم یا به آنها بدهیم اطلاعات است.

این کتاب به توضیح نظریه‌ی انتخاب (Choice Theory) می‌پردازد که معتقد است تمامی رفتارهای ما ناشی از تلاش برای برآورده کردن نیازهای درونی‌مان است. گلسر در این کتاب بیان می‌کند که افراد در هر شرایطی دارای حق انتخاب هستند و رفتارهایشان بر اساس تصمیماتی است که برای رفع نیاز های خود می‌ گیرند. کتاب تئوری انتخاب نوشته‌ی ویلیام گلسر و ترجمه‌ی علی صاحبی، به بررسی نظریه‌ای در روانشناسی می‌پردازد که بر مبنای آن، رفتارهای انسانی ناشی از تلاش برای برآورده کردن نیازهای درونی است. تئوری انتخاب معتقد است که ما از طریق انتخاب‌های خود بر رفتارهایمان کنترل داریم و مسئولیت رفتارهای خود را باید بپذیریم. برای اینکه درک کنیم این نظریه چطور کار می‌کند، لازم است تا پیش از آن نکاتی را مرور کنیم که ما را به درک مشترکی از این موضوع می‌رساند. کتاب تئوری انتخاب علی صاحبی pdf اگر بپذیریم که تمام رفتار و اعمال ما برای ارضای این پنج نیاز اساسی ما انجام می‌شود، بنابراین می‌توانیم قبول کنیم که ما بر اعمالمان کنترل کامل داریم.

علی صاحبی در سال 2006 به مؤسسه‌ی ویلیام گلسر پیوست و اکنون نیز به عنوان مربی ارشد و عضو هیئت علمی این مؤسسه فعالیت می‌کند. او در سال 2008 از دکتر گلسر مجوزی رسمی دریافت کرد و از این طریق «مرکز آموزش واقعیت‌درمانی ایران» را بنیان نهاد. گلسر برای آموزش ایده‌های خود مؤسسه‌ای را در سال 1967 افتتاح کرد که در آن اصول تئوری انتخاب و روش‌های به‌کارگیری آن در کشورهای مختلف آموزش داده می‌شود. تئوری انتخاب نظریه‌ای درباره‌ی چرایی و چگونگی انجام رفتار انسان‌هاست. یکی از اصول این تئوری این است که تمامی انسان‌ها بر اساس نیازهایی همچون بقا، عشق، قدرت و آزادی رفتار می‌کنند.

در این کتاب ویلیام گلسر متهورانه در برابر رویکرد مسلط سنتی روان تحلیل گری موضع گیری کرده و ادعا میکند زیر ساخت های اصلی اختلالات روان شناختی و نشانه های مرضی بیماران نه تجربه های گذشته یا سرکوب ها و خاطرات واپس رانده شده به حوزه ناخودآگاه فرد که مسئولیت گریزی و نادیده انگاری واقعیت است. تئوری انتخاب بر کنترلی که هر فرد بر احساسات و رفتار خود دارد تأکید می کند. به این ترتیب می توان به این نتیجه رسید که اگر به تئوری انتخاب اعتقاد داشته باشیم مسئولیت زندگی خود را کاملاً می پذیریم و این مسئولیت به ما آزادی می دهد.