سبک هلر در “تبصره ۲۲” پر از نقدهای تند و تلخ به نظامی‌گری و بوروکراسی است. او با استفاده از شخصیت‌های غیرمنطقی، دیالوگ‌های پوچ و طنز، نشان می‌دهد که چگونه سیستم‌های بزرگ و پیچیده می‌توانند افراد را به دام انداخته و زندگی آن‌ها را تحت تأثیر قوانین بی‌معنا و غیرقابل تغییر قرار دهند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سبک نگارشی “تبصره ۲۲”، ساختار غیرخطی داستان است.

“تبصره 22” یک اثر کلاسیک به شمار می‌رود که از جنبه‌های مختلف انسانی و اجتماعی به بررسی جنگ و جنون اداری می‌پردازد. دیالوگ‌ها در این کتاب معمولاً پر از پارادوکس و منطق‌های معکوس هستند. هلر با استفاده از دیالوگ‌های پوچ و طنزآمیز، شرایط غیرمنطقی و بی‌معنی جنگ را به تصویر می‌کشد.

هر یک از دوره های آموزشی متمم یک «نقشه راه»  دارد که مسیر یادگیری آن درس را مشخص می‌‌‌کند. با مراجعه به صفحهٔ نقشه راه یادگیری می‌توانید نقشه راه‌های مختلف را ببینید و با دوره های متنوع متمم آشنا شوید. فروشگاه اینترنتی تهران کتاب با هدف رضایتمندی شما عزیزان سعی دارد که کتاب های متنوعی اعم از درسی ، کمک درسی ، عمومی ، دانشگاهی و ….. را در کمترین زمان ممکن به دستان پر مهر شما عزیزان برساند لازم به ذکر است که مسافت برای ما مهم نیست هرجای کره زمین که باشید براتون با سریعترین و ایمن ترین روش ممکن ارسال می گردد. آن روزی که تگزاسی را آوردند در بخش، یوساریان مشغول به‌هم ریختن آهنگ موجود در نامه‌ها بود.

تا آن زمان، کتاب هایی که به جنگ می پرداختند، اغلب کارهایی جدی بودند و لحنی تراژیک داشتند. جنگِ هلر اما یک کمدی سیاه بود که دستورهایی بی معنی و غیرعقلانی از جانب مقام های بالادستی و کاراکترهایی که فقط می خواستند زنده بمانند، در سراسر آن به چشم می آمد. این تبصره نمادی از یک پارادوکس بی‌رحمانه است که نشان می‌دهد فرار از جنگ و مرگ عملاً غیرممکن است.

رمان ضد جنگ «تبصره ۲۲» شاهکار رمان‌نویس و نمایش‌نامه‌نویس آمریکایی، جوزف هلر است که در ژانر کمدی سیاه از خشونت جنگ و بیزاری از آن می‌گوید. رمان تبصره 22 شاهکار رمان‌نویس و نمایش‌نامه‌نویس آمریکایی، جوزف هلر است که در ژانر کمدی سیاه از خشونت جنگ و بیزاری از آن می‌گوید. این رمان که اولین بار در اکتبر 1960 منتشر شد، تفکرات جوزف هلر درباره جنگ را به خوبی بازتاب می‌دهد. تفکراتی که با عقاید نسل دهه 60 که می‌خواستند در برابر قدرت، قد علم کنند، همراه و حرف دل آنها شد. تبصره 22 امروزه در زبان انگلیسی به موقعیت‌هایی گفته می‌شود که از آن‌ها راه گریزی نیست و باخت در آنها قطعی است. رمان ضدجنگ تبصره ی ۲۲ شاهکار رمان‌نویس و نمایشنامه نویس آمریکایی، جوزف هلر است که از خشونت جنگ و بیزاری از آن می‌گوید.

جوزف هلر، نویسنده و طنزپرداز آمریکایی، هشت سال از عمر خود را روی کتابی گذاشت که یکی از برترین آثار قرن گذشته‌ی میلادی محسوب می‌شود. رمان پیش رو که برای اولین بار در سال 1961 به انتشار رسید، اثری بلند در حوزه‌ی داستانی و سبک کمدی سیاه به شمار می‌آید و جزئیاتی از وقایع مربوط به سال‌های ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۴ در خلال جنگ جهانی دوم را روایت می‌کند. رمان تبصره ی 22 به عنوان یکی از رمان‌های برتر قرن بیستم شناخته می‌شود. داستان به گونه‌ای نوشته شده‌ است که زمان گذرا و از دیدگاه افراد مختلف بیان شده‌ است. شخصیت بارز این رمان  افسری امریکایی به نام “یوساریان” است که در نیروی ویژه هوا-دریای آمریکا و در اسکادران بمب افکن b-25 خدمت می‌کند. او غالبا از زیر کارها در می رود، و مرگ در جنگ را شجاعت نمی داند.

هلر از روایت‌های خطی و پیوسته اجتناب می‌کند و به جای آن از فلش‌بک‌ها و جابه‌جایی‌های زمانی استفاده می‌کند. این ساختار به گونه‌ای است که وقایع و شخصیت‌ها به صورت تکه‌تکه و در طول داستان آشکار می‌شوند. خواننده باید این تکه‌ها را کنار هم بگذارد تا تصویر کاملی از داستان و شخصیت‌ها به دست آورد.

در میان باندپیچی دو آرنجش زیپی مثل لب دوخته شده بود که از میانش با ظرفی شفاف به او مایعی شفاف می‌خوراندند. لولهٔ بی‌صدایی از جنس روی از گچِ کشالهٔ رانش بیرون زده و وصل شده بود به شلنگ باریک لاستیکی‌ای که ضایعات کلیه‌هایش را حمل می‌کرد و به طرز کارآمدی می‌چکاند توی ظرف شفاف تشتک‌داری که روی زمین قرار داشت. وقتی ظرف کف زمین پُر بود، یا ظرف غذادهندهٔ روی بازوهایش خالی بود، بلافاصله جای این ظرف‌ها را عوض می‌کردند تا آن املاح بتوانند دوباره به داخل بدن برگردند. راستش کل آن چیزی که از این سرباز سفیدپوش می‌دیدند حفرهٔ سیاه ساییده‌شده‌ای جای دهانش بود. نویسنده  در جبهه‌های جنگ جهانی دوم حضور داشت، ماموریت‌هایی انجام داد و مرگ را با گوشت و پوست خود احساس کرد.