این سبک نگارش، باعث شده است که رمان یادداشت‌های زیرزمینی، اثری ماندگار و تأثیرگذار باشد. یادداشت‌های زیرزمینی، رمانی عمیق و پرمعنا است که به مسائلی مانند ماهیت وجود انسان، آزادی اراده، و معنای زندگی می‌پردازد. این رمان یکی از مهم‌ترین آثار ادبیات روسیه و جهان است. فئودور داستایفسکی در این رمان از زبان مردی سخن می‌گوید که از آگاهیِ زیاد نسبت به سایر مردم عادی، به کنج انزوای زیرزمینش خزیده و گویی مقابل فلاکت روزگار و جهالت مردم مشغول طغیانی منفعلانه است.

انگار که او با خودش مشغول صحبت و درگیری است و نوشتن بهانه برای تخلیه ذهنِ کلافه شده خودش است. همانطور که داستایفسکی پیش از شروع رمان می‌گوید، در بخشِ اول کتاب یعنی زیرزمین، مرد زیرزمین سعی در معرفی خودش به ما دارد. ما به حرف‌های او اعتماد زیادی نداریم زیرا آنقدر گفته‌هایش پاراروکسی و متناقض است که ما تا آخر نمی‌توانیم هویتِ ثابت و مشخصی را به او نسبت بدهیم. داستایفسکی با عمق بخشیدن به شخصیت‌ پردازی، به تحلیل روانشناختی شخصیت‌ هایش می‌ پردازد که می‌ تواند برای کسانی که به روانشناسی انسان علاقمندند، بسیار آموزنده باشد.

با این کار، هر زمان که نیاز به استفاده از خدمات ما داشته باشید، تنها با یک کلیک می‌ توانید وارد سایت شوید و به تمامی پروژه‌ های دانشگاهی و علمی خود دسترسی پیدا کنید. اگر به رمان‌های فلسفی و روان‌شناختی علاقه دارید، بی‌تردید شاهکار نویسنده‌ی روس شما را شیفته‌ی خود خواهد کرد. می‌توانید این کتاب را از سایت ایران جزوه دانلود نموده و آن را به مجموعه دانلود خود اضافه کنید. تعریض‌ها و کنایات داستایوفسکی در این یادداشت‌ها همه به قدرتی است که قائمه عالم کنونی است و این عالم را راه برده اما اکنون دچار تزلزل و بحران سهمناکی است که نشانه هایش در همه عالم پیداست. داستان حاضر گزارشی است از وضع بشر در دوره جدید، گزارشی که به جامه مبدل افسانه درآمده است. یکی از نقد هایی که بنظرم به آتش بر اّب وارده، تفسیر های زیادیه که انتهای کتابش میاره.این باعث بیشتر شدن حجم کتاب و بالارفتن قیمت میشه.

سایت میهن دانلود تابع قوانین  در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارید، خواهشمند است به ما اطلاع دهید. تمام محصولاتی که لینک دانلود آنها در ایران جزوه در دسترس می باشد، مشمول قانون حق نشر و کپی رایت نمی باشند. این تضاد در شخصیت راوی، باعث می‌شود که خواننده به تأمل درباره‌ی ماهیت انسان و طبیعت وجود او بپردازد. او فردی است که از یک سو به دنبال معنا و هدف در زندگی است، اما از سوی دیگر با ناامیدی و پوچی روبرو می‌شود. تمام محصولاتی که لینک دانلود آنها در پارس جزوه در دسترس می باشد، مشمول قانون حق نشر و کپی رایت نمی باشند.

راوی از همه چیز شکایت دارد و در برابر رفتارهای انسانی و آروغ‌های روشن فکری گله می‌کند. داستان با این جمله شروع می شود “من آدم مریضی هستم  …”؛ راوی خود را کینه‌توز و بدجنس می‌خواند. از درد جسمانی‌اش می‌گوید؛ اما اعتقادی به دکتر ندارد. در واقع راوی با توصیف خود در قسمت نخست کتاب به جامعه‌ای اشاره می‌کند که هر اندازه میزان سواد و علمش بسیار باشد، باز از رفتار و فکر خرافی گرایانه خود دست برنمی‌دارد .

داستایفسکی در یادداشت‌های زیرزمینی از زبان مردی سخن می‌گوید که از آگاهیِ زیاد نسبت به سایر مردم عادی، به کنج انزوای زیرزمینش خزیده و گویی مقابل فلاکت روزگار و جهالت مردم مشغول طغیانی منفعلانه است. زیرزمین در اینجا نمادی از بریدگی از اجتماع و بیگانگی است. فیودار داستایفسکی کتاب یادداشت‌های زیرزمینی را در سال ۱۸۶۴ منتشر کرد. یکی از عجیب‌ترین رمان‌هایش که در آن به پیچیده‌ترین جنبه‌های روانشناختی انسان پرداخته است. منتهی با فرمی که از دیگر آثار او فاصله بسیار زیادی دارد. برای دریافت کتاب یادداشت‌های زیرزمینی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

داستایوفسکی، نامه‌های شخصی و نوشته‌هایی نیز که پس از مرگ وی منتشر شده‌اند را در کارنامۀ نوشتاری خویش دارد. منتقدان، این شخصیت‌های زنده، طبیعی و برخوردهای کاملاً انسانی آنها را ستایش کرده‌اند. آدمی از این قماش، مثل یک گاو وحشی، مستقیم به هدفش زل می‌زند، شاخش را می‌گیرد رو به پایین و فقط دیوار است که می‌تواند متوقفش کند. درضمن، این آقایانِ فعال و آدمهای مستقل به دیوار که می‌خورند، دیگر کم‌می‌آورند و تسلیم می‌شوند، یا به قول ورق‌بازها رد می‌کنند. اما نکته اینجاست که برای آنها، مثل ما آدمهای اهل اندیشه که به‌تَبَع این اهل‌اندیشه‌بودن، هیچ‌کاری هم نمی‌کنیم دیوار موجب بهانه نمی‌شود. آن‌ها با خوردن به دیوار، راهشان را، که اغلب هم ایمانی به آن ندارند، اما از آن راضی هستند، کج نمی‌کنند.

اگر می‌خواهید فلسفه و اندیشه‌های روانشناختی داستایفسکی را بهتر درک کنید و بدانید که پشتِ هرکدام از رفتارهای عصیان گونه قهرمانان داستایفسکی، چه افکار و دلایلی پنهان است این کتاب عجیب و متفاوت را از او بخوانید. این مبحث از کتاب ما را به یاد کتاب همزاد داستایفسکی می‌اندازد. وقتی که از همه همکارانش که جایگاه خوبی دارند بیزار است، از طرفی خود را با همه‌شان بیگانه و جدا می‌داند.

نوعی گریختن از بیرون به درون، به تصویر کشیدن عمیق‌ترین احساسات انسانی و پذیرش نوعی از تنهایی و انزوا که محصول برخورد با اجتماع است. سایت فایل سل شما را به خواندن ادامه این مطلب دعوت می کند. 🔹بخش نخست کتاب یادداشت‌های زیرزمینی دارای یازده قسمت است. راوی زمانی که شروع به نوشتن داستان می‌کند، چهل ساله است. او کتابش را در کنجی از زیرزمین که می‌توان آن را نماد تنهایی و انزوا دانست می‌نویسد. او از آگاهی نسبتا زیادی نسبت به دیگر افراد جامعه برخوردار است و در برابر جهل و فلاکت مردم طفیانی بیهوده را آغاز کرده است.