7سال بعد از اینکه فوزیه از خانواده سلطنتی ایران جدا شد و به مصر رفت، محمدرضاشاه که هنوز دهه اول پادشاهی‌اش را تمام نکرده بود با زن دیگری ازدواج کرد. کتاب کاخ تنهایی می‌تواند به نوبه‌ی خود، برگی باشد از آنچه که هفت سال، از سی‌و هفت‌ سال تاریخ سلطنت پهلوی دوم را در خود جای می‌دهد. چنانچه خانم اسفندیاری در مقدمه کتابش شرح داده، او این خاطرات را به کمک لویی والانتن از روزنامه‌نگاران فرانسوی نوشته است.

“ثریا اسفندیاری” نتوانست هیچ فرزندی اعم از دختر و پسر برای شاه بیاورد و همزمان شدن نازایی همسر دوم محمدرضاشاه با حوادثی مانند مسأله نفت و کودتای ۲۸ مرداد، پایه‌های سلطنت او را متزلزل ساخته بود.شاه تا یک سال پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ مسأله بچه دار نشدن را جدی نگرفته بود اما پس از آن همراه ثریا برای درمان به آمریکا سفر کرد. با این حال، چند پزشک بعداً پادشاه را متقاعد کردند که ثریا نمی‌تواند ولیعهدی برای او به دنیا بیاورد و در اسفند ۱۳۳۶ شاه و ثریا طلاق خود را اعلام کردند. کتاب “کاخ تنهایی” جزییات این اتفاقات را از دید ملکه‌ی سابق ایران دربردارد. کاخ تنهایی” اثری به قلم “ثریا اسفندیاری”، ملکه‌ی دوم ایران است که آن را با همکاری “لویی والانتن” به رشته‌ی تحریر در آورد. پادشاه شدیدا شیفته‌ی عروس جدیدش بود اما مشکلات زیادی در انتظار ثریا و محمدرضا بود.بسیاری از تجار و بازرگانان موظف بودند هدایایی را برای جشن عروسی شاه که حسابی تدارکش را دیده بود و خوراک و نوشیدنی‌هایش را از بلژیک سفارش داده بود، به تهران روانه کنند. اما هنوز زمان زیادی از عشق شاد و رویایی آنها نگذشته بود که سلطنت بار دیگر خود را با بحران جانشینی روبرو دید.

ثریا از زمان ازدواج با شاه، به دلیل زیبایی منحصربه فردش مورد توجه گسترده مطبوعات داخلی و خارجی بود. تصویر او بارها روی جلد مجلات و روزنامه‌های غربی به‌عنوان ملکه ایران رفته و شهرتش جهانی شده بود. چند سال پس از این ازدواج، مطابق با آزمایش‌های پزشکی مشخص شد که او نمی‌تواند با شاه صاحب فرزند شود و به این ترتیب سلطنت ایران بی‌ولیعهد می‌ماند. شاه از ازدواج اول پسری نداشت که به‌عنوان جانشین و ولیعهد سلسله پهلوی بگمارد. بعد از آن سعی کرد به‌صورت آهسته موقعیت خود را در سیاست ایران از یک شاه تشریفاتی ارتقا بخشد.

با این حال در حالت تجرد به‌سر می‌برد و تلاش هایش هم بی‌ثمر مانده بود تا اینکه عروس جدید خانواده سلطنتی را از میان خانواده‌ای برگزید که سابقه درگیری و پدرکشتگی با خاندان پهلوی داشت. ولی افسوس پیش از آنکه مذاکرات ادامه یابد، در همان سال، او و پدرش هر دو درگذشتند. اوضاع ناگهان دگرگون شد، زیرا که دارایی دو مرد می بایست میان وارثان متعدد تقسیم می شد.

شاه تا یک سال پس از کودتای 28 مرداد 1332 مسئله بچه دار نشدن را جدی نگرفته بود اما پس از آن همراه ثریا برای درمان به آمریکا سفر کرد. با این حال، چند پزشک بعدا پادشاه را متقاعد کردند که ثریا نمی تواند ولیعهدی برای او به دنیا بیاورد و در اسفند 1336 شاه و ثریا طلاق خود را اعلام کردند. کتاب کاخ تنهایی pdf جزییات این اتفاقات را از دید ملکه‌ی سابق ایران دربردارد. خاطرات اعضای جداشده از خانواده‌های سلطنتی که دریچه‌ای است به اندرونی کاخ‌ها، همیشه علاقه‌مندان خاص خودش را دارد. او خاطراتش را در کتاب کاخ تنهایی pdf در سال ۱۹۹۱ میلادی منتشر کرد. کتاب کاخ تنهایی pdf یکی از زندگینامه های جذاب و خواندنی به قلم ثریا اسفندیاری (همسر دوم شاه) می باشد.

دختر نوجوانی را مردی به نكاح خود درمی آورد و سپس به سبب صرفا نازایی زن جوان را رها می‌سازد و سرنوشت، ثریا را راهی ایتالیا می‌كند. آثار آرش تنهایی در مجموعه پیوستگی پنهان نمایشی است از ترسیم وضعیت زنان ایران آرش تنهایی در این آثار راوی اندوه و سکوت است. با وجود رابطه عاشقانه‌ای که میان او و شاه برقرار بود، سرانجام ازدواج آنان به جدایی انجامید. به عبارت بهتر – خاطره در درون خاطره بیان می‌شود، و به همین جهت افعال در پاراگراف‌ها، در زمان «گذشته» یا زمان «حال» وجوه تصریفی فعل به کار می رود.

در آن دوران، ده‌ها روزنامه و مجله برای فروش بیشتر، عکس‌های نویسنده کتاب کاخ تنهایی pdf را چاپ می‌کردند و اخبار سفرها و دیدارهایش را بازتاب می‌دادند. ثریا برای شاه محبوبیت آورده بود اما شاه ولیعهد می‌خواست و همین باعث پایان این ازدواج شد. داستان زندگی او و مشکلاتش در دوران سلطنت محمدرضا شاه را روایت می‌کند. ثریا، دختر خلیل خان بختیاری و همسر محمدرضا شاه، که با آرزوی بازیگری وارد کاخ شد، با مشکلاتی از جمله نازایی و بحران‌های سیاسی مانند کودتای ۲۸ مرداد مواجه شد. کتاب کاخ تنهایی pdf به‌خصوص برای شناخت بهتر از شخصیت محمدرضا پهلوی و روان‌شناسی شخصیت او و همچنین وقایع دوران زمامداری دکتر مصدق و کودتای مرداد۱۳۳۲ منبعی قابل ارجاع است. کتاب کاخ تنهایی اثری به قلم ثریا اسفندیاری، ملکه‌ی دوم ایران است که آن را با همکاری لویی والانتن به رشته‌ی تحریر در آورد.

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت نوآوران فن آوازه (فروشگاه آنلاین دیجی‌کالا) می‌باشد. ثریا مدتی در ایتالیا زندگی کرد و با یک کارگردان ایتالیایی زمینه‌های یک زندگی مشترک را آغاز کرده بود که او نیز در حادثه‌ای هواپیمایی درگذشت. در ۱۹۰۴ (۱۲۸۳ خورشیدی)، در یک روز خوش هوا و پر غنیمت برای گل سرخ های اصفهان، جورج رینولدز انگلیسی، نماینده سرمایه دار معروف لندنی ویلیام ناکس دارسی، به سراغ خان‌های بختیاری آمد و به آنها گفت که از سه سال پیش، بیهوده به دنبال یافتن نفت در ایران بوده است.

“ثریا اسفندیاری” نتوانست هیچ فرزندی اعم از دختر و پسر برای شاه بیاورد و همزمان شدن نازایی همسر دوم محمدرضاشاه با حوادثی مانند مسئله نفت و کودتای ۲۸ مرداد، پایه‌های سلطنت او را متزلزل ساخته بود. او در جشن سفارت ایران در انگلیس با شمس پهلوی که به دنبال عروسی برای برادرش، محمدرضا بود، آشنا شد.شاه از عکس او استقبال کرد و ثریا که آرزوی بازی در سینما و حضور در هالیوود را داشت، درست مانند پرنسسی که پایش را از قصه‌ها بیرون گذاشته، با لباس عروسی در کاخ شاه ظاهر شد. هنگامی که این کتاب را که متن اصلی اش به زبان فرانسه نوشته شده است، می خواندم، نشر شیوا و سبک ویژه آن را شایان توجه دیدم به گفته خانم ثریا – آقای لویی والانتن در نوشتن این خاطرات با ایشان همکاری داشته است، و نگارنده در میان نویسندگان روز مطبوعات فرانسه، سبک نگارش کسانی مثل ژان گو یا لویی والانتن و چند نفر دیگر را دوست دارم. هنگامی که این کتاب را که متن اصلی اش به زبان فرانسه نوشته شده است، می خواندم، نشر شیوا و سبک ویژه آن را شایان توجه دیدم به گفته خانم ثریا – آقای لویی والانتن در نوشتن این خاطرات با ایشان همکاری داشته است، و نگارنده در میان نویسندگان روز مطبوعات فرانسه، سبک نگارش کسانی مثل ژان گو یا لویی والانتن و چند نفر دیگر را دوست دارم.