یالوم در این رمان به طرز ماهرانهای عناصر واقعی تاریخی و فلسفی را با داستانسرایی خیالانگیز ترکیب میکند. او به ویژه بر روی موضوعاتی چون معنای زندگی، مرگ، آزادی، و تنهایی تمرکز دارد و این مفاهیم را از طریق شخصیتهای خود به تصویر میکشد. رمان به شیوهی سومشخص روایت شده است و شخصیت واقعی این افراد در آن بهنوعی تغییریافته است؛ اما کلیت ماجرا این است که یالوم توانسته است با روش متفاوت خود در روایت، تصویر جالبی از ذهنیت بزرگان دنیای فلسفه و روانشناسی ایجاد کند. هشت سال است با هدف افزایش و سادگی مطالعه، کتابها راه اندازی شده و در این سالها منبعی بزرگ از کتابهای پی دی اف به رایگان در اختیار کاربران عزیز قرار داده ایم.
بروئر موافقت میکند، زیرا او به خوبی درباره ترس عشق و تنشهای بعد از آن آگاهی دارد. به طور کلی، خواندن کتاب “وقتی نیچه گریست” میتواند به خواننده امکان بدهد تا به تأمل در مسائل زندگی و انسانی بپردازد، نظریات فلسفی را بشناسد و به طور شخصی و روانشناختی رشد کند. کتاب وقتی نیچه گریست در واقع تلاشی است برای تلفیق عناصر تاریخی، روانشناختی و فلسفی. در طول داستان، خواننده با مفاهیم و ایدههای نیچه و شوپنهاور آشنا میشود و به بحثهای عمیقی دربارهٔ زندگی و معنای آن در مواجهه با مشکلات و دردسرهای انسانی مشاهده میکند. کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است.
نیچه و بروئر در دوره یکدیگر زندگی و کار میکردند، اگر چه هیچ شواهدی از ملاقات آنها وجود ندارد، ولی اروین یالوم از این دو شخصیت برجسته کتابی منحصر به فرد نوشته است. بروئر مدام تلاش میکند تا نیچه را به جلسات معاینه پزشکی خود بکشاند، ولی نیچه هرگونه تلاش او را برای ایجاد مکالمات شخصی نمیپذیرد. بروئر درک میکند که او با شخصی بسیار باهوش و خوددار طرف است و به راحتی نمیتواند وارد روح و روانش شود. در نهایت هر دو به توافق میرسند که بروئر تنها علائم فیزیکی نیچه را بررسی کند. او در سال ۱۹۵۶در دانشگاه بوستون در رشتهٔ پزشکی و در سال ۱۹۶۰ در رشتهٔ روانشناسی فارغالتحصیل شد و او در سال ۱۹۶۳ مشغول به تدریس در دانشگاه استنفورد شد. او در همین دانشگاه توانست روانشناسی هستیگرا یا اگزیستانسیال را ابداع کند.
کتاب وقتی نیجه گریست نوشته اروین دی یالوم روانپزشک و استاد دانشگاه استنفورد است. کتابی که در سال 1992 به زبان انگلیسی منتشر شد و روایتی از روانکاوی افراد مهم و سرشناس قرن 19 مانند نیچه میباشد. این کتاب در واقع تلفیقی از خیال و واقعیت است که آغازگر آن دیدار خیالی نیچه، فیلسوف آلمانی و دکتر برویر که یک روان درمانگر است، خواهد بود. یالوم ترجمه سپیده حبیب توسط انتشارات قطره به چاپ و انتشار رسیده است. این کتاب داستان خیالی از روابط بین فریدریش نیچه فیلسوف و یوزف بروئر یکی از بنیانگذاران علم روانشناسی است.
حتی اگر نخواهید سراغ کتابهای دیگری بروید، داستان نیچه در این کتاب تا ابد در ذهن شما میماند و اینْ هنر یالوم است. دکتر سپیده حبیب ( متولد ۱۳۴۹ در شهر تهران) فعال در زمینه روانپزشکی و ترجمه آثار در این حوزه است وی بهخاطر ترجمه آثار «اروین د. سپیده حبیب دوران ابتدایی را در مدرسه فرهاد و دبیرستان را در دبیرستان هدف گذرانده است. وی دکتری عمومی خود را در سال ۱۳۷۵ و پس از آن تخصص روانپزشکی را در سال ۱۳۸۱ در دانشگاه علوم پزشکی ایران به پایان رساند.
با کتاب سبز در تمامی موضوعات مانند داستان و رمان، مجله، موفقیت و روانشناسی، تاریخی، کامپیوتر، علمی، دانشگاهی، کتاب صوتی و…کتاب برای دانلود قرار داده شده است. تمامی کتابهای موجود با در نظر گرفتن حقوق مولفان برای دانلود رایگان انتشار یافتهاند. تمامی مولفان میتوانند کتابها و مقالات با ارزش خود را برای انتشار رایگان به کتاب سبز ارسال کنند. این کتاب را به کسانی که میخواهند رمانی روان و سرگرمکننده بخوانند که در آن مسائل روانشناسی و فلسفی به سادهترین شکل خود بیان شدهاند پیشنهاد میکنیم. وقتی نیچه گریست دروازهٔ ورود شما به کتابهای جدیتر فلسفی و روانشناسی است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای مجموعه کتابهاست. «چهار هفتهٔ بعد، ساعت چهار بعدازظهر، برویر پشت میز مطبش در ساختمان شمارهٔ هفت، خیابان بکر نشسته بود و بیصبرانه ورود دوشیزه لو سالومه را انتظار میکشید. در نوشتن از خیلی اطلاعات واقعی، از قبیل نامهها و خاطرات نیچه در داستان پردازی استفاده کرده است.
ثبت ديدگاه