کتاب هنر جنگ به‌طور خلاصه شامل محاسبات و برآورد‌هایی‌ست که هر جنگنده، پیش از ورود به عرصه‌ی نبرد و در حین آن، باید آن‌ها را به‌خوبی بررسی کند و مورد توجه قرار دهد. سون تزو برای توضیح مباحث خود، بیانی خشک و رسمی ندارد؛ بلکه برای فهم بهتر مطالب توسط مخاطب و ثبت عمیق آن‌ها در ذهن وی، از اشاره‌های نغز و کوتاه و تمثیل‌های قابل‌درک بهره می‌گیرد. نویسنده‌ی این کتاب، اساس نبرد را از طبیعت الهام می‌گیرد و اصول حرکت نظامی را به حرکت آب تشبیه می‌کند؛ از شیوه‌های فریب دشمن می‌گوید و اصول مدیریت و هدایت نبرد را برمی‌شمارد. از همین روست که باید کتاب هنر جنگ را نه یک کتاب آموزش جنگی، بلکه درس و حکمتی برای زندگی واقعی بدانیم. از این نظر نیز کتاب هنر جنگ را در عین قدمت بالا و ارزش تاریخی‌اش، می‌توان یکی از نمونه‌های پیش‌رو و متفاوت در میان رساله‌های نظامی دانست. شاید در نگاه اول به‌نظر آید که کتاب هنر جنگ، توضیحی ساده و رسمی درباره‌ی قدرت حملات نظامی و نحوه‌ی چینش سرباز‌ها در میدان نبرد باشد.

تصور کنید با گشودن یک کتاب، مردی خردمند از صد‌ها سال گذشته و از دیار جنگ و جنگ‌آوری یعنی چین، مقابل شما بنشیند و حاصل سال‌ها زندگی پربار خود در میدان‌های نبرد را برای شما بازگو کند. این تجربه‌ای‌ست که می‌توانید با خواندن کتاب هنر جنگ (The Art of War) به دست بیاورید. داستان معروفی درباره او وجود دارد که مربوط به قبل از استخدامش در ارتش می‌شود.

اما شاید تعجب کنید اگر بدانید که سون تزو نبرد را چیزی فراتر از حملات، نوع سلاح‌ها و تعداد نفرات می‌دانست. درحقیقت از اولین نکاتی که نویسنده‌ی کتاب هنر جنگ به خواننده‌ی خود یادآوری می‌کند آن است که جنگ، مفهومی ورای عناصر و عوامل مادی‌ست و بیش از آنکه به اسلحه و سپاه وابسته باشد، به روحیه و عوامل روانی گره خورده است. اما تا پیش از آنکه کتاب هنر جنگ به نگارش درآید، بسیاری از این استراتژی‌ها همچنان در قالب نقل‌قول‌های شفاهی و قانون‌های نانوشته باقی مانده بودند و همیشه جای خالی اثری مدون برای بیان اصول جنگ‌آوری، احساس می‌شد. این ایده در قرن چهارم پیش از میلاد و در بحبوبحه‌ی حکم‌رانی پادشاهان خون‌ریز چین، بالاخره توسط سون تزو به واقعیت بدل گشت. گفته‌های این فیلسوف و فرمانده‌ی نظامی، آنچنان بدیع و پرمغز بود که نه‌تنها رضایت و توجه پادشاه وقت را جلب کرد، بلکه به چراغ روشنی برای جنگ‌آوران بزرگ تبدیل شد.

کسی جنگ را می برد که بداند چگونه با نیروهای زیردست و بالا دست تعامل و همکاری داشته باشد. کسی جنگ را می برد که بداند چه موقع حمله کند و چه موقع نه. چشم انداز ما توانمند سازی سازمان ها و فروشگاه و بنگاه های تجاری  به علوم نوین بازاریابی و سرمایه گذاری در ایران می باشد. 3- بعد از آن، رزمایش تاکتیکی مطرح می‌شود، چیزی که دشوارتر از آن وجود ندارد.

این بخش از گوگل به ما کمک می‌کند تا با کمک نتایج جستجوی کاربران، توجه به این کتاب را بسنجیم. برای داشتن معیار مقایسه، چند کتاب نزدیک به فضای هنر جنگ را در مقام مقایسه قرار دادیم. او استدلال کرد که اگر فرماندهان متوجه دستور شده باشند اما سربازان از دستور پیروی نکنند، تقصیر بر گردن فرمانده است.

در این داستان آمده است که یک روز پادشاه از سان تزو می‌خواهد که به زنان حرم‌سرا آموزش نظامی بدهد. سان تزو برای این کار، زنان را به دو دسته تقسیم می‌کند و دو زن موردعلاقه پادشاه را به‌عنوان فرمانده این دو گروه منسوب می‌نماید. سان تزو می‌گوید که اگر سربازان دستور را درست متوجه نشوند، فرمانده مقصر است. سپس دوباره دستورش را تکرار می‌کند و بازهم با خنده‌زنان مواجه می‌شود. سان تزو با اینکه می‌دانست ممکن است پادشاه را ناراحت کند، اما دستور اعدام دو زن موردعلاقه او را داد.

کتاب هنر جنگ سون تزو – حسن حبیبی PDF توسط وب سایت جزوه پرو برای شما عزیزان تهیه شده است ، درس‌هایی از دل سده‌ی چهارم پیش از میلاد مسیح، اما همچنان تازه و امروزی! که گاهی در زمینه ی موفقیت و کسب و کار و تجارت نیز بسط داده میشود.دو هزار و پانصد سال قبل فردی به اسم سان تزو تصمیم خواهد گرفت که همه ی چیزهایی که درمورد جنگی یاد گرفته را به کتاب تبدیل کند. او کتابی می نگارد و به پادشاه زمان خود پیشکش میکند و اسمش را هنر جنگ می گذارد.