البته نوآوری نیما یوشیج در شعر فارسی با اقبال همه‌ی ادیبان مواجه نشد و بسیاری به او انتقادات تندی وارد کردند. البته نوآوری نیما یوشیج در شعر فارسی با اقبال همه‌ی ادیبان مواجه نشد و بسیاری به او انتقادات تندی وارد کردند. کتاب هفت کتاب نیما یوشیج، یک مجموعه گرانبها از آثار و سروده‌های شاعر معاصر و پدر شعر فارسی، نیما یوشیج است. این اثر با غنی بودن از اشعار بی‌نظیر و تأثیرگذار، نمایی جامع و ژانرهای مختلف از ابداعات شاعرانه نیما یوشیج ارائه می‌دهد. نیما یوشیج، پدر شعر نو فارسی، با آثاری که از دهه‌ی ۱۳۰۱ آغاز شد و تا دوران حیات ادامه یافت، ارث بزرگی در تاریخ ادبیات ایران گذاشت. در اینجا به بررسی چند کتاب برجسته از آثار این شاعر بزرگ می‌پردازیم.

با طراحی‌های زنده و رنگارنگ، او به دنیای توکایی حیات و جذابیت می‌بخشد. این تصاویر نه تنها داستان را تداعی می‌کنند بلکه به خواننده اجازه می‌دهند تا در داستان فراگرفته و به دنیای جذاب داستان وارد شوند. توکایی در قفس به عنوان یکی از اثرات کودکانه نیما یوشیج، جزو کتب محبوب در طیف وسیعی از خوانندگان جوان و کودکان محسوب می‌شود. این کتاب به دلیل ترکیب منحصر به فردی از داستان جذاب، شخصیت‌های مهربان، و تصاویر زیبا، توانسته است جاذبه خاص خود را در بازار کتاب‌های کودکانه به دست آورد. دفترهای نیما، با ترکیب هنر و زبان، به خواننده این امکان را می‌دهد که به نگاهی نو و عمیق به زندگی و آثار نیما یوشیج بیندازد و از دنیای غنی و پویای این شاعر بزرگ، لذت ببرد. کتاب‌هایی که در اینجا معرفی کردیم از بهترین کتاب‌های نیما یوشیج به حساب می‌آیند.

هر یک از این سه جلد به نحوی منحصر به فرد، زندگی، اشعار، و یادداشت‌های روزانه‌ی نیما یوشیج را دربر می‌گیرند. کندوهای شکسته، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و فوق‌العاده از نیما یوشیج است که برای نخستین بار در سال ۱۳۵۴ توسط انتشارات نیل به چاپ رسید. این کتاب شامل پنج داستان جذاب به نام‌های بدنعل، غول و زن، ارابه‌اش و در طول راه است، هرکدام نمایانگر ابتکار و خلاقیت شگفت‌انگیز نویسنده معاصر فارسی می‌باشد. مرقد آقا، داستانی بی‌نظیر از دستان نیما یوشیج است که در سال ۱۳۰۹ به چاپ رسید و توسط انتشارات مرجان در تعداد محدودی منتشر شد.

این کتاب با داستانی ساختارشکنانه و جذاب، در چشمه‌های طنزآمیز و دلنشین، بیانگر واقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه می‌شود. کتاب «توکایی در قفس» داستانی کودکانه به قلم نیما یوشیج است که اولین بار در سال ۱۳۵۰ توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد. نقاشی‌ها و تصویرسازی‌های کتاب «توکایی در قفس» توسط بهمن دادخواه تصویرگر خوش‌قریحه و مشهور معاصر انجام شده است. کتاب «ماخ اولا» مجموعه‌ی ‌شعری از نیما یوشیج است که اولین بار در سال ۱۳۴۴ و پس از مرگ نیما توسط انتشارات شمس منتشر شد. نام این کتاب که عنوان یکی از اشعار نیما است، برگرفته از اسم رودخانه‌ای در نزدیکی یوش، زادگاه شاعر فقید است. از جمله کسانی که در این مدرسه تدریس می‌کردند نظام وفا بود که از شاعران بزرگ آن دوره به حساب می‌آمد.

کتاب «مرقد آقا» داستانی جذاب و ساختارشکنانه از نیما یوشیج است که برای نخستین بار در سال ۱۳۰۹ توسط انتشارات مرجان و در تعداد محدود منتشر شد. داستان ساده و در عین حال طنزآمیز و دلنشین این کتاب به تعصبات و جهل عوام می‌پردازد. نکته‌ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که اشعار نیما یوشیج هم وزن دارند و وزن این اشعار نیز همچون دیگر اشعار کلاسیک عروضی است. تنها تفاوت اشعار نیمایی با اشعار کلاسیک از نظر وزن این است که در اشعار نیمایی طول مصرع‌ها با هم برابر نیست. این موزه دارای گالری‌های متنوعی است که معرف زوایای بی‌شمار زندگی نیما و همچنین فضایی است که او در آن بزرگ شده است.

نیما یوشیج کتاب‌های دیگری دارد که از آن‌ها می‌توان به کتاب «شاعرانه‌ها و باورانه‌ها در نامه‌ها و نثر نیما» اشاره کرد. شما می‌توانید کتاب‌های الکترونیکی نیما یوشیج را در کتابراه بخوانید. نیما یوشیج (Nima Yooshij)، با نام اصلی علی اسفندیاری، در 21 آبان سال 1276 در یوش مازندران به دنیا آمد. پدر نیما یوشیج ابراهیم خان اعظام السلطنه بود که با دامداری و کشاورزی روزگار خود و خانواده‌اش را می‌گذراند. نیما یوشیج به‌طور سنتی در روستا و در یک مکتب تحصیلات ابتدایی خود را سپری کرد.

داستان توکایی در قفس در دنیایی جادویی و پر از شگفتی‌ها غرق می‌شود. توکایی، کاراکتر اصلی داستان، با دلباختگی و خلاقیتش، کودکان را به یک سفر دل‌نشین در دنیای خیال می‌برد. این داستان به شیوه‌ای جذاب و دلنشین، ارزش‌های مثبتی چون دوستی، همدلی، و خلاقیت را به خواننده‌های جوان منتقل می‌کند.

مردمی که بدون تفکر و تعمق، به سرپیچی از سنت‌ها و معتقدات گذشته پرداخته و به دور از دلبستگی به مسائل عقلانی، در گره‌های نادانی و خرافه‌پرستی خود گرفتار شده‌اند. کتاب «حکایات و خاواده‌ی سرباز» نیما یوشیج در سال ۱۳۰۵ و توسط انتشارات خیام منتشر شد. این بنا در سال ۱۳۶۸ توسط سازمان میراث فرهنگی کشور از وارث نیما خریداری شد و پیکر نیما نیز در سال ۱۳۷۲ طبق وصیتش در حیاط خانه پدری به خاک سپرده شد. امشب فکر می کردم با این گذران کثیف که من داشته ام بزرگی که فقیر و ذلیل می شود حقیقةً جای تحسّر است. فکر می کردم برای دکتر حسین مفتاح چیزی بنویسم که وصیت نامه ی من باشد؛ به این نحو که بعد از من هیچ کس حقّ دست زدن به آثار مرا ندارد.

هفت کتاب نیما یوشیج، یک سفر هنری به دنیایی از شعر معاصر است که با خصوصیت‌ها و خلقیات خود، ادب فارسی را به ارتفاعات جدیدی رسانده و جایگاه ویژه‌ای در تاریخ ادبیات ایران برای نیما یوشیج فراهم کرده است. علی اسفندیاری در سال ۱۳۰۰ خورشیدی نام خود را به نیما تغییر داد. نیما ازنظر سیاسی تفکر چپ‌گرایانه داشت، و با نشریه ایران سرخ، یکی از نشریات حزب کمونیست ایران (دهه ۱۹۲۰)۲۶۲۷ که برادرش لادبن سردبیر آن بود و در رشت چاپ و منتشر می‌شد همکاری قلمی داشت. نیما یوشیج در سال ۱۳۰۱ با منظومه «افسانه» که مانیفست شعر نو فارسی خوانده شده است، در آغاز انقلاب ادبی و روشنفکری شعر مدرن فارسی قرار گرفت. وی آگاهانه تمام بنیادها و ساختارهای شعر کهن فارسی را به چالش کشید.

احترام نظام وفا نزد نیما یوشیج به‌حدی بود که نیما نخستین مجموعه شعر خود را با نام «افسانه» به معلم خود هدیه کرده است. از جمله کسانی که در این مدرسه تدریس می‌کردند نظام وفا بود که از شاعران بزرگ آن دوره به حساب می‌آمد. برای دریافت کتاب هفت کتاب نیما یوشیج و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. علی اسفندیاری مشهور به نیما یوشیج در ابتدا به سبک معمول قدیم و مخصوصاً به سبک خراسانى شعر مى‌ساخت. اما آشنایى به زبان فرانسه و ادبیات آن زبان راه تازه‌اى در پیش چشم او گذاشت.