جلال در سال 1322 وارد دانشسرای عالی تهران شد و در رشته زبان و ادبیات فارسی تا مقطع دکترا ادامه داد؛ اما اواسط تحصیل در دوره دکترا از ادامه دادن صرف نظر کرد و نخستین داستانش را با نام «دید و بازدید» منتشر کرد. در آن روزها در فرصتی دانشجویان دانشکده ادبیات را دید. با من همراه من آمد و گفت‌وگویی هم با رئیس ساواک پیش آمد آنجا سر مجله ما که توقیف شده بود. و اما از نظر تاریخی مهم‌تر از همه، آن دیداری بود که آل‌احمد در منزل آقای شریعتی بزرگ با شریعتی پدر و پسر و از جمله علی خامنه‌ای، و این‌ها آنجا در یک روز چهارشنبه‌ای این ملاقات شد. جلال الدین سادات آل احمد، معروف به جلال آل احمد، نویسنده و مترجم، در سال ۱۳۰۲ پس از هفت دختر در تهران متولد شد و نهمین فرزند پدر و دومین پسر خانواده بود. تجلیل ویژهبه پیشنهاد هیات علمی این دوره از جایزه ادبی جلال آل‌احمد از گلعلی بابایی به دلیل مستندنگاری‌های منتشر شده‌اش از دوران دفاع مقدس تجلیل می‌شود.

آثار وی در قالب های قصه و داستان، مشاهدات و سفرنامه ها، مقالات و کتاب های تحقیقی، ترجمه ها و خاطرات و نامه ها دسته بندی می شوند. سیمین و جلال در خانه ای در بن بست ارض در خیابان دزاشیب زندگی میکردند. پس از فوت آن ها و درگیری هایی میان شهرداری و وارثان آن ها پیش آمد، سرانجام 8 اردیبهشت سال 1397 و در سالروز تولد سیمین، این خانه به موزه تبدیل شد. زن در جامعه دوره زندگی جلال، موجودی بود که با وجود آنکه نیمی از جمعیت اجتماع را تشکیل داده بود، اما هیچ سهمی در آن نداشت. در آن فضای مرد سالار، زن جز موجودی ضعیف و کتک خور، جایگاهی در جامعه نداشت.

سندها پیش روی ماست، وجود او به عدم پیوست؛ اما برگه‌های وجودش در دسترس ماست. برگه‌هایی که اگر نه همه آن‌ها، دست‌کم برخی از آن‌ها جاویدان خواهد ماند. بخش جنبی؛ ویراستاریدر این بخش زهرا خیریه به عنوان ویراستار بخش نقد ادبی کتاب «کیمیای کرامت» منتخب شد. چون در همه ی محافلی که با او نشست و برخاست داشتند ، مرگ او به عنوان غیر مترقب ترین وقایع تلقی شد .شاید هیچکس او را جدی نگرفت . همه با مسخرگیهای او ، با شکلکی که در مجامع به صورت می گذاشت ، بیشتر انس داشتند تا با خود او و آنچه درون او « همچون خوره می خورد » و در سکوت او را به نیستی می کشاند.

به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران، تأثیر بسزایی گذاشت. انتشارات مجید در راستای همین هدف و آشنایی علاقه‌مندان به هنر داستان نویسی با بزرگان این هنر پرسابقه در ایران، اقدام به انتشار آثار جلال آل احمد یکی از پیشکسوتان هنر داستان نویسی این سرزمین کرده است. باشد تا مورد رضایت دوستداران آثار آن زنده یاد قرار گیرد. جلال آل‌ احمد (Jalal Al-e-Ahmad) در محله‌ی سید نصرالدین از محله‌های قدیمی شهر تهران و در خانواده‌‌ای روحانی و اصالتاً اهل طالقان متولد شد و پرورش یافت. جلال آل‌ احمد در سال‌های پایانی تحصیل، با کلام احمد کسروی و محمدحسن شریعت سنگلجی آشنا شد و به حزب توده پیوست و بدین ترتیب، دوره‌ی دکترای خود را در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی نیمه‌کاره رها کرد.

به گفته‌ی خواهرش، شمس آل‌ احمد، جلال به مرگی طبیعی از دنیا نرفته و احتمالاً ساواک او را به قتل رسانده است؛ اما همسرش، سیمین، نظری غیر از این دارد. هفت مقاله یک اثر فکری عمیق است که برای نسل جلال آل احمد و نسل‌های بعد نیز همچنان حاوی پیام‌هایی مهم و حیاتی است. این کتاب به‌علت نقدهای شجاعانه و اندیشه‌های محرکش، خواننده را به تفکر و تأمل در مورد موقعیت خویش در دنیای متحول امروز وادار می‌کند.

کتاب فوق، ترجمه از روی مجموعه کتاب‌های داستایووسکی، از انتشارات N.R.F فرانسه می‌باشد. کتاب قمارباز به وسیله هانری مونگو به فرانسه درآمده و باید گفت که یکی از دقیق‌ترین ترجمه‌ها می‌باشد. این نکته را جلال، در مقایسه‌ای که میان نسخه فوق‌الذکر … جلال آل احمد متولد آذر ۱۳۰۲ و براساس برخی روایت‌ها ۱۱ آذر ۱۳۰۲ در تهران و درگذشته در  ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ می‌باشد.

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است. … تمام کتابهای جلال آل احمد با فرمت pdf  و صوتی را در کافه کتاب دانلود نمایید.

این نویسنده و مترجم ایرانی علاوه بر نوشتن داستان‌های متعدد، به تألیف مقالات اجتماعی، سفرنامه‌ها و پژوهش‌های مردم‌شناسی نیز پرداخته و چندین اثر مشهور جهانی را به زبان فارسی ترجمه کرده است. همچنین وی در زمینه نوشتن سفرنامه فردی متبحر بود. این نویسنده بزرگ ایرانی در دوران زندگی اش به مبارزه با سیستم شاهنشاهی حاکم در ایران یعنی حکومت پهلوی پرداخت و دارای تفکرات کمونیستی و چپ بود. اولین تمایلات جلال به جریان روشنفکری و احزاب سیاسی، در اخرین سال های دبیرستانش و زمانی که با گفته های کسروی و شریعت سنگلجی آشنا شد، نمود پیدا کرد.