فالاچی اگرچه بهعنوان یک روزنامهنگار بینالمللی مطرح است، اما در برخورد با کسانی که رو در روی آنها نشسته و مصاحبه کرده است، یک وطنپرست ایتالیایی است. قضاوت شخصی فالاچی پیش از گفتوگوهایش، محدوده و خط پرسشها را مشخص میکند. فالاچی با نوع تفکری که نسبت به یک حکومت دارد، با حاکم مورد نظرش به گفتوگو می-نشیند، بنابراین در مقام یک روزنامهنگار بینالمللی بیطرفی را در پرسشها و بحثهایش حفظ نمیکند.
از مرگ نجات یافت و برای بهبود به بیمارستانی روانهاش کردند. کتاب حاضر گفتگوهای روزنامه نگار و نویسندهٔ برجسته، خانم اوریانا فالاچی با ده شخصیت مهم جهان از جمله محمدرضا شاه پهلوی، پادشاه ایران می باشد. قرن بیستم قرنِ قهرمانان بزرگ عرصهی سیاست بود؛ عصرِ دیوان و فرشتگانی که یک به یک از میان ملتهای گوناگون ظهور کرده و با اقدامات خوب و بدِ خویش، سرزمین خود و بعضاً تمام دنیا را به سمتوسویی تازه هدایت نمودند. در کتاب گفت و گوهای اوریانا فالاچی (Interview with History) بناست پای صحبت برخی از مهمترینِ این قهرمانانِ سیاسی بنشینید. اوریانا فالاچی اگر چه عقاید محکمی نسبت به دین ندارد، اما نمیتوان نوع موضع او در پرسشهایش به دین را ندید، همانطور که در اواخر عمرش و پس از حمله ۱۱ سپتامبر این را ثابت کرد.
شخصیتهای صاحب قدرت روحانی که به بهانهٔ ادامهٔ انقلاب خیلی از شهرها را اداره میکنند تا دلتان بخواهد باعث به وجود آمدن مسائل و مشکلاتی شدهاند… شخصیتهای صاحب قدرت روحانی که به بهانهی ادامهی انقلاب خیلی از شهرها را اداره میکنند تا دلتان بخواهد باعث به وجود آمدن مسائل و مشکلاتی شدهاند… وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد.
در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود. پس از دانلود هر کتابی، فایل (pdf یا صوتی) در گوشی یا کامپیوتر شما ذخیره می شود و همیشه می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید و لذت ببرید. تمامی حقوق و مطالب سایت برای تک بوک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.
روشن است که خلاف آنچه فالاچی میاندیشیده است، چند سال بعد بر همگان روشن شده است، اما فالاچی هرگر به اشتباهش در قضاوت نسبت به این افراد اعتراف نکرد، حتی زمانی که عقاید ضداسلامیاش را پس ازحمله ۱۱ سپتامبر بروز داد. بنابراین هرگز پیش نمیآید که در تصویری که پیش از گفتوگو از مصاحبهشونده مینویسد، پس از پایان گفتوگو تغییری به وجود آید، زیرا فالاچی نشانهها را در این گفتوگو نادیده میگرد و هرگز خیال تغییر عقایدش را در سر ندارد. اما مسئله مهم و اساسی درباره فالاچی این است که او همیشه نقطه بحران در سراسر جهان را به درستی تشخیص میداده و با سرسختی کمنظیری که داشته است، درست در بزنگاهی تاریخی، در نقطهای که باید، حضور مییافته است. پرسشهای جسورانه او در به چالش کشیدن کسانی که مقابلش مینشستند، حقایق دقیقی از عملکرد حاکمان و رهبران بزرگ دنیا را بر ما روشن میکند و اکنون تاریخ میتواند در قضاوت خود درباره این حاکمان و رهبران، آنها را مورد استفاده قرار دهد.
چنانکه از لحن او در مصاحبههای هفتگانهی کتاب حاضر پیداست، در نهاد فالاچی ابداً نشانی از ترس و تردید و منفعتطلبی نبوده است. علاوه بر اینها، او در مقام روزنامهنگار و مصاحبهگر از شمّی بینظیر و هوشی سرشار برخوردار بود. به نحوی که گاه با تنها یک پرسش ساده، تمام تناقضاتِ موجود در ادعاهای سوژهی مصاحبهی خود را برملا میساخت.
تصویری که از یک حاکم در پرسشهایش میسازد، همان است که خود، پیش از آن، معرفی میکند. او تحت موافقت یا مخالفت با یک فرد و نوع حکومت او، با اندیشهای از پیش تعیین شده، به مصاحبه میپردازد. اما این قدرت را دارد که با جسارت، مصاحبه شونده را به چالش بکشد و از زندگی شخصی یا عقاید آنها بپرسد. تفاوت گفتوگوهای اوریانا فالاچی نیز در همین است؛ اینکه بتواند از مکان و زمانی که در آن قرار گرفته است، نهایت استفاده را بکند و به تمامی درون و برون یک حاکم یا دیکتاتور یا نخست وزیر یا یک رهبر انقلابی را مقابل خوانندگانش قرار دهد.
چه، سه شخصیت از میان هفت شخصیتِ حاضر در این کتاب، مردان سیاستِ ایران بودهاند. کتاب گفت و گوهای اوریانا فالاچی شامل مصاحبههای او با امام خمینی، مهندس بازرگان، سرهنگ قذافی، شارون، لخ والسا، راکووسکی و محمدرضا پهلوی است. اوریانا فالاچی در ۲۹ ژوئن سال ۱۹۲۹ در زمان زمامداری موسولینی در فلورانس بهدنیا آمد. ۹ ساله بود که جنگ جهانی دوم شروع شد و پدر او که از موسولینی نفرت داشت، وارد جنبش مقاومت زیرزمینی شد. اوریانا هم گرچه بعدها نوشت که دو طرف جنگ تفاوت چندانی نداشتند، اما به پدر کمک میکرد و تا پایان جنگ تجربههای وحشتناکی را پشت سر گذاشت.
او حتی به نوع موضع یک حاکم نسبت به ایتالیا حساسیت نشان میدهد و این جزو پرسشهای بیتغییر اوست. علاقهمندان به آشنایی دقیقتر و عمیقتر با تاریخ جهان در دوران معاصر، بیش از همه از مطالب موجود در کتاب گفت و گوهای اوریانا فالاچی بهره خواهند گرفت. مصاحبه با تاریخ مجموعه گفتگوهای ماندنی و خواندنی”اوریانا فالاچی”با چهره های شهره ی جهانی است که نخستین بار از سوی “نشر علم” رویاروی دل و دیده ی پارسی زبانان قرار می گیرد.
چرا که بهدرستی دریافته است که فردیت یک حاکم میتواند چه نقش مؤثری در شناساندن نوع رویکرد آن حاکم به تمام مردم دنیا در هر مقام و موقعیتی داشته باشد. و البته تقابل و مقایسه دو مصاحبه «محمدرضا پهلوی» و «امام خمینی» به نوعی رو در رو قرار دادن دو عقیده و رویکرد دو شخصیت مهم تاریخی نه تنها برای ایران که برای تمام جهان کمک میکند؛ دو شخصیتی که تصمیماتشان جهان را تحتتأثیر قرار داد و توانستند بر سیاست و اقتصاد جهانی تأثیر مهم و معناداری بگذارند. کتاب مصاحبه با تاریخ ، مجموعه گفتگوهای ماندنی و خواندنی اوریانا فالاچی با چهره های مشهور جهانی است که در سال ۱۹۷۶ میلادی در میلان ایتالیا چاپ و منتشر شد. عرضه و موجود شدن کتاب مصاحبه با تاریخ جلد دوم در کتابفروشی میم. برای دریافت کتاب گفت و گوهای اوریانا فالاچی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.
ثبت ديدگاه