اما متاسفانه، در طول سال‌ها، این نگرش روانپزشکی را از مراکز حرفه‌ای دور می‌کشد و به شدت تحت تأثیر قوانین اقتصادی قرار می‌گیرد که به طور دقیق عکس العملی متفاوت است. به عبارت دیگر، تشخیص فردی بر اساس علائم و درمان کوتاه‌مدت یکنواخت و مبتنی بر پروتکل‌های یکسان برای همه اعمال می‌شود. در مورد بیمار دیگر، پائولا، یالوم به تحلیل یک زن مبتلا به سرطان سینه بدخیم می‌پردازد. در ابتدا، پائولا آرامشی درونی را به خوبی از خود به نمایش می‌گذارد، اما در نهایت، احساس خشم پنهان خود را به نمایش می‌گذارد و این خشم نشانگر ناامیدی و شکستگی او است. دکتر یالوم با دقت به تفصیلات این داستان می‌پردازد و به نقش مهم روان‌درمانی در تسکین خشم و ناامیدی او اشاره می‌کند.

داستان‌های خارق‌العاده‌ی دیگری نیز نقل می‌شود، از جمله داستان پائولا، یک بیمار سرطانی که خودش به بیماران سرطانی روحیه می‌دهد. همین به‌نوعی منظور یالوم را غیرمستقیم بیان می‌کند که برای درمان و درک بهتر بیمار باید به‌دنبال نزدیک شدن به او و بیان تجربه‌های یکسان باشید. داستان ایرنه، زنی که شوهرش با تومور بدخیم مغزی از دنیا رفته نیز فراموش نشدنی است. این داستان نیز درس‌های مختلفی جهت کنترل سوگواری پس از مرگ عزیزان در اختیار شما قرار می‌دهد. چرا که ایرنه نه تنها همسرش بلکه برادرش را نیز در جوانی از دست داده است.

خواننده می‌تواند با خواندن این کتاب، بینش‌های ارزشمندی درباره روابط، ترس، غم، خشم، انکار، سوگ، پوچی، مرگ و معنای زندگی به دست آورد. کتاب «مامان و معنی زندگی» هم توصیه‌های عملی ارائه می‌دهد و هم نظری است. از یک سو، نویسنده با استفاده از داستان‌های روان‌درمانی، راهنمایی‌های فکری و عاطفی را برای مخاطبان خود ارائه می‌دهد. این راهنمایی‌ها شامل چگونگی برقراری روابط سالم، پذیرش وجود خود، روش‌های مقابله با ترس، غم، خشم و انکار، هفت درس پیشرفته در درمان سوگ و غیره هستند. از سوی دیگر، نویسنده با استفاده از فلسفه اگزیستانسیال، بینش‌های نظری را درباره مسائل مانند پوچی، مرگ، انزوا، آزادی، مسئولیت و معنای زندگی به خورد خواننده می‌دهد. این بینش‌ها به خواننده کمک می‌کنند تا ابعاد مختلف هستی انسان را درک کند و با آن‌ها روبرو شود.

به نظر می رسد که این درگیری یالوم با نیازش برای «پذیرفته شدن» و «قابل ستایش بودن» دقیقا به نیاز سایر روان‌شناس‌های متعصب‌تر، شباهت داشته باشد. پس به نوعی به نتیجه می‌رسیم چیزی که یالوم همیشه نهی می‌کند، برای روح و جان خودش هم اتفاق میفتد. اما این‌که صادقانه آن‌ها را با ما در میان می‌گذارد می‌تواند مفهوم دیگری داشته باشد. اگرچه به نظر نمی‌رسد انگیزه‌ی خطرناکی برای نوشتن این کتاب وجود داشته باشد، چون یالوم، به خوبی توانسته مشکلات روحی و عدم توازن در افکارش را کنترل کند. در نهایت می‌توانیم به این نتیجه برسیم که خواندن این کتاب، چه با اهداف سرگرم‌کننده و چه در راستای آموزش، می‌تواند گزینه‌ی بی‌نظیری باشد.

اگر به دنبال خرید نسخه چاپی کتاب مامان و معنی زندگی هستید، می‌توانید قیمت به روز آن را در سایت آوانگارد مشاهده کرده و سپس اقدام به خرید آنلاین کتاب مامان و معنی زندگی نمایید. هزینه نسخه اصلی کتاب Momma and the meaning of life با توجه به کیفیت چاپ از انتشارات‌های مختلف از 2.13 دلار تا 15.99 دلار است. در صورت وجود هرگونه سوال از فرایند خرید و ارسال با کارشناسان ما تماس بگیرید. در بخش ابتدایی کتاب درباره معنی زندگی، خود دورانت معنی زندگی را در دین، علم، تاریخ و سیاست بررسی می‌کند و در انتها، به سؤال‌های فردی که قصد خودکشی داشته و از او برای خودکشی نکردن کمک خواسته بود، پاسخ می‌دهد. کتاب به دستاوردها و سختی‌ها می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه تجارب زندگی می‌توانند ما را به یک درک عمیق‌تر از خودمان و دیگران هدایت کنند. اروین یالوم با طرح سوالات چالشی و باز کردن درهای جدید برای تأمل در معنی واقعی زندگی، خواننده را به سفری درونی هدایت می‌کند.

نام کتاب مامان و معنی زندگی از داستان اول گرفته شده است که در آن شخصیت اصلی درگیر گذشته‌ی خود است و تلاش می‌کند معنایی برای زندگی پیدا کند. او این کتاب را با روایتی بی‌نظیر از رابطه‌اش با مادرش شروع می‌کند، از نگاه یالوم او زنی سلطه‌جو بود که به شدت به پسر معروفش افتخار می‌کرد. تعامل آن‌ها بر مبنای ترس متقابل، کنترل و فریب، الگوهایی مخربی را در زهن او القا کرد که سال‌ها طول کشید تا یالوم آن را از یاد ببرد. یالوم که متعهد به روابط برابری‌خواهانه و مبتنی بر غنای دوجانبه با بیمارانش است، از خیال‌پردازی‌های بزرگ خود برای نجات دختران مضطرب و همچنین از نیاز همیشگی‌اش به یک شخصیت مادرگونه‌ی دلداری‌دهنده می‌گوید. ژانر کتاب مامان و معنی زندگی یک کتاب غیر داستانی است که در دسته‌بندی روانشناسی و فلسفه قرار دارد.

در این کتاب بیش از هر چیز به مرگ پرداخته شده است و نویسنده سعی کرده است خواننده را با این حقیقت مواجه کرده و کاری کند که انسان مرگ و در ادامه آن زندگی را بپذیرد. نوشتن چهار سؤال وجودی که برای شما مهم هستند و پاسخ دادن به آن‌ها با استفاده از منابع فلسفی یا روانشناسی. یالوم در این داستان هفت درس را پیش روی مخاطب قرار می‌دهد تا با استفاده از آن رنج‌های خود را کاهش دهد.

این داستان روایت زنی است که در زندگی اجتماعی خود بر اساس تجربیات تلخ دوران کودکی دچار مشکلاتی در ارتباط با دیگران است. نام کتاب از این داستان گرفته شده است که در آن شخصیت اصلی درگیر گذشته‌ی خود است و تلاش می‌کند معنایی برای زندگی پیدا کند. داستان‌هایی که نشان دهنده‌ی قلم توانای اروین یالوم و توانایی او در انتقال مفاهیم روانشناسی در قالب‌ جذاب و خواندنی است. شما می توانید این کتاب را بصورت الکترونیکی در اپلیکیشن فراکتاب مطالعه کنید.