سنایی شاعر و عارفی بود که در قرن ۵ و ۶ هجری قمری زندگی میکرد. او در این کتاب انسان امروزی را دور از عشق، تنها و عبوس میبیند و همعقیده با سنایی از ضرورت عشق، کنارزدن تربیت و باورهای اشتباه و روآوردن به دیدگاهی عارفانه به دنیا صحبت میکند. مسیحا برزگر با کتابها و سخنرانیهای معنوی که از او منتشر شده شناخته میشود.
به خواب رفتن روح یعنی بسته شدن چشم و ندیدن جهان؛ در حالی که زندگی همواره ما را به تماشا و کشف رازهای خود دعوت میکند و آغاز این سفر بدون بیداری روح ممکن نیست. عشق مسیحا برزگر به شاعران و عارفانی مانند عطار نیشابوری، مولانا، فخرالدین عراقی، شیخ محمود شبستری، منصور حلاج و ابن عربی سبب شد تا دست به تصحیح آثار آنان بزند. او همچنین کتاب تفسیری از قرآن را با نام «آفتاب در آیینه» منتشر کرده است. مسیحا برزگر تفسیری از کتاب حدیقة الحقیقه از حکیم سنایی، شاعر و عارف قرن پنجم، دارد که به نام «وحدت عارفانه» شناخته میشود.
این ۲ کتاب هم بیانی عاشقانه و شاعرانه دارند و با نگاهی عارفانه به هستی خلق شدهاند. این کتاب مجموعهای از نوشتههای عرفانی نویسنده است که به شما کمک میکند تا خودتان را با احساساتتان آشتی دهید. این کتاب حزن ناشنیده وشور عظیم و سرمستی عرفانی است. نویسنده در مقدمه روایت پرنده خارزار را میگوید. پرندهای زیبا که خوشترین آواز جهان را دارد اما یک بار در زندگیاش میخواند آن هم وقتی سینهاش را به خاری بزرگ میچسباند و فشار میدهد و زمانی که خون فوران کرد آواز میخواند.
در کتاب صوتی حاضر نیز بحث میشود که چطور انسان امروزی، در اثر رسوب قرنها تلقین و پرورش اشتباه، عبوس و بداخلاق شده است. این جدیت و بدخلقی نتیجهٔ نسلها تلقین و شرطیشدن است و چرخه باید شکسته شود. تنها در صورت شکستن این چرخه است که روح، آزاد شده و زمینهٔ انعطاف آن برای دریافت محبت الهی و درک «وحدت عارفانه» فراهم میشود. انسان باید این جدیت را دور بزند و ورای آن را ببیند؛ ببیند که در پشت این جدیت چه چیزی را پنهان کرده است. اغلب بهدلیل تهیبودن و تنهایی، از کنارزدن حجاب جدیت و عبوسبودن امتناع میورزند؛ چراکه توانایی مقابله با خود واقعیشان را ندارند. کسانی که نمیتوانند تنها باشند، ناتوان از عشق ورزیدنند، چون عشق آنها به رنگ نیاز دارد و از اصالت دور است، اما بیش از هرچیزی لازم است که آنها خود را ببینند.
کتاب «پیامبر» مشهورترین اثر جبران خلیل جبران، نویسندهٔ لبنانی – آمریکایی بوده است که پیرامون شخصیت کلیدی پیامبر اسلام (ص) نوشته شده است. در قصهٔ این کتاب، شخصیتی را که پس از سالها دوری از سرزمین مادری، به شهر خود «اورفالیز» بازمیگردد، دنبال میکنیم. این شخصیت در گفتوگو با مردمان گوناگونْ پیرامون مفاهیم کلیدی اخلاق و زندگی مانند کار، شادی، اندوه، دادوستد، بخشش و…
آیین بودا یا آیین بودایی دین و فلسفهای مبتنی بر آموزههای سیدارتا گوتاما است. آیین بودا به تدریج از هندوستان به سراسر آسیا راه یافت. آیین بودایی به عنوان دین پاکان در نظر گرفته میشود و با ۵۰۰ میلیون پیرو یکی از ادیان اصلی جهان به شمار میآید.
ثبت ديدگاه