نیکلاس طالب از این مسئله فلسفی – منطقی فراتر رفته و به واقعیتی تجربی وارد می‌شود. اتفاقی بیرون از چهارچوب زندگی که بسیار تأثیرگذار است و شما را وادار می‌کند تا بعد از رخدادش برای علت آن در پی توضیح باشید. او در این کتابِ روشن‌گرانه با نثر روان خود توضیح می‌دهد که این اتفاقاتِ قوی سیاه تقریباً تمام مسائل مربوط به دنیای ما را شرح می‌دهند. نسیم نیکولاس طالب در کشور لبنان بزرگ شده اما مدتی بعد به دلیل شروع جنگ‌های داخلی، کشورش را ترک کرده و به فرانسه می‌رود. او با حضور در فرانسه به تحقیق و بررسی ابعاد جدیدی از فلسفه و اصل شک‌گرایی پرداخت و نتیجه آن نوشتن کتاب پرفروش قوی سیاه بود. مترجم‌های مختلفی به سراغ اثر نسیم نیکلاس طالب رفتند و آن را به زبان فارسی دعوت کردند.

ما حداقل در زندگی شخصی‌مان به قطعیت نیاز داریم، بدون قطعیت در زندگی شخصی و روابط خانوادگی و عاطفی، زندگی تبدیل به موقعیتی استرس‌زا می‌شود و نگرانی می‌تواند ما را از پای دربیاورد. نسیم نیکولاس طالب نویسنده و تحلیل‌گر ریسک لبنانی–آمریکایی است. او در جامعه لبنان بزرگ شده و توانسته میراث ارزشمند خانواده خود را بیاموزد.

تفاوتی نمی‌کند که در بزرگسالی توسط همسر یا معشوقه‌ی خود رها شده، یا در کودکی از سوی خانواده‌تان طرد شده باشید. اگر حتی یک بار درد رهاشدگی را با تمام وجود حس کرده باشید، می‌دانید که موضوع بحث این کتاب چه بحران بزرگی است و چه تهدیدی علیه سلامت روحی و روانی فرد محسوب می‌شود. البته ما آرزو می‌کنیم که تا کنون این احساس را تجربه نکرده، و از این پس نیز آن را تجربه نکنید؛ اما اگر اینگونه نیست و شما نیز همچون سوزان اندرسون با درد وانهادگی آشنا هستید، حتماً به کتابِ درخشان او گوش بسپارید.

مطالعه این کتاب رو بویژه به اشخاصی ک تله رهاشدگی و طردشدگی دارن توصیه میکنم. صدای گرم جناب محجوب به همراه ترجمه ی فوق العاده که از متن دارند حتی برای بنده که سررشته ای از آمار و احتمال ندارم هم در حد قابل قبولی برای خودم قابل فهم هست از آنچه گوش میدهم .

برای دانلود قانونی کتاب صوتی قوی سیاه و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. نسیم نیکولاس طالب کتاب قوی سیاه را در سال 2007 منتشر کرد و با استفاده از داستان و حکایت‌های زندگی شخصی‌‌اش، نظریه خود را شرح داد. او معتقد است که قوهای سیاه تقریبا همه چیز جهان را شکل می‌دهند و می‌گوید که انسان‌ها بیشتر بر روی کلیات و چیزهای آشنا تمرکز می‌کنند و سخت یاد می‌گیرند که به مسائلی توجه کنند که درباره آن چیزی نمی‌دانند. به همین خاطر قادر نیستند به طور واقعی فرصت‌ها را تخمین بزنند و غیرممکن‌ها را تصور کنند؛ درواقع بیشتر انسان‌ها به ساده‌سازی و طبقه بندی مفاهیم عادت کرده‌اند. پروفسور نسیم نیکلاس طالب، نویسنده، کارشناس مالی، آماردان و پژوهشگر آمریکایی لبنانی است.

او از سال 2008 در دانشکده مهندسی تاندون دانشگاه نیویورک به تدریس مهندسی ریسک مشغول است. طالب در مطبوعات نیز فعالیت دارد و از سپتامبر 2014 در نشریه تخصصی ریسک‌اند دیسیژن آنالیسیس ویرایشگر ارشد است. او پیش‌بینی‌های بسیار دقیقی در حوزه اقتصاد و بازار بورس دارد و هم‌اکنون در سِمَت مشاور در شرکت بزرگ یونیورسا اینوستمنت در فلوریدای آمریکا مشغول به کار است. تایید هرچه قدر که در عادات و پنداشت ما ریشه کرده باشد، می‌تواند خطایی مهلک‌تر باشد. فرض کنید که به شما می‌گفتم شواهدی دارم که نشان می‌دهد که بازیکن فوتبال، او جی سیمسون، که در دهه 1990 به قتل همسرش متهم شد، مجرم نیست. ببینید من آن روز با او صبحانه خوردم و متوجه شدم که او هیچکس را نکشته؛ جدی می‌گویم!