مطالعه این کتاب به علاقهمندان به ادبیات و تاریخ مصر باستان پیشنهاد میشود. کتاب سینوهه دارای نثر و داستانی بسیار جذاب است که هم برای طرفداران کتاب تاریخی و هم برای طرفداران کتابهای رمان بسیار جذاب است و ارزش مطالعه زیادی دارد. در این جا جنگی بین اخناتون و موبدان در می گیرد و سینوهه با تمام وجودش می جنگد، اما در نهایت موبدان پیروز می شوند، جنگی که سینوهه در آن زن و یکی از پسرانش را از دست می دهد. در این بخش کتاب فرعون با زهری که سینوهه درست کرده می می میرد و بعد از مدتی سینوهه متوجه می شود که از خون سلطنتی دارد و فرزند آمنهوتب سوم است.
او از پیروان مکتب بسط و اقتباس در ترجمه بود و به پروراندن داستان در ترجمه اعتقاد داشت؛ نکتهای که باعث شده بود بسیاری از منتقدین از جمله رضا براهنی و حسینعلی مستعان نقدهای جدی به او وارد سازند. به جرأت میتوان منصوری را یکی از تأثیرگذارترین چهرههای فرهنگی ایران در سالهای 1300 تا 1365 قلمداد کرد. اسماعیل حدادیان مقدم از نگاه ترجمهپژوهی آثار او را شبه ترجمه معرفی میکند. «سینوهه، پزشک مخصوص فرعون»، «خداوند الموت»، «غرش طوفان» و «خواجه تاجدار» از آثار ماندگار و درخشان ذبیح الله منصوری است. برای دانلود قانونی کتاب سینوهه پزشک مخصوص فرعون و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. میکا والتاری نویسندهای فنلاندی بود که بیشتر به خاطر رمان پرفروشاش، سینوهه، پزشک مخصوص فرعون شناخته میشود.
او به عنوان دستیار یک پزشک سلطنتی که پدر خوانده خود را میشناسد، مجاز است که از دربار بازدید کند و برای اولین بار با ولیعهد جوان دیدار میکند. سینوهه که بسیار تحصیل کرده است، یک کلینیک تاسیس می کند و برده حیلهگر و سخنور کپتا را به دست می آورد، که در طول زندگی همراه و دوست نزدیک او میشود. پرکارترین مترجم تاریخ ادبیات ایران، ذبیح الله حکیم اللهی دشتی مشهور به ذبیح الله منصوری (Zabih Allah Mansuri) است که در سال 1278 زاده شد و در سال 1365 از دنیا رفت. منصوری در مدرسهای دوزبانه در سنندج درس خواند و از همان ابتدا زبان فرانسه را به خوبی آموخت. او در سال 1299 به تهران مهاجرت کرد و در همان سالها بود که پدرش را از دست داد.
جریان آب او را به سمت خانوادهای فقیر میکشاند و روزگار مهر کودک را بر دل آنها مینشاند. او بعد از گذراندن دوران کودکی با سفر به مناطقی مانند بابل، سوریه، مناطق شرقی اروپا و… تجربههای بسیاری به دست میآورد و پس از بازگشت به وطن خود، طبابت را ادامه میدهد و آنچنان در حرفه خود حاذق میشود که مقام پزشک مخصوص فرعون را به او میدهند. کتاب سینوهه پزشک مخصوص فرعون را انتشارات معیار علم با ترجمهی داود نعمت اللهی به چاپ رسانده است. کتاب سینوهه (جلد اول و دوم)؛ پزشک مخصوص فرعون نوشتهٔ میکا والتاری و ترجمهٔ ذبیحالله منصوری است و انتشارات نگاه آن را منتشر کرده است. این کتاب روایت وقایع دوران فرعون آخناتون و آغاز سلطنت فرعون هُورِم هُب است.
سینوهه در جایی به صورت بسیار جالب به این نکته اشاره می کند که افراد باهوش با وسیله ای به نام دین عوام نادان را فریب می دادند و عوام هم به شدت دوست دارشان بودند. آن دوران برای سینوهه به سختی می گذشته و گاها به دیدار پدر و مادر خود می رفته است. اگر چه داستان حضرت یوسف در این کتاب عنوان نشده است ولی وقایعی که عنوان شده با آنچه در قرآن و عهد عتیق آمده است مطابقت دارد. وقتی سفارشتون ارسال بشه، کد رهگیری سفارشتون در پیشخوان کاربری – قسمت سفارش ها – قابل مشاهده است. البته اگر هنگام پرداخت، ایمیلتون رو ثبت کنید ما فاکتور سفارش و کد رهگیری رو براتون ایمیل می کنیم. هزینه ارسال به سراسر ایران برای خریدهای بیشتر از 350 هزارتومان رایگانه.
در این کتاب تنها قرار نیست تنها زندگی پزشک فرعون را بشنوید، کتاب شما را در زندگی مردم و حاکمان آن دوره مصر قرار می دهد و درسها یا تجربیات این افراد به ما نشان می دهد. این کتاب را میتوان از پرفروش ترین کتاب های جهان دانست.همچنین سینوهه جزء رمانهای تاریخی ای می باشد که بسیار به تاریخ باستان وفادار است، اما چیزی که این کتاب را از بقیه کتابهای مشابه خود بهتر می کند، گفتن این اطلاعات تاریخی به صورت داستانی دقیق و پر جزئیات است. میکا والتاری یکی از مشهورترین نویسندههای اروپایی و زاده کشور فنلاند است.
این مسئله باعث شده است تا بدانیم که کتاب فوق، یک کتاب مستند تاریخی نیست. دیدم کسانی که در ظروف زرین شراب می آشامیدند، کنار رودخانه، با کف دست آب می نوشیدند. دیدم کسانی که زر خود با قپان وزن می کردند، زن خود را برای یک دستبند مسی به سیاهپوستان فروختند تا اینکه بتوانند برای اطفال همان زن، نان خریداری کنند.
ثبت ديدگاه