برخی نیز آیه قرآن در سوره انبیاء را با این بخش مزامیر تطبیق داده‌اند. دانلود کتاب زبور (مزامیر) را به پژوهشگران و محققان ادیان و مذاهب توصیه می‌کنیم. كتاب هاى آسمانى بر دو دسته اند؛ يكى آنها كه احكام تشريعى ويژه اى دارند و از آيينى نو سخن مى گويند و ديگر، كتاب هايى كه احكام جديدى در خود ندارند؛ بلكه بيش تر به موضوعات و مسائل اخلاقى مى پردازند. گواه است بر اين حقيقت آنكه هم اينك، مزامير در ضمن عهد عتيق و پس از تورات جاى دارد و حالت مستقل ندارد (كتاب مقدّس ، 830).

طباطبایی، سید محمد حسین، المیزان فی تفسیر القرآن، ج 14، ص 329. کتاب زبور که توسط کاربران کافه‌کتاب ارسال شده است، در دو نسخه برای دانلود موجود می‌باشد. نسخه نخستین کتاب مزامیر، نسخه‌ایست بسیار ارزنده و خطی که در سال 1361 خورشیدی، به کوشش انجمن کتاب مقدس ایران به چاپ رسیده است. نسخه دوم زبور داوود اما کتابی تمیز و به صورت تایپ شده با فونتی روان و زیبا است. در متن کتاب دوم نام تایپ‌کننده و PDFکننده کتاب درج نشده است.

یهودیان و مسیحیان خود معترف ‌اند که از ۱۵۰ مزمور در عهد عتیق، تنها ۷۱ یا ۷۳ مزمور را می‌توان به داوود (ع) نسبت داد و دیگر مزامیر در سالیان دیگر افزوده شده‌اند۱۰. مزامیر از آغاز تا انجام به صورت شعر است و بخش بزرگ آن به دعا و پرستش می‌پردازد. مزامیر را نمی‌توان مجموعه‌ای مدون از آموزه‌های الهیاتی دانست. الهیات مزامیر، بیش‌تر بر حالت اعتراف و مبتنی بر حمد و ثنا است نه نظام‌مند و استدلالی، از این رو نمی‌توان با خلاصه کردن این الهیات یا بیان آن به گونۀ عینی، تصویری درست از آن به دست داد؛ زیرا هر گونه جمع‌بندی مزامیر، مشکلاتی ایجاد می‌‌کند.

در مجموع پنج کتاب و ۱۵۰ مَزمور دارد که ۷۳ مزمور آن را به حضرت داوود نسبت داده‌اند. گفته شده مضمون آیه ۱۰۵ سوره انبیاء تنهاترین نقل قول مستقیم قرآن از تورات است که اکنون نیز در مزامیر وجود دارد. زبور فاقد احکام و شریعت تازه، اما دربردارنده نصیحت‌ها، دعاها و مناجات بود. بر اساس آیاتی از قرآن حضرت داوود به سبب داشتن زبور، بر برخی پیامبران برتری داشت. مطابق برخی روایت‌ها، زبور از ودایع امامت است و در آن به پیامبر اسلام(ص) اشاره شده است. طباطبایی، سید محمد حسین، المیزان فی تفسیر القرآن، ج 14، ص 329، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ پنجم، 1417ق.

در سوره‌های نساء، انبیاء و اسراء قرآن زبور نام برده شده‌است. پس از عضویت، لینک دانلود این کتاب و همه‌ی کتاب‌های سایت برای شما فعال می‌شوند. کتاب مزامیر، مزمور 22، 33، 40، 65، 95، 104، 145، 146 و 149؛ برگرفته از سایت اندیشه قم.

برخی از علمای مسلمان که زبور را اشاره‌ای به کتب انبیای پیشین و نه فقط کتاب داوود می‌دانند، این آیه قرآن را با آیه مشابهی در سفر خروج برابر دانسته‌اند. زبور در لغت به معنای نوشته و کتاب است و در اصطلاح به کتابی می‌گویند که بر حضرت داوود نبی نازل شده است. هم چنین آمدن و ظهور منجی برای انسان‌ها و این که در نهایت، وارثان زمین، بندگان شایسته خداوند هستند، از مسائلی است که به تصریح قرآن6 و احادیث7 در زبور به آن اشاره شده است. بنا بر روایت وجه تسمیه این کتاب آن است که به صورت مجموعه‌ای مکتوب بر الواح فرود آمده‌است.۳ برخی نیز زبور را به معنی مکتوب دانسته‌اند.۴ بعضی پژوهشگران زبور را از ریشه عبری زمره (זימרה) که هم به معنی قدرت و هم به معنی آواز یا سرود است، دانسته‌اند. اما به هر حال وظیفه پیروان تمام ادیان است که این کتاب الهی را مقدس بشمارند.

کتاب مقدس زبور (مزامیر یا سروده‌های مقدس داوود) بنا به تصریح قرآن کریم، کتاب آسمانی حضرت داوود (ع)، پیغمبر بنی اسرائیل می‌باشد. داوود پیغمبر دارای شریعت نبود، بلکه یکی از پیامبران بنی اسرائیل و مروج آیین موسی (ع) بوده است. زبور داوود (که آن را یکی از بخش‌های تورات نیز قلمداد می‌کنند) یکی از دلکش‌ترین، زیباترین و روحانی‌ترین کتب موجود در دنیا می‌باشد. به باور برخی پژوهشگران، مَزامیر یادداشت ۱موجود در عهد عتیق، همان زبور حضرت داوود است، که از تحریف در امان نمانده است. مزامیر تورات از معتبرترین منابع دینی و فرهنگی یهود به‌شمار می‌آید.

کتاب مزامیر، مزمور 3، 8، 16، 19، 22، 30، 28، 31، 32، 35، و … .