پائولو کوئیلو، نویسنده کتاب، به‌خوبی از پس روایت این احوال برآمده و توانسته آن مرز باریک میان لحظه‌لحظه‌ی مرگ و زندگی را به تصویر بکشد. «جایی که عاشق بودیم» از آن دسته کتاب‌هایی است که با دیدن عنوانش قدم آهسته می‌کنیم، روبروی میز کتاب‌ها می‌ایستیم و به آن خیره می‌شویم! عنوان فریبنده‌ی کتاب درعین‌حالی که اندوهی را با خود حمل می‌کند، ما را ترغیب به خواندنش می‌کند. البته ممکن است همزمان به این فکر کنیم که آیا ممکن است با رمانی سطحی طرف باشیم؟! کافی است رها نکنیم و میان این شک و سوال خودمان باقی بمانیم… کتاب را از روی میز برداریم… جملات ابتدایی آن و یا پاراگراف انتخابی پشت جلد را بخوانیم… و درگیرش شویم.

کتابی که با روایتی تخیل‌گونه از آدم‌هایی می‌گوید که به‌زعم خودشان به انتهای خط رسیده‌اند و حال برای شکل دادن به این پایان به دنبال راهی هستند. در این مغازه نه‌تنها ابزارآلاتی برای اجرای این پایانِ خودخواسته به فروش می‌رسد که حتی دائما وسایل جدیدی نیز برای این امر ساخته می‌شود. فردی که برعکس دیگرانی که تابه‌حال در داستان بوده‌اند، نگاهی نو به دنیا و مردمانش دارد. نگاهی که در پی همان نیمه‌ی پر لیوان می‌گردد و به دنبال کمکی به‌جز یک «نقطه‌ی پایان»، برای آدم‌هاست. وجود فردی که اقدام به خودکشی کرده است، می‌تواند در خانواده الگوی نامناسبی برای سایر اعضای خانواده باشد تا در مواجهه با هر مشکل کوچکی، خودکشی را یکی از راه حل‌ها بداند. خصوصاً اگر این فرد مادر خانواده باشد، آثار منفی بیشتری بر اعضای خانواده می‌گذارد.

مراجعه کنندگان به زمان و فرصتی برای صحبت در مورد فرایندهای فکری خود نیاز دارند تا فرایندهای فکری خود را روشن‌تر کنند؛ همچنین راهکارهای حل مسأله خود را انعکاس دهند و به این وسیله به حس عظیم‌ری از کنترل تفکر خود دست یابند. بنابراین، کسب و استفاده از مهارت‌های شناختی، ایده‌ای قدرتمند برای ارتقای تفکر تقویت شده در یک حوزه‌ی درمانی است. با بروز اضطراب‌ها و تنش‌های روز افزون افراد که از طریق افسردگی نمایان می‌شوند، میزان خودکشی افزایش می‌یابد. این افراد یا به دنبال یافتن راه‌حل مناسب برای معضل خود هستند و یا در برابر مشکلات سرسخت و لاینحل خود به دنبال ساده‌ترین راه که از نظر آن‌ها خودکشی است، می‌روند. کتاب روان‌شناسی خودکشی (Suicide)، به ما کمک می‌کند تا مسائل مربوط به موضوع ممنوعه‌ی «خودکشی» را درک کنیم. در این اثر، نه تنها حدود و هزینه‌های تحمیل شده‌ی خودکشی به اجتماع روشن می‌شود، بلکه طی آن مشخص می‌گردد که کدام راهکارها مؤثر بوده و چگونه می‌توان با کمک پژوهشگران و متخصصان برجسته در این زمینه، میزان خودکشی در آینده را کاهش داد.

دورکهایم در پژوهش نظری و تجربی خود در باب خودکشی به این نتیجه رسیده بود که در قرن نوزدهم کاتولیک‌ها به علت آموزه‌ها و حمایت‌های مذهبی موجود که از آن برخوردار بودند کمتر از پروتستان‌ها خودکشی می‌کردند. ضمنا خاطر نشان می‌سازد که مذهب ممکن است به دلیل حمایت اجتماعی از فرد عامل، بازدارنده‌ای در ارتکاب به خودکشی باشد. الگوی دورکهایم در خصوص قدرت بازدارنده دین در مورد خودکشی تأیید شد و نتایج نشان داد که افراد مذهبی کمتر دست به خودکشی می‌زنند، زیرا که زندگی خود را متعلق به خداوند می‌دانند و اعتقاد دارند که تنها خداوند می‌تواند در زمان مقرر زندگی آن‌ها را بگیرد (وسیتمن 1999). کتاب روان شناسی خودکشی نوشته استفان پالمر ترجمه بهرام مرادیان و زینب سادات میرحسینی توسط انتشارات آوای نور به چاپ رسیده است. به نظر می‌رسد امید و ناامیدی زبانی جهانی دارند و همین موضوع سبب اقبال خوانندگانی از سرتاسر جهان به این کتاب شده است.

اما چرا با گذشت یک قرن هنوز این کتاب به کرات خوانده شده و درمورد آن صحبت می‌شود؟ چیزی که درمورد آن گفته می‌شود این است که در این کتاب، امیل از خودکشی سخن نگفته است. تمام کتب مرجع قابل سفارش در سایت، با قیمت قطعی در انبار روان‌آموز موجود است و به‌محض تکمیل خرید، طی 3 الی 5 روزکاری به‌دست شما می‌رسند. کتابچین یک اپلیکیشن کتاب مالتی پلتفرم است یعنی کاربران می توانند در تمام دیوایسها و سیستم عاملها (ویندوز، اندروید و آی او اس) کتابهای خود را مطالعه نمایند و از کتابخوانی در محیطی لذت بخش بهره مند شوند. هر کتابی که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند را میتوانید از فروشگاه کتاب جم با تخفیف ویژه بخرید. کتاب جم به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان کتاب در زمینه کتب کمک آموزشی و فیلم های آموزشی، کمک درسی و کنکور، کتب عمومی، کتب کودک و بازی های فکری با نزدیک به دو دهه فعالیت تاسیس گردیده است.

روان‌شناسان، جامعه‌شناسان، اهل فلسفه و تمام افراد علاقه‌مند به این موضوعات از خواندن کتاب خودکشی امیل دورکیم لذت برده و مطالب آنان را به دنبال خود می‌کشد. در مذهب یهود هم خودکشی جزء گناهان کبیره محسوب می‌شود و همیشه خودکشی به استثناء موارد خاص ممنوع بوده است، و فقط زمانی که فرد یهودی برای اقدام به قتل یا بت‌پرستی تحت فشار قرار می‌گرفت و یا به تجاوز به عنف با محرمی واداشته می‌شد خودکشی برای او حلال می‌گشت. مطالعات متعدد نشان می‌دهد کاتالویک‌ها و یهودیان به مراتب کمتر از پروتستان‌ها خودکشی می‌کنند، البته این قاعده در رابطه با زمان و مکان ممکن است دگرگون شود. در مذهب کاتولیک‌ها خودکشی از نظر اخلاقی معصیت سنگینی دارد و کاتالویک‌ها معتقدند که زندگی و نابودی هر فرد در اختیار خداست. کتاب مفاهیم بنیادى در خودکشی به قلم سمانه ولی الهی با هدف آشنایی مردم با پدیده خودکشی، علل، انگیزه‌ها، عوامل زمینه‌ساز خودکشی و نهایتا همکاری عموم مردم در پیشگیری از این حادثه تلخ نوشته شده است.

به محض ورود به سایت کتاب جم با دنیایی از کتاب ها و فیلم های آموزشی روبرو میشوید و میتوانید با بالاترین تخفیف اقدام به خرید محصولات نمایید. ۳۳۰,۰۰۰ تومان قیمت اصلی ۳۳۰,۰۰۰ تومان بود.۲۹۷,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۲۹۷,۰۰۰ تومان است. انتشارات آوای­ نور مصمم است با برنامه­ای منظم و با کادری با انگیزه نیازهای علمی و مکتوب حوزه های روانشناسی و علوم تربیتی را تا حد امکان تامین نماید. در فرهنگ‌های مختلف، خودکشی به صورت‌های متفاوتی تعبیر و تفسیر می‌گردد، اما به طور کلی خودکشی اقدامی است که اغلب جوامع آن را منع می‌کنند و بسیاری از مذاهب آن را گناه می‌دانند. حیوانات دیگر از طریق بیماری‌ها یا بواسطه عوامل خارجی تصادفی یا عمدی ممکن است تلف شوند. اما، تا آنجا که من می‌دانم، تنها انسان می‌تواند مرگ خود را اراده بکند و خود را بکشد.

آمار خودکشی در ایران نیز هر چند در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار کمتر است، اما بررسی‌های انجام گرفته نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر، بدون در نظر گرفتن میزان رشد جمعیت، عمل خودکشی نسبت به گذشته حدود 6 برابر افزایش داشته است. خودکشی مقوله‌ای است که در اعصار و زمان‌های مختلف و از دیدگاه‌های گوناگون مورد بررسی قرار گرفته است. ارتباط خودکشی با نظام اجتماعی، همبستگی، آسیب‌های اجتماعی، نابسامانی‌های اقتصادی، بحران‌های سیاسی و ایدئولوژِیک، حاشیه‌نشینی، مدرنیزه شدن عالم، وقوع جنگ‌ها و انقلابات و شورش‌های خیابانی، از دیدگاه جامعه‌شناختی مسجل شده است. امیل دورکیم، جامعه‌شناس مشهور، نظریات مهمی به دست داده است که در این اثر سعی می‌شود به اجمال به آنها پرداخته شود. از سوی دیگر، روان‌شناسان و روان‌پزشکان نیز نگرش عمیق و جالب توجهی به این پدیده داشته‌اند.