اما در اصل فرد نه یک برنده است،بلکه یک بی شعور است،این بیماری باعث می شود آدم با دیگران رفتار بدی داشته باشد. خواندن سه گانه ی بی شعوری (کتاب اول،دوم . سوم بی شعوری)راهی است برای عبور از از بی شعوری و رسیدن به جهانی عاری از بی شعوری،این ویروس کشنده و ویرانگرشخصیت آدمی است. او برای نگارش این کتاب از صدها داستان و روایت و تجربه شخصی استفاده کرده و البته با زبان طنز و به صورت فکاهی و انتقادی مطالب را بیان کرده است که این به جذابیت بیشتر کتاب منجر شده است.

در بسیاری از موارد «آزادی» در ضمیر ناخودآگاه بی‌شعور وجود دارد. و این واقعیت را که بیشعورها هیچ گونه احساساتی ندارند، در نظر نمی گیرند. پس از عضویت، لینک دانلود این کتاب و همه‌ی کتاب‌های سایت برای شما فعال می‌شوند.

همه چیز از هم پاشید و همسر، فرزندان و دوستانش او را ترک کردند. او متوجه شد که احترامی که به او گذاشته می‌شد از روی ترس بود. پس از این اتفاقات، کرمنت دریافت که یک بیشعور تمام عیار است و نیاز به درمان دارد. با وجود اینکه همه روانپزشکان و پزشکان به او می‌گفتند که بیشعوری قابل درمان نیست، او ناامید نشد و ثابت کرد که این بیماری نه تنها قابل درمان است، بلکه مانند داروهای مخدر، اعتیادآور هم هست. در سال 1990، اولین کتاب خود از مجموعه بیشعوری را منتشر کرد که اکنون طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. کتاب «بیشعوری» نوشته خاویر کرمنت با ترجمه محمود فرجامی و به همراه «قلم بیشعوری» از سوی انتشارات تیسا منتشر شده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

سایت مدیر جوان در سال 1391 با هدف افزایش مهارت های فردی بویژه در زمینه مطالعه متولد شد و اکنون چند سالی است تمرکز خود را بر روی موضوع تجارت الکترونیک و کسب و کار اینترنتی گذاشته و آموزش های بسیار کاربردی تولید کرده است. اگر بی شعور بتواند این مرحله ی سخت را با موفقیت پشت سر بگذارد،به مرحله ی بعدی یعنی پشیمانی می رسد. از خلق و خوی سابقش بدش می آید،از آن همه خودخواهی و پستی.این پروسه ای است که خیلی به فرد بی شعور فشار می آورد.این نقطه مرز آدم شدن است. بی شعورهای اداری در کشف شیوه های جدید کاغذ بازی و به تاخیر انداختن کارها از نیروی شگفت انگیزی برخوردارند. بی شعوری های آزاد می توان به افرادی گفت که بی دلیل یا با داشتن دلیل و جو موجود در اعتراضات  شرکت می کنند.مثلا اعتراض علیه باران های اسیدی ،که شاید اصلا متوجه نشوند باران اسیدی چیست. گاهی هم بدلیل مسایل عاطفی نمیخواهیم بپذیریم که بی شعورهای معتدل همان نزدیک ترین دوستان،فامیل یا حتی همسرمان هستند وچون معمولا دوست فکر کنیم که بیش تر مردم طبیعی و باشعورند.

بیشترین شهرت این پژوهشگر و روان‌پزشک در ایران نیز بابت انتشار همین جلد از مجموعه‌ی کتاب‌های بی‌شعوری است. دکتر کرمنت با انتشار این کتاب و سایر جلدهای این مجموعه در تلاش بوده است تا به دیگران کمک کند که بتوانند بر بیماری بی‌شعوری خود غلبه کنند. این چیزی است که «خاویر کرمنت» در کتاب بیشعوری به آن اعتراف می‌کند. کرمنت صادقانه می‌گوید که خودش هم قبلا بی‌شعور بوده و توانسته خودش را درمان کند. او این کتاب را نوشته تا راهکارهای عملی درمان این عارضه را به دیگران هم نشان دهد.

کتاب بیشعوری (جلد اول) با عنوان بی‌شعوری بس است دیگر و یا «کتابی برای همه‌کس و هیچ‌کس» اثر خاویر کرمنت است که برای اولین بار در سال ۱۹۹۰ منتشر شد. دکتر خاویر کرمنت در این کتاب به مساله‌ی بی‌شعوری به عنوان یک بیماری خطرناک و یک اعتیاد نگاه می‌کند و با نگارش این کتاب به انتشار یک راهنمای مناسب درباره‌ی این بیماری و چگونگی درمان آن کوشیده است. کتاب بی‌شعوری 1 با نام کامل «بی‌شعوری؛ راهنمای عملی شناخت و درمان خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت» یکی از مشهورترین کتاب‌های روانشناسی و خودشناسی است که توسط خاویر کرمنت تحریر یافت. خاویر کرمنت با آگاهی از بیماری بی‌شعوری خود به دنبال بررسی دقیق‌تر و درمان این بیماری خطرناک می‌افتد و به گفته‌ی خود از آن پس تخصص خود در پزشکی را رها کرده و به روان‌پزشکی رو می‌آورد. پس از تحقیقات در زمینه‌ی بی‌شعوری دکتر کرمنت در سال ۱۹۹۰ اولین جلد از مجموعه کتاب بیشعوری را منتشر می‌کند.

راهنمای عملی شناخت و درمان خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت نوشتۀ خاویر کرمنت، اثری با درون‌مایه‌ی روانشناسی، خودشناسی، اختلالات شخصیتی و رفتارشناسی، و جرقه امیدی برای آن‌هایی که با بیشعوری خو گرفته‌اند محسوب می‌شود. دکتر خاویر کرمنت در کتاب بی‌شعوری بس است دیگر، اولین جلد از چهارگانه‌ی مجموعه کتاب‌های بیشعوری، به شفاف‌سازی دلایل خود برای نگارش این اثر پرداخته است. او از گذشته‌ی خود سخن می‌گوید و بیان می‌کند که چگونه بی‌آنکه بداند، فردی بی‌شعور بوده است و با بهره‌گیری از این تجربه، تصمیم به نگارش این کتاب گرفته است.

تاجر شرافتمند،شفاف کار می کند و چیز زیادی برای پنهان کردن ندارد،اما بی شعور تجاری حتی در خواب هم نمی گذارد کسی سر ازکارش درآورد. بی شعور تمام عیار معادل گردباد و توفان در بین بادها.این نوع بی شعورها مخرب ترین نوع بی شعوری هستند.همان هایی که معمولا عکس شان از تلویزیون به عنوان لات و لوت پخش می شود. طبق این فصل می توانید بررسی کنید که آیا شما هم ماهیتی و نشانه ای از بی شعوری دارید یا خیر.