نماد اعتماد الکترونیکی، نماد ملی و نماد تایید زرین پال رو توی یه صفحه جداگانه قرار دادیم که با زدن روی این متن، می تونید اونها رو مشاهده و بررسی کنید. این توانایی خیالپردازی و گفتگو به یه زبان پیچیده، باعث شد تا بتونن مفاهیم پیچیده رو با هم به اشتراک بذارن و درباره چیزایی حرف بزنن که وجود فیزیکی ندارن. پروفسورهاراری دو بار در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ برنده جایزه پولونسکی برای خلاقیت و اصالت شد. در سال ۲۰۱۱ وی برای مقالات برجسته در تاریخ نظامیبرنده جایزه مونکادو انجمن تاریخ نظامیشد.
اگه بشریت بخواد، قطعاً اشتیاقش برای دستیابی به زندگی ابدی هر محدودیتی رو کنار میزنه. همین الآن دانشمندان در حال کار روی فناوریهای زیستی و ضدپیری هستن که به شدت جالبن. برای مثال، وقتی جِس سالیوان، یک برقکار آمریکایی، هر دو بازوش رو از دست داد، محققان موفق شدن برای او بازوهای بیونیک بسازن که بتونه با فکرش اونا رو کنترل کنه. اگرچه به نظر میرسد امروز در صلحآمیزترین زمان تاریخ زندگی میکنیم، اما نباید فراموش کنیم که این وضعیت دائمی نیست. باید به منابع بالقوه تنش و درگیری توجه کنیم، زیرا وقوع یک جنگ بزرگ میتواند آسیبهای جبرانناپذیری به بشریت بزند. دهکدهی جهانی به یکی از واقعیتهای زندگی امروز تبدیل شده، اما همه از این وضعیت خوشحال نیستند.
انقلاب شناختی یکی از مهمترین نقاط عطف تو تاریخ بشره؛ همون جایی که ورق زندگی انسانها برگشت. وقتی که انسانها تونستن فراتر از واقعیتهای ساده و عینی فکر کنن و به خیالپردازی بپردازن، تازه بازی زندگیشون تغییر کرد. حیوانات در طول میلیونها و میلیاردها سال به تکامل و زندگی خود ادامه دادند تا نیازهایشان را برآورده کنند. اما انسان خردمند با کنترل بر حیات آنان، سعی در تغییر طبیعت آنها دارد تا آنها به جای پاسخگویی به نیازهای خودشان، نیازهای انسانها را برآورده کنند. منتقدین “انسان خردمند” را بهعنوان یک اثر برجسته در زمینه تاریخ و انسانشناسی تحسین کردهاند. با این حال، برخی منتقدین معتقدند که تحلیلهای هراری در برخی موارد ممکن است بیشازحد کلی باشد و به جزئیات بیشتری نیاز داشته باشد.
درصورت نیاز و برای خرید کتاب انسان خردمند با تخفیف از فروشگاه کتاب خلاصینو روی لینک زیر کلیک کنید. با پیشرفتهای علمی و فناوری، انسانها ممکنه به مرحلهای برسن که مرزهای طبیعی وجودشون رو پشت سر بذارند. اما این سفر نهتنها به دانش و تکنولوژی وابستهست، بلکه به درک عمیقتری از اخلاق و مسئولیتهای انسانی نیاز داره. بر اساس تخمینها، قبل از انقلاب کشاورزی، حدود ۳۰ درصد از مردان بالغ قربانی قتل میشدند. این پیشرفت به دلیل ظهور جوامع ساختاریافتهای است که بعد از انقلاب کشاورزی شکل گرفت و افراد را به رعایت قوانینی که خشونت را منع میکرد، ترغیب کرد. شاید این حرف عجیب به نظر برسد، اما نگاهی به تاریخ نشان میدهد که انسانها از زمان انقلاب کشاورزی، کمتر به سمت خشونت رفتهاند.
پسرعموی مشهور ما یعنی نئاندرتالها نیز از گونههای دیگر انسان بودند. گونهای به نام هوموفلورسی گونهای قدیمی از انسان بود با قدی کوتاه، که به زحمت به یک متر میرسید؛ اما باهوش بود و میتوانست فیل شکار کند. اگر در حال خواندن این متن هستید، به احتمال بسیار زیاد، انسانید. اگر روزی، روزگازی کتاب جدید هراری( Nexus) رو مطالعه کردید، بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر زمان، برنامه های فشرده و اولویت هاتون اجازه داد، در موردش بنویسید. او سهم جنگ را در امروز و فردای انسان کمتر میبیند و تاکید میکند که همین امروز، کوکاکولا بسیار بیشتر از حملات تروریستی، انسانها را کشته است.
یا اگه کسی متوجه وجود یک حیوان خطرناک میشد، میتوانست به بقیه هشدار بده تا از خطر دور بمونند. این نمونهها نشوندهندهی تأثیر زبان در رشد جوامع انسانی هستند. چرا که او همواره این فرضیه را داشت که میان این دو رابطهای بسیار دقیق وجود دارد.
با گوش دادن به این کتاب صوتی، شما میتوانید مفاهیم پیچیده و جذاب تاریخ بشریت را در هر زمان و مکان بهطور کامل درک کنید. در آن یووال نوح هراری تاریخ انسان را در طول زمان بازنویسی میکند، با برجسته کردن واقعیتهایی مانند توسعه ارتباطات، انقلاب شناختی، انقلاب کشاورزی و انقلاب علمی. ; ) عکسش به من حس خوبی نمیده و یاد فیلمهایی میفتم که یک شِبه انسان رو به جای خود واقعیش جا میزنن.
یکی دیگر از سوالاتی که او را بسیار درگیر کرده بود این بود که آیا تاریخ، عدالتی دارد؟ درواقع این سوال ترکیبی از تاریخ و فلسفه است که او در تحقیقات خود سعی کرد تا پاسخ مناسبی را برای این سوال بیابد. سوال آخر او نیز این بوده است که آیا انسان با دانستن تاریخچهی زندگی اجداد خود خوشبخت تر میشود؟ این سوال نیز سوال بسیار مهمی بوده است که او سعی کرد پاسخ دقیقی به آن بدهد. این کتاب یه دعوت به تفکر درباره گذشته و آیندهامون به عنوان انسانهاست. با این نگاه، میتونیم بهتر بفهمیم که چطور به اینجا رسیدیم و شاید بتونیم برای فردای بهتر هم برنامهریزی کنیم. این کتاب همچنین به آینده نگاه میکنه و میگه که شاید انسانها بخوان خودشون رو تغییر بدن و یه نژاد جدید بسازن که از انسانها قویتر باشه.
ثبت ديدگاه