شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتابها و کتابخانه خود دسترسی دارید و میتوانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقهها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است.
شخصیت ولگرد مانند شخصیت های احمق فیلم های موسوم به بزن و بکوب نیست، او فردی از دل مردم است، درد را لمس کرده و آن را خوب درک می کند و بنابراین به بهترین نحو آن را به مخاطب منتقل می کند. کمدی تنها ژانری در سینما است که توانایی شکستن دیوار چهارم را دارد؛ یعنی شخصیت می تواند به دوربین نگاه کند، با مخاطبان صحبت کند و حتی جملات قصاری را با مخاطبان در میان بگذارد. چاپلین در فیلم دوم خود به نام «مسابقه اتومبیل رانی در ونیز» به این مهم دست پیدا کرد و به اهمیت دوربین و جادوی آن پی برد. او به دوربین شخصیت منحصربه فرد داد و آن را به عنوان جزئی از صحنه و حتی یکی از بازیگران مطرح کرد. چاپلین فلسفه ی مخصوص به خود را با دوربین ساخت و پیروان زیادی را نیز بعدها با خود همراه کرد.
چارلی کوچک از سروصدا نمیفهمید که چه ماجرایی در جریان است، اما از چهرهی غمگین و گرفتهی مادر متوجه شد مشکلی پیش آمده است. چارلی چاپلین در دههی 1950 که جنگ سرد در اوج خود بود و ترس از کمونیستها همهجا را فرا گرفته بود، از آمریکا اخراج شد، زیرا سناتور جوزف مککارتی نام او را در فهرست کمونیستها وارد کرده بود. هرچند چاپلین معتقد بود کارش بازیگری است و نه سیاست.
او اولین کسی بود که از دوربین و کمدی برای نقد اجتماعی استفاده کرد. او مخاطب را به خنده وا می دارد، از ذات بشر صحبت می کند، نقد می کنند و مانند آینه ای در برابر شما است. «عصر جدید» بهترین نمونه ی نقد اجتماعی چاپلین است.
شخصیتی که با وجود فقر شخصیتی سخاوت مندانه و بخشنده دارد و به هم نوعان خود کمک می کند. طنز چاپلین، طنزی تلخ و گزنده است و مهمترین مشخصه ی آن درد کشیدن در سکوت است. طنز چاپلین همچنان که دارای مشخصه ی ثابت آثار دوران صامت یعنی، پر از سرعت در حرکات فیزیکی است، ظرافت ها و خلاقیت های ویژه ی چاپلین را هم در خود دارد. دردی که ملموس است و بیننده را به همذات پنداری وا می دارد.
کتاب داستان کودکی من (My Autobiography) در سال 1964 منتشر شد. در این کتاب با چارلی چاپلین همراه میشویم و زندگی او را از سر میگذرانیم. زندگیای که با فقر شروع شد، با درخشیدن بر روی صحنه ادامه پیدا کرد، و در نهایت با محبوبیت به پایان رسید. این کتاب با نام «داستان زندگی من» نیز ترجمه و منتشر شده است. چارلی چاپلین در سال های بین 1910 تا 1912 بر صحنه های تئاتر آمریکا، اجرا داشت و در حین همین اجراها، یکی از فیلمسازان آمریکایی به سمت او جذب شد و به این طریق وارد شرکت فیلم سازی کی استون شد. اولین فیلم کمدی او در سال 1914 تحت عنوان «ساختن یک زندگی» ساخته شد و بعد از این فیلم چاپلین خیلی زود به شهرت رسید و نامش در سراسر آمریکا پیچید.
ثبت ديدگاه