دوئر علاقه فراوانی به تشویق رهبران برای تجسم مجدد آینده دارد و از آنها میخواهد در هدفگذاری افقهای وسیعتری را در نظر بگیرند. نویسنده کتاب جان دوئر(John Doerr) که یکی از ثروتمندترین نویسنده های آمریکاییه، اون توی شرکتهای بزرگی مثل گوگل، آمازون، و نت اسکیپ سرمایه گذاری کرده و در حال حاضر بیش تر از یک میلیارد دلار ثروت داره. دوئر که از سرمایه گذارای اصلی و عضو هیئت مدیره گوگل و آمازون بوده ، به ایجاد بیش از نیم میلیون شغل کمک کرده و همچنین در کنار شغلش خدمات و مشاوره های ارزشمندی رو به کارآفرینای زیادی داده تا شرکت های نوآور و خلاقی رو بسازن. در ادامۀ کتاب مهم ها را بسنجید با نحوۀ پیادهسازی سیستم اهداف و نتایج کلیدی آشنا خواهید شد. جان دوئر نه گام را برای پیادهسازی بهینۀ این سیستم در سازمان را توضیح میدهد.
لومریس این تصمیم سخت را گرفت که رهبران ارشد ناسازگار با فرهنگ شرکت را اخراج کند. حالا آنها میتوانستند بدون آزار رهبران ناسازگار افرادشان را برای شفافیت، مسئولیتپذیری و استفاده از OKRها برای بهبود نتایج فردی و سازمانی آموزش دهند. شناسایی افراد کارآمد خیلی انگیزهبخشتر از پاداش و تشویق مالی است. OKRها شناسایی ایدهها و کمکها را بسیار راحتتر میکنند. OKRها بهطور دائم قابل اندازهگیری هستند و در پایان هر چرخه OKR به نمرهگذاری میرسند.
جان دوئر (متولد 1951) سرمایهگذار آمریکایی و یکی از مالکان شرکت کلاینر پرکینز در مِنلوپارک کالیفرنیا است. او حامی بسیاری از کسبوکارهای معروف ازجمله گوگل، آمازون و اینتوئیت بوده است. در جولای 2017، مجله فوربز او را در رتبه صدوپنجم ثروتمندترین مردان ایالاتمتحده و سیصد و سومین فرد ثروتمند جهان قرار داد که ارزش خالص داراییاش تا فوریه 2018 به 7.5 میلیارد دلار میرسید. درسته که شما از نظر فنی شکست خوردین اما در روند این کار چیزای زیادی رو یاد گرفتین و مهارت های باارزشی رو کسب کردین . با این مثال بهتون یادآوری کردیم که چطور انتخاب یک هدف می تونه شمارو رشد بده و مهارت هاتون رو افزایش بده.اهداف جسورانه و بزرگ، باعث رشد شما میشه.
مطالعۀ این کتاب به مدیرانی که به دنبال رشد سازمان خود هستند، بنیانگذاران که به دنبال پیادهسازی یک فرهنگ کاری سالم و شفاف از همان ابتدای کار هستند و همچنین کارمندانی که از ارزیابیهای سالانه عملکرد خسته شدهاند، پیشنهاد میشود. این کتاب به این دسته از افراد استراتژیهای عملی و چارچوبی برای تعیین اهداف بلند پروازانه و دستیابی به نتایج معنادار ارائه میدهد. همچنین با داستانهای واقعی موفقیت شرکتهایی مثل گوگل و اینتل شان میدهد که چگونه OKRها میتوانند به رشد و نوآوری کمک کنند. اما اوکیآر واقعا چه چیزی را به شما هدیه میدهد؟ مزیت اصلی آن فراهم کردن امکان تمرکز بر ابتکارات برای شرکتهاست، در حالی که آنها را از آسیبهای بلندپروازی بدون واقعبینی حفظ میکند. اگر شما نیز دغدغه پیوستن به جمع غولهای تجاری دنیا را دارید، پس توصیههای جان دوئر همان چیزی است که به آن نیاز دارید.
این ویژگی به افراد این امکان را میدهد که اهداف خود را با اهداف کلی شرکت و همکاران خود هماهنگ کنند و بدین ترتیب احساس مشارکت و همافزایی بیشتری در فرآیندها داشته باشند. OKRها یک سیستم هدفگذاری هستند که به سازمانها و افراد کمک میکند تا اهداف بلندپروازانه و در عین حال قابل دستیابی را تعیین کنند و پیشرفت خود را با استفاده از نتایج کلیدی قابل اندازهگیری پیگیری کنند. پس بریم ببینیم OKR چیکار میکنه و چطور به ما کمک می کنه؟ ایده تکنیک OKR یا مدیریت بر مبنای اهداف و نتایج کلیدی ، برای اولین بار توی شرکت اینتل مطرح شد و سال ها بعد جان دوئر توی کمپانی بزرگ گوگل اون رو با یکم تغییر معرفیش کرد. علاوه بر این، OKRها به وضوح تمرکز شما را با محدود کردن تعداد نتایج کلیدی برای هر هدف به ۳ تا ۵ مورد روشن میکنند. این به این معنی است که برای هر هدف، نتایج کلیدی باید به دقت انتخاب شوند زیرا موفقیت این نتایج به دستیابی به هدف نهایی کمک میکند. این روش به شما این امکان را میدهد که بهطور مشخص پیشرفت خود را اندازهگیری کنید و مطمئن شوید که فعالیتهایتان مستقیماً به تحقق اهداف کمک میکند.
همچنین، هنگام تعیین اهداف برای کارمندان، ضروری است که ارتباط بین این اهداف و اولویتهای بالای شرکت به وضوح بیان شود تا کارمندان درک بهتری از نقش خود در موفقیت کلی سازمان داشته باشند. دانش آموخته مهندسی صنایع و دوره عالی مدیریت کسبوکار (DBA) است. سمت فعلی او مدیرعامل شرکت بنیانسامانه ایرانیان و رئیس هیاتمدیره موسسه کرانه دانش و شرکت طبیار سلامت هوشمند میباشد. رهبران ارشد 100 درصد مسئول OKRهای سازمانی هستند، ازجمله 1. اهداف و نتایج کلیدی به ایجاد وضوح، تمرکز، مسئولیتپذیری، سازگاری و پویایی کمک میکنند تا به نتایج واقعی برسید. این کتاب ارزش اهداف و نتایج کلیدی (OKR) را بیان میکند و نشان میدهد که چرا باید در کار و زندگی خود از آنها استفاده کنید.
داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد. تیم بهبود کسب و کاری ما با مجموعهای از خدمات و تمرکز بر آموزش، کوچینگ و پیاده سازی، شریک کامل پیشرفت و توسعه کسب و کار شما است. دانلود کتاب های PDF رایگان از وب سایت هایی که کتاب های دزدی را ارائه می دهند غیرقانونی است. شما فقط باید از وب سایت هایی دانلود کنید که مجاز و دارای مجوز هستند. دوئر مطالب مربوط به OKRها را از دکتر اندی گروو آموخت، زیرا دکتر گروو معاون اجرایی اینتل بود و سپس مدیرعامل این شرکت شد. مدیریت نوآوری در اینتل بر اساس این فلسفه طراحی شده که دانش بهتنهایی کافی نیست، بلکه روش استفاده از آن مهم است.
بدون دریافت بازخورد، افراد نمیدانند در چه مرحلهای هستند و چطور میتوانند بهتر شوند. بهعلاوه، در محیطهای کاری جدید، افراد دوست دارند که روسا صدایشان را بشنوند، آنها را در هدف گذاری مشارکت دهند و بتوانند با همکارانشان رابطه/همکاری داشته باشند. OKRها همه عناصر ذکرشده یعنی تمرکز، تعهد، شفافیت، سازگاری، پیگیری و اصلاح را در خود دارند. بنابراین افراد باید حوزه کارشان را گسترش دهند تا به نوآوریهای موفق برسند. پس از تعیین اهدف بلندپروارانه و بلندمدت، همه چیز را به بخشهای کوچکتر تقسیم کنید که قابل پیگیری و ارزیابی باشند.
از 3 اصل کلیدی مدیریت عملکرد یعنی گفتگو، دریافت بازخورد و شناسایی افراد موثر استفاده کنید تا به شفافیت، کار تیمی، یادگیری مسئولیتپذیری و بهبود مداوم برسید. برای اینکه سیستم OKR مؤثر باشد، همه افراد از مدیرعامل تا پایینترین سطح کارکنان باید در آن شرکت کنند. به همین دلیل بهتر است فردی را به عنوان راهنمای OKR مشخص کنید تا مسئول نگهداری، تعیین . اهداف (Objectives) مقاصد یا چشماندازهایی هستند که شرکت، تیم یا فرد، میخواهند به آن برسند. اهداف باید ملموس، عینی و مشخص باشند طوریکه تمام اعضا و کارکنان باید بدانند که هدف چیست و چطور میتوان به آن رسید. اهداف باید بیانگر چشمانداز کلی باشند و همچنین باید بهصورت عملیاتی تعریف شوند.
ثبت ديدگاه