در میان یهودیان، یوم کیپور (روز آمرزش و مهمترین جشن مذهبی یهودیان) و درمیان هندوها، یازدهمین روز هر دوره (ماه) قمری به عنوان ایام روزه وجود دارد.
فردریک فانژه که خودش رواندرمانگر است متوجه شد که کمبود اعتماد به نفس مشکلات جدی برای مراجعینش به وجود آورده است. مراجعین اون ترس از انجام کارهای اشتباه، ترس از قضاوت شدن، ترس از دوست داشتن و دوست داشته شدن داشتند که از نظر هانژه تمام این ترسها به دلیل کمبود اعتماد به نفس بود. مردم قبلاً اعتقاد داشتند که این مشکل ذاتی است و به هیچوجه قابل تغییر نیست.
«زندگی مشترک جرات میخواهد»، «مدیریت رفتارهای یکهویی» و جرات داشته باش سه کتاب پرفروش فردریک فانژه هستند که محیا احمدی پور هر سه را به فارسی ترجمه کرده است. فانژه تاکنون کتابهای زیادی دربارهی اعتماد به نفس، اضطراب و افسردگی نوشته است. او به شما نشان میدهد که خودشیفتگی چیست و عقیده دارد که خودشیفتگی نیز نوعی کمبود اعتماد به نفس محسوب میشود. از نگاه فانژه خودشیفتهها افرادی هستند که یکی از جنبههای شخصی خود را برجسته دانسته و به آن افتخار میکنند.
فردریک فانژه خواندن این کتاب را به همهی انسانهای روی زمین پیشنهاد کرده است. برای دریافت خلاصه کتاب صوتی جرات داشته باش و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. فردریک فانژه کاربردیترین روشها را برای درمان کمبود اعتماد به نفس به شما ارئه میدهد. یکی از نکاتی که در کتاب حاضر دارای اهمیت است، استفادهی فانژه از نمودارها، جدولها و آزمایشهایی است که به خواننده کمک می کند تا میزان تغییرات اعتماد به نفسش را هنگام مطالعهی کتاب متوجه شود.
همچنین، او به تحلیل تفکرات اشتباهی که در دوران کودکی شکل میگیرند و تأثیر آنها بر مسائلی همچون پذیرفته شدن توسط دیگران میپردازد. این کتاب به چندین فصل تقسیم شده است که هر فصل بر جنبه متفاوتی از ایجاد اعتماد به نفس تمرکز دارد. فانژه موضوعاتی مانند غلبه بر خودگویی منفی، تعیین اهداف، برخورد با انتقاد و توسعه انعطاف پذیری را پوشش می دهد. کتاب «جرأت داشته باش» توانسته مخاطبان بسیاری به خود جذب کند و به همین جهت به زبانهای مختلفی ترجمه شده است. میکرو کتاب صوتی جرأت داشته باش با ترجمهی فاطمه فراهانی، توسط انتشارات سبکتو و با گویندگی دادبه دادمهر منتشر شده است و خلاصهای از کتاب اصلی است.
وی در نگاهی دقیقتر به کنکاش در دوران کودکی میپردازد که باورهای اشتباهی در این برهه برای انسانها به وجود آمده و مسائلی همچون دوست داشته شدن و پذیرفته شدن از سوی دیگران میبایست جزئیتر مورد بحث قرار گیرند. فانژه به بازتعریف خودشیفتگی اینگونه میپردازد که از کمبود اعتماد به نفس نشات گرفته و انسانهایی که دارای این خصیصه هستند صرفاً برای برجسته کردن یکی از جنبههای شخصیشان خودشیفتگی را برمیگزینند. کتاب جرات داشته باش اثر فردریک فانژه در دستهبندیهای موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی و تقویت اعتماد به نفس قرار میگیرد. این اثر به طور خاص برای افرادی که با کمبود اعتماد به نفس مواجه هستند، طراحی شده و شامل تحلیلهای عمیق و تمرینهای عملی برای بهبود این ویژگی است. نشر شمعدونی کتاب جرأت داشته باش را با ترجمۀ محیا احمدی پور به چاپ رسانده است. از نظر فانژه کمبود اعتماد به نفس به دوران کودکی باز میگردد اما میتوان در بزرگسالی روی خود کار کرد و دوباره اعتماد به نفس را احیا کرد.
به عنوان مثال، مسائل مرتبط با روابط انسانی، تقویت عزت نفس، تشخیص نمودارهای کمبود اعتماد به نفس، عواملی مانند شکاکیت و جرات عمل کردن، اثبات خود در مقابل دیگران و … در این بخشها به تفصیل مورد بحث و تحلیل قرار گرفتهاند. به عنوان نمونه، وقتی که ما در حال انجام کارهایی هستیم که به نظر میرسد نتوانیم به خوبی انجام دهیم، این احساس از کمبود اعتماد به نفس ممکن است ظاهر شود. نویسنده به تحلیل این نوع تفکر و علل آن میپردازد و راهحلهایی را برای رفع این مشکلات و حتی بیماریهای مرتبط با آن ارائه میدهد. مولف جرات داشته باش البته به این تحلیلها و تعاریف بسنده نمیکند و روشهایی را برای بالا بردن اعتماد به نفس به افراد مختلف پیشنهاد میکند که معتقد است برای هر کس، یک روش کارآمد مخصوص به خود وجود دارد.
ثبت ديدگاه